BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG ANGYALI ÚTMUTATÁSOK
NÖVELD 10MILLIÓSZOROSRA VÁGYAID EREJÉTnöveld 10milliószorosra vágyaid erejétB.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó cikke IRTA: B.NAGY MAGDOLNA
Bőségteremtés tanácsadó


Az itt látható és olvasható tudásanyagok azért készültek, hogy Neked is könnyebben megvalósuljon a harmonikus, boldog, és bőséggel teli élet.
VÁGYAID MEGVALÓSULÁSÁÉRT...


Teremtő erőd, nagyon erős energiával segíti életed alakulását, ezért érdemes bölcsen használnod vágyaid megvalósulásához.

Minden nap teremtesz, sőt minden percben, minden pillanatban!

A 10milliószoros teremtő napokon viszont teremtéseid ereje megtöbbszöröződik, és ezáltal felgyorsulva jelennek meg a tapasztalatodban kéréseid.


A RÖVID TŐ MONDATOK EREJE

Pl:
Egészséget kérek.
Számomra ideális társat szeretném megtalálni.
Szeretnék befogadóbb lenni a pénzre.
Ma bölcs döntéseket szeretnék hozni.

A rövid tő mondatok ereje abban rejlik, hogy sokkal határozottan lehet általuk a vágyakat megfogalmazni. Olyanok mint egy energia kapszula. Összpontosítottak, és célirányosak.Így használd, és növeld 10milliószorosra vágyaid erejét:

1. Ma jobban figyelj arra mit kérsz!
2. Ma olyan gondolatokat, érzelmeket engedj be az életedbe amitől jól érzed magadat.
3. Azt kérd amit valóban szeretnél megélni!

Figyelmed összpontosításával felerősítheted, és felgyorsíthatod a vágyott dolgok megérkezését. (Nem csak 10milliószoros napokon, hanem egész évben!)


A HALADÁS KELLÉKEI
a vágyott pozitív változáshoz nélkülözhetetlenek! - és biztos vagyok abban, hogy bár a rohanó hétköznapjaidban szeretnél gyakran megpihenni, mégis vágyod a haladást, hogy vágyaid könnyebben megvalósuljanak.EXTRA TIPP:
Így is elősegítheted életed jobbá tételét:

A legtöbb ember másoknak sokkal könnyebben tud kérni, mint magának, ezért ezt a speciális képességet is érdemes a 10milliószoros napokon használni.

1. Ha például a Földnek, a bolygónak kérsz nagyobb békét, az hatással lesz a te életedre is, mivel a földön élsz. Békés környezetben neked is könnyebb a nyugodt élet megteremtése.

2. Ha a Föld gazdasági helyzetének a fellendülését kéred, azzal a saját személyes anyagi helyzetedet is segíted, hiszen a pénz áramlása függ az épp aktuális gazdasági helyzettől.


... és ne feledd, hogy a vonzás törvénye mindig működik!
Amit kérsz magadnak, vagy másnak, az "vissza tér" hozzád! akár megtöbbszöröződve!

* És még valami... a vonzás törvényéhez:
Nem csupán akkor kérsz amikor azt mondod: Ezt szeretném... Ilyet kérek... Ezt is akarom...

Akkor is kiküldöd az univerzum felé kérésedet, amikor morogsz a gyerekkel, mert nem pakolt össze, vagy amikor mosogatsz, és dühös vagy amiért sok a házi munka... - Ilyenkor negatív, nemszeretem dolgokat kérsz.

Gondolj inkább úgy a kérésre, hogy mind az a gondolat, érzelem, cselekedet amit teszel az mind mind kérésként tőled kifelé halad az univerzum / ISTEN felé. - és amilyen mértékben van a tőled kiáramló tettek, gondolatok és cselekedetekben boldogság, öröm, jólét, egészség, biztonság, szeretet... azt olyan mértékben jön vissza hozzád.

Ha egy nap 2-3 alkalommal gondolsz arra, hogy szeretsz friss gyümölcsöt enni, mert az örömmel tölt el, és ugyan aznap 100 x beszélsz arról, hogy már megint üres a hűtő, akkor bizony az üres hűtőszekrény lesz túlsúlyban.


Ezek lesznek a tízmilliószoros napok 2021-ben

2021 Február 27 szombat
2021 Május 26 szerda
2021 Július 14 szerda
2021 Október 27 szerda


Kapcsolódó tudásanyagok
10milliószoros nap 1. rész elött... közben... után...10milliószoros nap 2. rész  - A Haladás kellékei gyakorlati útmutatók B.Nagy Magdolnától


BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG ANGYALI ÚTMUTATÁSOK