ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
Nálad is történhetnek pozitív változások! Elengedés, és hold napi oldások Nálad is történhetnek pozitív változások!


"A korábbi elengedések hatására... amiben sokat segítettek a
Hold napi oldások, azt vettem észre, hogy egyre jobban haladok azon az úton, ahol már nem a problémák megoldása a folytonos feladat."A változás útján...Elindult egy csodálatos változás, szinte észrevétlenül... aminek a legnagyobb ajándéka az, hogy a múlt, és azok mintái már nem nagyon hatnak rám.

Néha még fel-fel bukkan ugyan a régi jól bevált - Majd én megoldom! - sztori, azonban egyre inkább átveszi a helyét a belső összhang, a harmónia, a szeretet.

Elengedtem már az előző életek karmikus mintáit, és a korábban vissza húzó erővel bíró családi mintákat, mert az volt a szándékom, hogy ezek ne hassanak rám.

Most már csak Én Vagyok, és az Élet! <3

Persze, most kérdezheted, hogy akkor minden tökéletes? Megkaptál mindent amit akartál?

Nos... nem.
Azonban tudom, hogy a Forrásom mindig velem van, hogy sosem vagyok egyedül, és tudom azt is, hogy mivel nem hat rám a múlt, ezért több időt tudok most már tölteni a jövő megteremtésével.

Azok a minták, amelyeket olyan jól begyakoroltam gyermekkorom óta, (mint ahogy sokan mások is) még fel, fel bukkanhatnak mint a pislákoló tűz szikrái, de ugyan olyan gyorsan el is hamvadnak, és erőtlenül hullnak a porba, hogy az általuk megszerzett bölcsességen keresztül táplálják a jövő jólétét.
B.Nagy Magdolna


* Ha Te is azt érzed, hogy az elengedések hatására több önbizalmad van, elkezdtél stressz mentessé válni - Gratulálok!

Ha azonban még érzed, a nyomasztó terheket, a megoldásra váró feladatok tornyosulnak előtted, és stresszes az életet... kezd el elengedni azt ami még vissza húz!

Hidd el, egyszer csak elfogynak a terhek, kitisztul életutad felett az ég, és ragyogó fény fogja átjárni életed minden pillanatát.

Szeretettel írtam neked
B.Nagy MagdolnaElengedés, ami jobbá teszi az életed
ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG