ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
NEVEDBEN A SORSOD,
mégis változtathatsz rajta!

Neved, negatív energiájának a megszüntetése
B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó cikke IRTA: B.NAGY MAGDOLNA
Bőségteremtés tanácsadó


Az itt látható és olvasható tudásanyagok azért készültek, hogy Neked is könnyebben megvalósuljon a harmonikus, boldog, és bőséggel teli élet.

MILYEN ENERGIÁJÚ A NEVED?

Vajon, a vezeték neved, a keresztneved, beceneved amit kaptál másoktól, vagy amit magad választottál (hölgyeknél a férjezett név) téged hol akadályoz az életben?

AKI VÁLTOZÁST SZERETNE
annak ajánlott a nevek energetikai blokkjait kitisztítani ~ akár magán emberként akár cégként szeretne sikeresebb lenni.

A változáshoz több kell mint egy számítógépes program általi név elemzés.

Nyílt titok, hogy a nevekben elrejtett sors energiák több szinten hatnak. Jó esetben pozitív energiájukon keresztül, a többség azonban a negatív energiájú nevek energetikai nyomása alatt éli le az életét. Pedig nem kellene így lennie, hiszen
Te is megérdemled a tiszteletet, a megbecsülést, kedvességet.Bőségteremtést segítő tudásanyagaimA családi minták, és generációs sors kérdések gyakran a legelrejtettebb zugokban vannak megbújva, az értő szem azonban a különféle jelekből meglátja, hogy
• hol vannak az elakadások, amelyeket érdemes figyelembe venni
• milyen életenergiákat blokkolnak a különféle vezeték nevek, lánykori neve...
• hogyan lehet a név energiákat megváltoztatva sikeresebb életet élni.

Amikor bántanak, szavakkal, ítéletekkel, akkor azok a szavak gyengítik az életenergiádat egészen addig, amíg érzékeny vagy az aktív negatív hatásokra. Ha azonban a negatív hatás alól kikerülsz, máris nyert ügyed van, mert onnantól kezdve nem tudnak már irányítani. Sokkal több béke, szeretet tud megjelenni az életedben, és nem csak szabadabban élheted az élete, hanem sikeresebb is lehetsz.

A BOLDOGSÁGGAL KAPCSOLATOS TITKOK EGYIKE,
hogy a legtöbben azt gondolják, elegendő a kellemetlen partnertől, házastárstól megszabadulni. Az igazság azonban az, hogy a múlt házassági fogadalmai, szerződései vissza foghatják az életenergiádat. Amikor ezt tapasztalod, akkor itt az ideje feltenni a kérdést neked is:


Milyen név hoz neked pénzt, boldogságot, sikert
privát név elemzés tanácsadáson tudjuk együtt feltárni a rejtett titkokat.Kapcsolódó tudásanyagok
NŐI ÖRÖMÖK sorozat  SZEXUÁLIS ENERGIÁK Intimitás, Illatok online videóGazdagság titkai dupla CD / letöltés vásárlása bőságteremtéshez B.Nagy MagdolnávalANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG