ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
Önszeretet ami vonzza a pénzt is! Helyes, helytelen? Önszeretet, ami vonzza a pénzt is!


"Észrevettem, hogy ha megajándékozom magam, azt a családom rosszallóan fogadja.
Pedig a saját keresetemből költök magamra. Igaz, hogy egyre többet, mert a Hogyan gazdagodj online kurzussal beindítottam a pénz energiákat.
Mit tehetek, hogy ne akasszam meg a pénzt és magamra is költhessek?
Kissné Mária"


Ehhez hasonló leveleket gyakran kapok, mert - bár egyre elfogadottabb az a tény, hogy önmagunkat szeretni kell, mégis, ha a pénz bekerül a képbe, akkor bizony sokan panaszkodnak arról, hogy megkritizálják őket, amiért megajándékozták magukat egy szép ruhával, ékszerrel, vagy akár egy kávéházi kiruccanással.

A mostani bejegyzés tehát azoknak szól, akik szeretnék az örömteli jólétet megélni, és nem kívánják mások kritikáit hallgatni!


Az Önszeretet és a pénz!


A Hogyan gazdagodj online kurzussal, már többen beindították a pénz energiákat az életükbe, mert olyan pénzt vonzó energiákat kezdtek használni ami segít kilépni a hiány teréből.

A pénzhiány teréből kilépve, természetesen mindenki el kezd többet költeni, hiszen ha több pénz áramlik a pénztárcába, folyószámlára, akkor azt szeretjük elkölteni.

Mi Nők, imádunk vásárolni!
Magunknak, és a családtagjainknak is élvezettel vásárolunk. Sokan azonban a családi mintáik, és hiteik miatt úgy gondolják, hogy a pénz költés az helytelen dolog.

El kell fogadni, hogy vannak emberek akiknek a pénz költés egyszerűen bűn, mert a szegénység és a folytonos spórolás nem engedi számukra, hogy több pénzt fogadjanak be, mint amit szeretnének. (Ezért érdemes a pénzhez való viszonyát megváltoztatni annak aki szeretne kilépni a spórolás, szegénység, adósság csapdájából.)


Megoldás az Önszeretet és a pénzügyi jólét megteremtéséhez!


Kérdés, melyiket akarod megélni:
1. Kritikát... amiért költesz magadra, amiért magasabbak az igényeid mint a környezetednek?

vagy

2. Pénzügyi bőséget vonzó, örömteli élethelyzeteket választod, ahol még több pénzt tud magadhoz vonzani, hogy azt az életminőséget éld ami neked örömet okoz?


FONTOS:
Rajtad múlik, hogy melyiket választod! - attól pedig nem kell tartanod, hogy mit fognak szólni a környezetedben élők a jobb pénzügyi helyzeted miatt, mert ha az Önszeretet választod, ahol a pénz könnyedén áramlik hozzád, akkor az Univerzum ennek megfelelően fogja a kapcsolataidat is elrendezni.

Ha mégis hezitálnál, hogy melyiket válaszd. Tedd fel azt az egyszerű kérdést:
A szegénységet, vagy a gazdagságot akarom választani?
Az aggódással teli pénz hiányt, vagy a nyugalmat biztosító anyagi jólétet választod?Hogyan gazdagodj online kurzus
Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG