Mandalák Jólétteremtő megoldások Privát konzultáció, blokk oldások Aktuális programok Ahol találkozhattál velem BLOG Kapcsolat CsodákÉlő virág eszenciák"Élõ" virág eszenciák előállítása során a szeretet terápiát önmagunk és mások gyógyítására használhatjuk.

A virágokkal kapcsolatot teremtve, jobban megismerjük önmagunkat, miközben a növények és a virágok számos ajándékát élvezhetjük, anélkül, hogy le kellene vágni a virágjukat, vagy leszedni a termésüket.

Ez által, olyan virágkivonatokat nyerhetünk, amelyek tiszteletben tartják a virágok életét, és sokkal hatékonyabb gyógyítást tesznek lehetővé.

A virágeszenciák csodálatos világát megismerve, Te is értékelni fogod a szeretet terápia előnyeit, amelyeket a továbbiakban részletesen is kifejtek: >>>

A szeretet terápia, mely az élő vadvirágok eszenciáin alapuló gyógymód megfelelően kiegészítője az alternatív gyógymódoknak.


Az „Élő" virágeszenciák gyűjtése során a szeretet terápiát alkalmazzuk a saját gyógyításunkra, megváltoztatjuk az életünket, közelebb kerülünk a természethez és felfedezzük a feltétel nélküli szeretetet önmagunk és mások iránt.


Aki ismeri a Bach virágeszenciák gyógyító hatását az evvel a módszerrel könnyedén fokozhatja annak hatékonyságát.Az „Élő" virágeszencia elkészítése:

Ha eléggé intuitív vagy akkor válassz ki a kertedben, a természetben egy neked tetsző virágot, növényt. Ha nem, az sem baj, mert a Bach eszenciák leírásaiból kiválaszthatod magadnak azt amire a legnagyobb szükséged van.


Csak néhány példa a teljesség igénye nélkül.

Ha jól körülírható, meghatározható dolgok miatt aggódsz: bohócvirág

Ha ingerlékeny, vagy türelmetlen, vagy mások lassúságával szemben: nebáncsvirág

Ha a bánat mellé pesszimizmus társul: tárnics

Ha az önbizalmad romokban hever: vörösfenyő

Ha úgy érzed, mások ellened szervezkednek: magyal

Ha már nem látsz értelmet semmiben, lemondasz mindenről, apatikus vagy: vadrózsaA virágeszencia előállításának egyik módja, hogy a virág alá tartasz egy kis tálkát, és a virágra lassan rálocsolsz, egy kevés tiszta forrásvizet. (Buborékmentes, természetes ásványvíz is jó.) Hagyd, hogy a virágról a víz a kis tálba folyjék.

A másik módja, hogy kis gyűjtőedényeket kell elhelyezni a virágok alá (ennek nagyon könnyűnek kell lennie, nehogy a virág feje letörjön) és így kivonni az eszenciájukat, hogy teljesíthessék feladatukat, miközben sértetlenül tovább élhetnek.

Próbáld úgy elhelyezni a kis tartályokat a virágokra, hogy az eszencia a reggeli harmattal együtt az edénykébe folyhasson. Néhány növény csak egy –egy cseppet, míg mások többet adnak szeretetükön keresztül, de jótékony hatásukat minden képen élvezheted.Az eszenciát ezután forrásvízzel /ásványvízzel hígítva megihatod.

Csodálatos, és igazán méltó módja ez a növényekkel való bánásmódnak, hiszen így az ember többször felhasználhatja ugyanazt a virágot, mivel nem zavarja meg a virág életciklusát.


A cíkket írta: B Nagy Magdolna
http://ezoterikustanacsok.hu
Megjelent:
Naturastart 2007. 06.
Száraz virágokIgaz az, hogy a szárított virág nem tesz jót nekünk ?
Eltettem a menyasszonyi csokromat es egy kis üveg dobozban tarolom a hálószobánkban. Maradhat, vagy jobb ha megszabadulok tőle ?
Köszönöm, előre is! Kata

Kedves Kata!
A szárított virág tényleg nem jó, mert nem rendelkezik éltető energiákkal. Ebben az esetben azonban nyugodtan maradhat addig míg jó emlékek fűződnek hozzá. Ha már a múlt szépségei helyett, a jelen nehézségeire emlékeztet, akkor jobb ha megszabadulsz tőle, mert akkor csak visszahúz életed ezen területén.A cíkket írta: B Nagy Magdolna
http://ezoterikustanacsok.hu
Megjelent:
Ideálfittness 2007. 05.Szerelmi életKedves Magdi, azt szeretném megkérdezni, hogy mit és hova tegyek, hogy a szexuális életem változatosabb és izgalmasabb legyen? Most a szerelem sarokban sok-sok növény van, egy kanapé bordó mintás elefántos takaróval, újságok és egy madárpart ábrázoló kép. . . .

Tervezek oda egy bambusz étkezőt is ketszemélyeset, AZ Jó? Mit tehetek még? Köszönöm előre is, Annácska


Kedves Annácska!
A szerelmi élet fellendítésének egyik feltétele, hogy ne legyünk egyedül benne, ezért fontos a DNY-i területen a páros dolgok elhelyezése.

A madaras képet én máshová tenném, mert egyedül van, és egyedül a szerelmi életünkben nem tudunk szárnyalni.

A 2 személyes étkező jó ötlet, de a kanapét ha tévé nézésre használod az gyengíti a házasélet energiáit, mert túlságosan energiátlan környezetet teremt a TV előtti semmit tevéssel.
Ha nem tudsz változtatni az elrendezésen, akkor legalább étkezés közben ne menjen a TV. hogy csak egymásra tudjatok figyelni.

A túl sok virág ezen a területen nem ajánlott, mert a Fa elszívja a Föld (házasság, szerelem terület) erejét. azért a virágokat nem kell kidobni, lehetőleg kerámia kaspóba, legyenek, fokozhatod a hatást még sárga és föld színekkel.A cíkket írta: B Nagy Magdolna
http://ezoterikustanacsok.hu
Megjelent:
Ideálfittness 2007. 06.Kert Feng ShuiKedves Magdi, szeretném megkérdezni, hogy a kert életterületeit hogyan kell meghatározni?
Az egész telket kell nézni, és így egy vagy több életterületet esetleg teljesen elfoglal a ház, vagy pedig más az ajánlott módszer?

A másik kérdésem az lenne, hogy tapasztalataid szerint a ház vagy a kert feng shui-jellegzetességei hatnak erősebben? Köszönettel: Anikó
Kedves Anikó!
Mindig először a külső környezetet kell megvizsgálni, hegyek, völgyek, folyók, tavak, utak, villany oszlop... elhelyezkedése egy adott ingatlanhoz képest. Ezek energiája hat a legjobban egy otthonra.
Utána jön a telek. A rajta lévő építmények, lakóház, garázs, homokozó, hinta, medence, kutya ház, háziállatoknak az ólja, külső pince, kerti asztal, padok helye... Ezek, már hatnak az élet-területekre is. Majd jön a lakás élet-területeinek a meghatározása.

Egy kert megtervezésénél, figyelem be kell azt is venni, hogy az ültetett növények mekkorára nőnek! A kertet, mindig a növények kiteljesedett formája, mérete alapján kell megtervezni, még akkor is, ha az 5-10-20-év múlva éri el végső formáját.

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy vesznek egy fa csemetét elültetik a ház elé, néhány év múlva, pedig csodálkoznak, hogy senki nem jön hozzájuk, életüket kilátástalannak tartják, érzik, hogy valami elromlott. Egy ilyen nem megfelelő helyre ültetett Fa évek múltával csak fokozza a rossz energiákat.A cíkket írta: B Nagy Magdolna
http://ezoterikustanacsok.hu
Megjelent:
Ideálfittness 2007. 06.


Anyagi gondokHárom éve súlyos anyagi és vállalkozással kapcsolatos problémákkal küszködöm. Már másik házba költöztünk, de még mindig nem változik semmi, csak egyre rosszabb. Irodát is cseréltünk, de az sem segitett. Van akvárium, szélcsengő, budhák stb. Mit tegyek? Föld elemü vagyok, a qua számom a 8-as. Nagyon elkeseredett vagyok. MucusKedves Mucus!
Az, hogy a lakásban irodában van valamilyen általánosan ismert Feng Shui szimbólum, még nem változtatja meg a helyzetet. Ehhez a hozzátett energiára van szükség.

De előtte mindig meg kell nézni a külső környezetet. Mert hiába költözködsz, ha nem tudod min kell változtatni, lehet hogy ugyan olyan vagy rosszabb ingatlant veszel.

A lakás vizsgálata mellett mindig meg kell vizsgálni, az ott lakók, dolgozók, gondolat világát. miről gondolkodnak, mit is akarnak valójában! sokan csak azt hiszik, tudják mit akarnak! Pl: ha valaki folyamatosan vállalkozási gondokkal küzd, egy idő után besokallva azt mondja, Nekem ugyan nem kell több vállalkozás! Aztán később meglepve tapasztalja, hogy nincs is! Pedig hát ő akarta.

Az elkeseredésed miatt mind két vonal tüzetesebb vizsgálatát ajánlom. Ehhez mindig meg kell keresni a kiindulási okot, a hozzá tartozó negatív energiák elengedésén keresztül, pedig megjön a változás is.


A cíkket írta: B Nagy Magdolna
http://ezoterikustanacsok.hu
Megjelent:
Ideálfittness 2007. 06.


Angyalok segítenek Neked is... hogy harmonikus, boldog, bőséggel teli életet élj! >>>


9 lépés a boldogság feléMert mindenkinek joga van a boldogsághoz! >>>


Mandalák Jólétteremtő megoldások Privát konzultáció, blokk oldások Aktuális programok Ahol találkozhattál velem BLOG Kapcsolat Csodák