ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
Milyen pénzt kell tenni a malacperselybe? Milyen pénzt kell tenni a malacperselybe, hogy a pénzügyi gyarapodást segítse?

2 tipp a pénzt vonzó energiák aktiválásához


Milyen pénzt tegyél a perselyedbe...


A malacperselybe tehetsz aprópénzt, fém pénzt, vagy papír pénzt is, attól függően, hogy mi okoz neked örömet.

Remek megoldás, ha a malacperselybe minden nap a pénztárcádban maradt fém pénzeket bele teszed. (A napi bevásárlás után úgy is marad apró a pénztárcádban.)

Az is jó megoldás, ha a perselyedben például 100, vagy 200,-Ft-os fémpénzeket gyűjtesz. - így gyorsan összejöhet akár több ezer forint is.


2 tipp a pénzt vonzó energiák aktiválásához1. tipp a pénz energiák aktiválásához
Tedd a pénzt valamilyen előre meghatározott szándékkal a perselyedbe.
Gyűjtheted a pénzt, konkrét tárgy megvásárlására, pl. egy jó minőségű márkás parfüm, vagy egy wellness hétvégére, hogy kellemes legyen a kikapcsolódás számodra.

Vagy gyűjtheted a pénzt egy kitűzött ideig. Ez lehet 1 hónap, vagy akár mondhatod azt is, hogy év végéig teszed a perselybe a pénzt, pl 200,-forintosokat, és abból vásárolsz be karácsonykor...

A szándékod erejével mozgatod ilyenkor az energiákat.
Amikor beteszed a pénzt, mondhatod ezt:
"Szeretettel teszem ide a pénzt, hogy könnyedén összegyűljön ...xxx...ez az összeg!"


2. tipp a pénz energiák aktiválásához
Ha észreveszed a mindennapi életedben, hogy a pénz vonzás nehezen megy, akkor talán neked is érdemes lenne többféle pénzt vonzó technikát megtanulnod. (Én is többféle módszert használok a pénzvonzásra, melyekről a Hogyan gazdagodj online kurzus tudásanyagában, videóiban beszélek. Itt lejjebb a képre kattintva bővebb információkat találsz.)Szeretnél több pénzt a pénztárcádba? Szeretnéd tudni hogyan gazdagodj?
ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG