Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba
Boldog élet Angyali segítséggel,

Alap I. ELENGEDÉS hangfelvétel

ÚT A KÖNNYEBB ÉLETEDHEZ programsorozat része
Gyors segíítség érzékeny nőknek


Gyors segítség érzékeny Nőknek!
Sztori: A Nőkben már régóta megvolt az igény, hogy a nehézségektől megszabaduljanak, és könnyebb életet éljenek. Egyre tudatosabban kezdtek tenni önmagukért, hogy sikeres életük legyen. Felismerték, hogy egyedül küzdeni nehéz, ezért keresték a megoldást, ami gyors segítség lehet számukra. És ekkor megjelentek az Angyalok.

Az angyali energiák segítségével a Nők képessé váltak megszabadulni a rossz dolgoktól, eltudták engedni a múlt terheit, fájó emlékeit, és képessé váltak ismét a ragyogó Női élet megélésére.Ezek a sikeres pozitív változások, már több mint 10 éve történtek az Öngyógyítás Angyali segítséggel tanfolyamon. Akkor hangfelvételt készítettünk, azokról a gyakorlati útmutatókról melyek segítik a sikeresebb élet megélését. Ez a boldogságot, jólétet, és személyes kiteljesedést segítő tudás anyag az ELENGEDÉS hangfelvételen hallható.


Mit kapsz az ELENGEDÉS hangfelvétellel?
Az ELENGEDÉS hangfelvétel gyakorlati útmutatóiból megtudod Neked hogyan fognak segíteni az angyalok.

Végig vezetlek azon az úton, amit megismerve Te is képessé válsz az angyali energiák segítségével pozitív változást létrehozni életedben, és akár a családod életében is.

Útmutatót kapsz ahhoz is, hogy hogyan használhatod az angyali eszközöket életed jobbá tételéhez. Birtokodban lesz többek között az a tudás, hogy miért hasznos az Angyalnapló írás.

Támogató energiákat élvezhetsz, a mindennapi életben felmerülő problémákhoz. A gyakorlati útmutatókat használva pedig az életed egyre könnyebbé fog válni.

A hangfelvétel mellé ajándék videó is készült, hogy könnyebb legyen elengedni az érzelmi traumákat, sokkot, blokkolt életenergiákat, és könnyebb legyen a boldog kiteljesedett élet megteremtése.

Ez a tudásanyag része az:
ÚT A KÖNNYEBB ÉLETEDHEZ programsorozatnak! Csatlakozz Te is programsorozatban résztvevő Nők csoportjához!Mit mondtak róla, akik már használják

"Hogyan működnek az angyali energiák? Megtudtam! A saját gondjaim megoldására is fény derült, és igazi csodaként segítettek közben az angyalok, míg az Elengedés gyakorlati lépéseit tanultam. Olyan információkat kaptam közben, amelyekkel könnyebben tudom irányítani az életem.
Angyali öleléssel kívánok sok boldog pillanatot az életedbe, Csilla""Kedves Magdi
szeretném ha tudnád, hogy mennyit segítettél megint, ezzel a felvétellel. Mert ugyan ott voltam egy régebbi tanfolyamodon, mégis sok mindent tanultam megint. Nem is lehet ennyi információt rögtön megjegyezni, és nagyon jó hogy mindig újra hallgathatom.
Az angyaltánc meditációt megcsináltuk az unokámmal és neki is nagyon tetszett. Így már ő is jobban mer beszélni velem ezekről a dolgokról.
Köszönöm még egyszer
tanulód – Ildi mama""Meglepő volt más angyal tanfolyamokhoz képest, hogy nem csak elméleti tudást osztott meg velem Magdi, hanem sok gyakorlati útmutatót is kaptam, amit a mindennapi életemben is tudok használni.
Sz. Zoltán.* Több mint 70 percnyi hangfelvétel

* Ajándék videós útmutató, a hangfelvétel mellé, amelyet ehhez a hangfelvételhez készítettem, és ami további segítség az életerőd vissza szerzésében, és a csodás egyedi lényed boldogsággal teli megélésében.

* Bármikor újra hallgathatod a hangfelvételt, és nézheted a videós útmutatót.

* Az útmutatókon keresztül segítek, hogy könnyebb legyen magabiztosabb, sikeresebb és boldogabb életed megvalósítása.
B.Nagy Magdolna
Jólétteremtés tanácsadó
Angyali útmutatásokkal, ez az összeállítás lesz segítségedre:


01. Bevezetés 01:39

02. Meditáció a magasabb rezgésekért 09:15

03. Egy megoldásra váró helyzet 08:06

04. Elengedés meditáció 02:52

05. A változás útja 17:41

06. Önmagad szeretete 09:25

07. Angyal napló 09:55

08. Álmaid megvalósulása 05:17

09. Angyal tánc meditáció 06:46

10. Befejezés 02:16Így kaphatod meg az Öngyógyítás Angyali segítséggel - Elengedés hangfelvételt

1. írd be az adataidat lejjebb a rendelési dobozba, majd kattints a
"Megveszem" gombra.

2. Megrendelésedet követően egy emailt küldök, a megadott email címedre. Ebben szerepelnek a befizetéshez szükséges adatok.

3. A hangfelvétel letöltési linkjét, a hangfelvétel árának a beérkezése után a megrendelésnél megadott email címedre küldöm. Abban, a linkre rákattintva máris hallgathatod az életedet segítő útmutatókat.

4. A hangfelvétel mp3 formátumban hallgatható, számítógépen, vagy letöltheted mp3 lejátszóra is.
(az emailben útmutatót kapsz ehhez is.)
A hangfelvétel ára

9.990,-Ft
kilencezer kilencszáz kilencven forint
Letölthető MP3 formátumbanBoldogabb élett Angyali segítséggel Elengedés

Megrendelés


Telefonszám:
Teljesnév:
E-mail cím:
Postacím:

Elfogadom az Általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatotElengedés II. HALADÓ

További útmutatók, a sikeres és boldog élet megvalósulásához >>

Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba