ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
Boldog élet Angyali segítséggel,

Alap I. ELENGEDÉS hangfelvétel


hogy Te is harmonikus, boldog, és bőséggel teli életet élj!
Gyors segíítség érzékeny nőknek


Gyors segítség érzékeny Nőknek!
Sztori:
A Nőkben már régóta megvolt az igény, hogy a nehézségektől megszabaduljanak, és könnyebb életet éljenek. Egyre tudatosabban kezdtek tenni önmagukért, hogy sikeres életük legyen. Felismerték, hogy egyedül küzdeni nehéz, ezért keresték a megoldást, ami gyors segítség lehet számukra. És ekkor megjelentek az Angyalok.

Az angyali energiák segítségével a Nők képessé váltak megszabadulni a rossz dolgoktól, eltudták engedni a múlt terheit, fájó emlékeit, és képessé váltak ismét a ragyogó Női élet megélésére.Ezek a sikeres pozitív változások, már több mint 10 éve történtek az Öngyógyítás Angyali segítséggel tanfolyamon. Akkor hangfelvételt készítettünk, azokról a gyakorlati útmutatókról melyek segítik a sikeresebb élet megélését. Ez a boldogságot, jólétet, és személyes kiteljesedést segítő tudás anyag az ELENGEDÉS hangfelvételen hallható.


Mit kapsz az ELENGEDÉS hangfelvétellel?

Az ELENGEDÉS hangfelvétel gyakorlati útmutatóiból megtudod, Neked hogyan fognak segíteni az angyalok.

Végig vezetlek azon az úton, amit megismerve Te is képessé válsz az angyali energiák segítségével pozitív változást létrehozni életedben, és akár a családod életében is.

Útmutatót kapsz ahhoz is, hogy hogyan használhatod az angyali eszközöket életed jobbá tételéhez. Birtokodban lesz többek között az a tudás, hogy miért hasznos az Angyalnapló írás.

Támogató energiákat élvezhetsz, a mindennapi életben felmerülő problémákhoz. A gyakorlati útmutatókat használva pedig az életed egyre könnyebbé fog válni.

A hangfelvétel mellé ajándék videó is készült, hogy könnyebb legyen elengedni az érzelmi traumákat, sokkot, blokkolt életenergiákat, és könnyebb legyen a boldog kiteljesedett élet megteremtése.
Mit mondtak róla, akik már használják

"Hogyan működnek az angyali energiák? Megtudtam! A saját gondjaim megoldására is fény derült, és igazi csodaként segítettek közben az angyalok, míg az Elengedés gyakorlati lépéseit tanultam. Olyan információkat kaptam közben, amelyekkel könnyebben tudom irányítani az életem.
Angyali öleléssel kívánok sok boldog pillanatot az életedbe, Csilla"

"Kedves Magdi
szeretném ha tudnád, hogy mennyit segítettél megint, ezzel a felvétellel. Mert ugyan ott voltam egy régebbi tanfolyamodon, mégis sok mindent tanultam megint. Nem is lehet ennyi információt rögtön megjegyezni, és nagyon jó hogy mindig újra hallgathatom.
Az angyaltánc meditációt megcsináltuk az unokámmal és neki is nagyon tetszett. Így már ő is jobban mer beszélni velem ezekről a dolgokról.
Köszönöm még egyszer
tanulód – Ildi mama"

"Meglepő volt más angyal tanfolyamokhoz képest, hogy nem csak elméleti tudást osztott meg velem Magdi, hanem sok gyakorlati útmutatót is kaptam, amit a mindennapi életemben is tudok használni.
Sz. Zoltán.

Neked szól ez az Angyali útmutatásokat tartalmazó tudásanyag
~ ha szeretnéd tudni, hogyan segítenek az Angyalok az Elengedésben, hogy életed könnyebb legyen. Ehhez több mint 70 percnyi hangfelvétel lesz a segítségedre!

~ Ajándék videós útmutató is készült, a hangfelvétel mellé, ami további segítség az életerőd vissza szerzésében, és a csodás egyedi lényed boldogsággal teli megélésében.

~ Szeretnéd mélyebben megismerni az Angyalok segítő energiáit. Ezért bármikor újra hallgathatod a hangfelvételt, és nézheted a videós útmutatót.

~ Nem tudtál részt venni, lemaradtál az eredeti Angyalos tanfolyamról, és szeretnéd most már Te is megismerni, átélni az ott elhangzott Angyali útmutatásokat.

Az útmutatókon keresztül segítek, hogy könnyebb legyen magabiztosabb, harmonikus, boldog és bőséggel teli életed megvalósítása.
B.Nagy Magdolna
Bőségteremtés tanácsadó
Angyali útmutatásokkal,
ez az összeállítás lesz segítségedre:


01. Bevezetés 01:39

02. Meditáció a magasabb rezgésekért 09:15

03. Egy megoldásra váró helyzet 08:06

04. Elengedés meditáció 02:52

05. A változás útja 17:41

06. Önmagad szeretete 09:25

07. Angyal napló 09:55

08. Álmaid megvalósulása 05:17

09. Angyal tánc meditáció 06:46

10. Befejezés 02:16
Mennyibe kerül, és
hogyan juthatsz hozzá?ELENGEDÉS Angyali segítséggel

Alap I. hangfelvétel ára:10 000 Ft
tízezer forint
Kuponkód: ELENGEDESALAP
Így kapod meg az


ELENGEDÉS Angyali segítséggel

Alap I. hangfelvételt1. Töltsd ki a megrendelési lapot
2. Megrendelésed után küldöm neked a befizetéshez szükséges adatokat a megadott email címedre.
3. A pénz feladásakor az üzenet részbe írd be a kupon kódod
4. Küld el az Elengedés hangfelvétel díját, postai rózsaszín csekken, vagy folyószámláról utalással.
Külföldön élők Western Unionon keresztül tudják megvásárolni ezeket a felbecsülhetetlen értékű információkat, vagy magyar bankszámlaszámról utalhatják annak értékét.

* A hangfelvétel letöltési linkjét, a hangfelvétel árának a beérkezése után a megrendelésnél megadott email címedre küldöm. Abban, a linkre kattintva, a vásárlóknak fenntartott zárt felületen, máris hallgathatod és letöltheted az életedet segítő útmutatókat.

** A hangfelvétel mp3 formátumban hallgatható, számítógépen, telefonon vagy letöltheted mp3 lejátszóra is.Boldogabb élett Angyali segítséggel Elengedés


Rendeld meg
az útmutató
megoldásokat
az alábbi űrlaponTelefonszám:
Teljesnév:
E-mail cím:
Céges adatokat
Nevet, címet adok meg:
Postacím:

Elfogadom az Általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot
Kapcsolódó tudásanyagok
Segítő Angyalok várnak rádEGYÜTT, SZERETETBEN, GAZDAGSÁGBAN, EGÉSZSÉGBEN


ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG