ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
MILYEN POZITÍV VÁLTOZÁST SZERETNÉL?Milyen pozitív változást szeretnél?B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó cikke IRTA: B.NAGY MAGDOLNA
Bőségteremtés tanácsadó


Az itt látható és olvasható tudásanyagok azért készültek, hogy Neked is könnyebben megvalósuljon a harmonikus, boldog, és bőséggel teli élet.
MILYEN POZITÍV VÁLTOZÁST SZERETNÉL?

...és már sorolod is, hogy több pénzt, boldogabb kapcsolatot, jobb kocsit, nagyobb lakást, kedves társat, több figyelmet...stb.

A kérdés ilyenkor az:

HOGYAN VALÓSULHATNÁNAK MEG VÁGYAID?

1. Amikor a vonzás törvényét figyelembe veszed - hasonló gondolat a hasonló élethelyzetet vonzza (vagyis, ha folyton a hiányon akár anyagi akár szeretettel kapcsolatos probléma - jár folyton a fejedben, az bizony ugyan azt a hiány állapotot fogja vonzani, az életedbe.)

2. Minden negatív élethelyzeted egy berögzült gondolati minta miatt van - ezért nehéz a Vonzás törvényét alkalmazni!


IGÉNYEID MEGVALÓSULÁSÁT SEGÍTŐ MEGOLDÁS

A figyelmedet irányítsd olyan dologra ami már jobb érzést okoz, ami jobban összhangban van azzal amit te szeretnél.

Ha ez még mindig nehezen megy, mert épp egy lehúzó spirálban vagy, akkor érdemes megnézni, milyen jelen életbeli traumák miatt vagy beragadva az adott gondolati mintába.

Érdemes azt is megnézni, hogy a családban a hasonló témákhoz amik neked zavart okoznak, milyen hitek, ítéletek kapcsolódnak.

Harmadik amit érdemes megnézni, hogy az előző életes energiák hogy hatnak rád.

Mindhárom - Jelen életbeli, Családi minta, és az előző életes energiák hatásait, blokkjait érdemes oldani. Hiszen a negatív hatások akadályozzák életed, és folyton megállításra kényszerítenek, amelyek helyett kéred az igényeidnek jobban megfelelő pozitív változást.

Igényeid sokfélék lehetnek, mégis van közös bennük, ami TE vagy! Hiszen Te szeretnél pozitív változást, mert szíved mélyén tudod, hogy alakulhatnának jobban a dolgaid, lehetne több örömöd, sikered... hiszen tőled telhetően mindent megteszel magadért, és ez bizony nagyszerű ~ mert minden tetteddel közelebb kerülsz vágyaid megvalósulásához. Jól csinálod!Bőségteremtést segítő tudásanyagaimA POZITÍV VÁLTOZÁS ÚTJA

Egy folyamat részese vagy most, ahogy igényeidet kinyilvánítod az Univerzum, a Forrásod, Szent Lelked, vagy az Angyalok felé, mert ezzel kezdődik minden ~ a kéréseddel.

A következő lépést az Univerzum elvégzi... ami azt jelenti, hogy minden kérésedre láthatatlanul is válasz érkezik, és az Univerzum konyhájában összerendeződnek vágyaid tárgyának a részletei.

Az Univerzum mint egy mester szakács előkészíti a legjobb hozzávalókat neked, hogy a legfinomabb és számodra legjobbat megkaphasd. CSAK... neked is benne kell lenned ebben a buliban.

A kérésed után ugyanis a Te dolgod, a vágyaddal való összhang megteremtése, amihez érdemes tudnod, hogy Te mikre vagy befogadó.

A klienseimnél, akik egyéni konzultáción vesznek részt nálam - azt keresem amire az adott személy oldás technikailag a legbefogadóbb.

Van akinek energia áramoltatás (pénz energia húzás vagy ha párkapcsolatot szeretne valaki, akkor az ideális társ "behúzása") segíti a változást. De előtte, az elengedéseket is meg kell tenni! Vagyis először mindig a régi dolgok kitisztítása, Elengedése a feladat, aztán következik az újrahangolás az igények szerint.

FONTOS:
Akár személyesen jön a kedves kliens hozzám, akár online, messengeren vagy skypon keresztül dolgozunk az energiákkal, mindig csinálunk elengedést, mert csak tiszta, rendbetett alapokkal lehet igazán hatékonyan eredményeket elérni.

Te miben szeretnél változást?
Kezd az Elengedéssel!
Kapcsolódó tudásanyagok
Elengedés angyali segítséggelNŐI ÖRÖMÖK sorozat  SZEXUÁLIS ENERGIÁK Intimitás, Illatok online videóANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG