NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
Nálad is történhetnek pozitív változásokNálad is történhetnek pozitív változások! Elengedés, és hold napi oldások


Amikor új emberekkel találkozom, és megtudják, hogy ezoterikus, spirituális dolgokkal foglalkozom ~ azok akik szeretnék a teremtő energiájukat jobban használni ~ kíváncsivá válnak, hogy van e értelme ezekkel a fizikai világban nem látható dolgokkal foglalkozni.


Számomra a válasz egyértelműen IGEN! ~ mert az elmúlt több mint 50 évben megszámlálhatatlanul sok örömben volt részem a pozitív változások hatására.

Azt is elszoktam azonban mondani, hogy a vágyott dolgok megkapásához bizony nem elég ölbe tett kézzel ücsörögni, és egész nap meditálgatni.

Mivel mindenki egyedi képességekkel, és egyedi érzékenységgel rendelkezik, ezért a saját tapasztalataimon keresztül tudom elmondani, hogyan használom az energiákat, hogy a pozitív változások megtörténhessenek.


Ami nálam bevált:
Szeretek a Hold energiákkal dolgozni, ezért minden Telihold, és Újhold napján a lehető legnagyobb mértékig együtt működésben vagyok az épp aktuális Hold energiákkal.

Ezek a hold energiák pozitívan hatnak kapcsolataimra, az egészségemre, a munkámra, (ilyenkor mindig tartok speciális konzultációkat).

Mivel az életemet élve rám is hatnak bizonyos dolgok... ezért ha valamilyen számomra negatív hatást érzékelek, akkor Elengedéseket csinálok, és aztán újra hangolom magam az új energiákhoz.


" ...és az elengedések gyümölcse az is, hogy egyre jobban haladok azon az úton, ahol már nem a problémák megoldása a folytonos feladat."NÁLAD IS TÖRTÉNHETNEK POZITÍV VÁLTOZÁSOK ~ olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

A változás útján...

Elindult egy csodálatos változás, szinte észrevétlenül... aminek a legnagyobb ajándéka az, hogy a múlt, és azok mintái már nem nagyon hatnak rám.

Néha még fel-fel bukkan ugyan a régi jól bevált - Majd én megoldom! - sztori, azonban egyre inkább átveszi a helyét a belső összhang, a harmónia, a szeretet.

Elengedtem már az előző életek karmikus mintáit, és a korábban vissza húzó erővel bíró családi mintákat, mert az volt a szándékom, hogy ezek ne hassanak rám.

Most már - egyre többet - csak Én Vagyok, és az Élet!

Persze, most kérdezheted, hogy akkor minden tökéletes? Megkaptál mindent amit akartál?

Nos... nem.
Azonban tudom, hogy a Forrásom mindig velem van, hogy sosem vagyok egyedül, és tudom azt is, hogy mivel egyre kevésbé hat rám a múlt, ezért több időt tudok most már tölteni a jövő megteremtésével.

Azok a minták, amelyeket olyan jól begyakoroltam gyermekkorom óta, (mint ahogy sokan mások is) még fel, fel bukkanhatnak mint a pislákoló tűz szikrái, de ugyan olyan gyorsan el is hamvadnak, és erőtlenül hullnak a porba, hogy az általuk megszerzett bölcsességen keresztül táplálják a jövő jólétét.

Szeretem ezeket az energetikai átalakulásokat, mert az energiák változásával a fizikai világom is egyre jobbá válik ~ amihez mindig elismerem az elért, legapróbb eredményt is. Ezáltal pedig könnyebb magasabb rezgésen tartani magam.

Aztán újabb célokat tűzök ki, és azok megvalósulásához hangolom magam. Az új célokhoz ahol szükségét érzem, elengedem ami nem szolgálja már az életem, és figyelem, hogy a hold hogyan segíti vágyaim megvalósulását...

Szóval ez egy folyamatos cselekvési sorozat, amit nyugalmas, izgalmas, örömteli és lelkesítő élethelyzetek váltakozva tupíroznak... és amikor a rés bezárul ~ az élet szépségén és bőségén keresztül újabb és újabb inspirációval teli helyzetek áramlanak be életembe.

...és itt megjegyezném, hogy nem kihívásokat keresek, nem problémákat akarok megoldani, hanem az élet áramlatával együtt játszva élvezni az életet. Hiszen rajtam múlik minden. Az én feladatom az inspirált hangulat megteremtése, és a nyugalom megélése is. Hiszen senki nem lehet helyettem nyugodt, és boldog! Ez az én feladatom ~ ennek elérése és megélése.

... és nagyon jó látni a privát klienseimnél is, amikor egy-egy tisztítás, oldás hatására megtalálják az energetikai egyensúlyukat, amitől a csakráik energiával telibbek lesznek. Tisztul az Aurájuk, és egyedi igényeik szerint, a letisztult energiák hatására az Univerzum ajándékaiból is többet betudnak fogadni.

* Ha Te is azt érzed, hogy az elengedések hatására több önbizalmad van, elkezdtél stressz mentessé válni - Gratulálok!

Ha azonban még érzed, a nyomasztó terheket, a megoldásra váró feladatok tornyosulnak előtted, és stresszes az életet... kezd el elengedni azt ami még vissza húz!
Írta: B.Nagy Magdolna
Bőségteremtés tanácsadó


KÖSZÖNÖM hogy itt vagy!
Ne felejts el csatlakozni a B.Nagy Magolna - Ezoterikustanacsok rajongóihoz a Facebookon, hogy csatlakozhass a hasonló gondolkodású tudatos emberek közösségéhez, akik szeretik a szabadabb, boldogabb és bőséggel telibb élet megteremtését. Vagy kövess a Youtubeon további bőségteremtés segítő inspirációkért!
Néhány írásom:


Mandalákról,
Pénz vonzásról,
Magány feloldásról
Otthon harmonizálásról,
Boldogabb kapcsolatok megéléséhez• Harmónia teremtés Tértisztítással

• 4 hasznos infó, otthonod energetikai védelméhez

• Mekkora szeletet kérsz az Élet tortájából

• Jólét vonzó Tértisztítás

• Így segít otthonod, a harmonikus párkapcsolatban

• Negatív energiák elengedését segítő Újhold

• Többpénzt szeretnél?


Elengedés, ami jobbá teszi az életedNŐI ÖRÖMÖK sorozat  SZEXUÁLIS ENERGIÁK Intimitás, Illatok online videó


NAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT