NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
Az otthon harmóniája:
Megújulás a pozitív változásért!AZ OTTHON HARMÓNIÁJA: MEGÚJULÁS A POZITÍV VÁLTOZÁSÉRT ~ olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnáv
Mindannyiunkban megvan az igény, hogy olyan legyen a környezetünk az otthonunk, ahol jólérezzük magunk. Az új igényekhez pedig sokkal könnyebb az átalakítás mint azt a legtöbben gondolják.

Amikor ebbe a lakásba költöztem, a Feng Shui munkám tapasztalatait is figyelembe vettem, és a különféle életcéljaimhoz választottam ki a belső dekorációt. Ez megadta az alapokat a különféle életterületek energiájához.

A hálószoba a Házasság és Szerelem területén lett berendezve.
A Gazdagság életterületén pedig a kamra kapott nagy szerepet, ahol nem csak az ételek hanem a kreatív munkámhoz tartozó alapanyagok iegy részét is tartom.

Az irodám a Segítők területére került, ahol a pozitív kapcsolatokat a nagymamámtól örökölt diófa asztal erősíti. (Ha voltál már nálam privát konzultáción akkor te már ültél velem ott az asztalnál.)

Extra tipp ehhez:
Új lakásba költözés előtt ajánlott felmérni, hogy az adott lakás milyen energiákkal rendelkezik, mert csak olyan lakást érdemes megvenni ami pozitív hatással lesz az életünkre. Én is ezt tettem, mert még a lakás vásárlás előtt Bőségteremtő szakértő szemmel néztem az ingatlanokat.Otthon harmónia teremtés könnyedén

Szeretek az energiákkal dolgozni, és mindig kapok Útmutató jeleket mire figyeljek. A hely energiája ugyanis nagyon sokat megtud mutatni abból ami jó, és abból is amin érdemes céljaink érdekében változtatni.

Kedves Angyali segítőim, segítenek a béke, boldogság, és az anyagiak megteremtésében is, amihez az én emberi teendőm először, gyakran a Tértisztítás, és az azt követő Tér újra hangolása.


1. Az Életterület kiválasztása
Mivel az első, számomra negatív energiát a konyhaszekrénynél tapasztam, ezért úgy döntöttem, hogy annak a területnek az energiáját fogom rendbe tenni, és figyelni azokat a jeleket amelyek segítenek a pozitívabb térenergia megvalósításában.


2. Eltávolítani ami sok
Gondosan megvizsgáltam a konyha területét és figyelembe véve a hely adottságait a zöld falakat átfestettem fehérre, mert a falon lévő világos zöld szín a fa elem energiájával itt,, ebben az esetben túl sok tüzet adott volna ami nem volt célom. Sokkal inkább az energiák kiegyensúlyozása volt a feladat.
Hasznos, ha az égtájak energiáját is figyelembe vesszük a tápláló körforgás megteremtése érdekében.


3. Ideje felkészülni a Tértisztításra
Ehhez is figyelembe vettem a hely adottságait, és ezért a tiszta Levendula illatot választottam, amely nyugtató hatásáról is ismert, és amit fűszernövényként is szoktak használni, ezért csodás energiájával remekül segítette a konyha pozitív légkörének a megteremtését
Tértisztítás, és az azt követő Tér újra hangolás közben is.5. Az utolsó simítások
A tér pozitívra hangolása után mindig egy kissé hátra lépek és ellenőrzöm az energia változásokat. Ilyenkor jönnek az új ötletek, hogy mivel egészítsem ki az új teret. Most egy hangulatos fényfüzért tettem egy üveg tartóba szivecskékkel, hiszen a szeretet kifinomult energiájával tud hozzájárulni a konyhában is az életünkhöz. Például amikor az ételeket készítjük, vagy amikor az asztalnál ülve egy kis romantikát hozunk be a térbe.
Aztán megigazítottam a székek párnáit, és készen álltam a következő pozitívra hangoló projektemnek.


Jó volt érezni a tiszta teret, a felfrissült, és megújult energiákat, amelyeken keresztül több kedvességet, jólétet, és harmóniát élhetünk meg. Igazán csodás energiák ezek, amelyek megélése mindenki számára megvalósítható.
Írta: B.Nagy Magdolna
Bőségteremtés tanácsadó


KÖSZÖNÖM hogy itt vagy!
Ne felejts el csatlakozni a B.Nagy Magolna - Ezoterikustanacsok rajongóihoz a Facebookon, hogy csatlakozhass a hasonló gondolkodású tudatos emberek közösségéhez, akik szeretik a szabadabb, boldogabb és bőséggel telibb élet megteremtését. Vagy kövess a Youtubeon további bőségteremtés segítő inspirációkért!


Néhány írásom:


Mandalákról,
Pénz vonzásról,
Magány megszüntetéséről
Otthon harmonizálásról,
Boldogabb kapcsolatok megéléséhez
• Mennyi pozitív megerősítés kell a kívánt változáshoz

• Karácsonyi sütemény egy kis varázslattal

• Telihold? Karma? Mit tehetsz a pozitív változásért

• VIDEÓK • Magányt űző praktikák

• Pénz energiák beindítása

• Így segít otthonod, a harmonikus párkapcsolatban

• Mekkora szeletet kérsz az Élet tortájából?Elengedés angyali segítséggelTértisztítás Alapismeretek online videós porgram ~ Bőségteremtés B.Nagy MagdolnávalNAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT