Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba
Nálad is történhetnek pozitív változások! Elengedés, és hold napi oldások Nálad is történhetnek pozitív változások!


"A korábbi elengedések hatására... amiben sokat segítettek a
Hold napi oldások, azt vettem észre, hogy egyre jobban haladok azon az úton, ahol már nem a problémák megoldása a folytonos feladat."A változás útján...Elindult egy csodálatos változás, szinte észrevétlenül... aminek a legnagyobb ajándéka az, hogy a múlt, és azok mintái már nem nagyon hatnak rám.

Néha még fel-fel bukkan ugyan a régi jól bevált - Majd én megoldom! - sztori, azonban egyre inkább átveszi a helyét a belső összhang, a harmónia, a szeretet.

Elengedtem már az előző életek karmikus mintáit, és a korábban vissza húzó erővel bíró családi mintákat, mert az volt a szándékom, hogy ezek ne hassanak rám.

Most már csak Én Vagyok, és az Élet! <3

Persze, most kérdezheted, hogy akkor minden tökéletes? Megkaptál mindent amit akartál?

Nos... nem.
Azonban tudom, hogy a Forrásom mindig velem van, hogy sosem vagyok egyedül, és tudom azt is, hogy mivel nem hat rám a múlt, ezért több időt tudok most már tölteni a jövő megteremtésével.

Azok a minták, amelyeket olyan jól begyakoroltam gyermekkorom óta, (mint ahogy sokan mások is) még fel, fel bukkanhatnak mint a pislákoló tűz szikrái, de ugyan olyan gyorsan el is hamvadnak, és erőtlenül hullnak a porba, hogy az általuk megszerzett bölcsességen keresztül táplálják a jövő jólétét.
B.Nagy Magdolna


* Ha Te is azt érzed, hogy az elengedések hatására több önbizalmad van, elkezdtél stressz mentessé válni - Gratulálok!

Ha azonban még érzed, a nyomasztó terheket, a megoldásra váró feladatok tornyosulnak előtted, és stresszes az életet... kezd el elengedni azt ami még vissza húz!

Hidd el, egyszer csak elfogynak a terhek, kitisztul életutad felett az ég, és ragyogó fény fogja átjárni életed minden pillanatát.

Szeretettel írtam neked
B.Nagy MagdolnaElengedés, ami jobbá teszi az életed
Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba