NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
Mióta segítenek az Angyalok?Mióta segítenek az Angyalok? B.Naggy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó cikke ezotreikustanacsok.hu
Téged, mióta segítenek az Angyalok? ~ és hogyan kaphatsz több Angyali segítséget?
Válaszokért ezek ismerete hasznos lehet neked is!

Van aki nyíltan keresi az Angyalok segítő útmutatásait, mások pedig még titkokban vágynak az Angyali útmutatásokra, aminek kezdete észrevehető, az Idő Szálainak Fényében.


Az ezzel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre összeírtam néhány választ:

Csodás személyiséged, egyedi lényed az Angyali segítségre sokféle képpen lehet befogadó. Amikor pedig az időt vizsgáljuk, akkor felteheted az alábbi kérdést:

Engem, mióta segítenek az Angyalok?

Vajon, csak most ebben az életedben élvezed az Angyali segítséget, vagy már korábbi életeidben is befogadó voltál az Angyali segítségre?

Vannak akik úgy tartják, hogy
Örök idők óta vannak segítségünkre az Angyalok

Azonban a valódi kérdés az, hogy milyen mértékben vagy befogadó az Angyali segítségre, hiszen hiába vannak itt az Angyalok, hiába állnak készen arra, hogy kéréseidre megérkezzenek a válaszok, ha nem vagy befogadó állapotban útmutatásaikra.


Mit tehetsz, hogy jobban megértsd az Angyali üzeneteket?

Az Angyali üzenetek megértése akkor könnyű, ha a nincsenek zavaros gondolatok, zaj, nincsenek negatív érzelmek, stressz mentes vagy.

Persze tudom, hogy többnyire akkor kér az ember segítséget, ha épp túl nagy a nyomás, túl nagy a stressz, és tornyosulnak a gondok...

Nos ilyenkor...
A negatív érzések, zavaros gondolatok, a zaj mind akadályozzák, hogy megérthesd égi segítőidet.


Így segítenek, az Emberi időben az Angyalok

Égi segítőink, az Angyalok örök idők óta úgy segítenek nekünk, hogy szívünk szaván keresztül lehetősünk legyen megérteni őket.

A te legjobb útmutatód is a szíved! Mert ha az elme helyett a szívedre hallgatsz, akkor az Angyali üzeneteket is tisztábban fognak megérkezni hozzád.

Ha a szívedre hallgatsz az mindig megsúgja, hogy mi a jó neked, merre haladj élet utadon. Ehhez pedig elegendő, ha egy kicsit elcsendesedsz és befelé figyelsz.

Csak lélegezz! - és csendesedj el közben.
A nyugalom, béke, és szeretet szavai fognak akkor hozzád szólni Forrásod, Szent lelked, és az Angyali segítségen keresztül.

* Végezhetsz ehhez meditációt, amely során égi útmutatást is kapsz. Javul ilyenkor a tested energiája, mert a harmónia átjárta csodás testedet, és lelki békére találsz közben.

Ilyenkor igazán tudod, hogy jól csinálod (még akkor is, ha mások megítélik választásaid), mégis Te tudod, hogy mi a jó neked!Mióta segítenek az Angyalok? ~ olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával
Az Angyalok, kérésedre elkezdenek segítségedre sietni. Felkutatják neked akár a leg fantasztikusabb éttermet ahol igazán jól érezheted magad, vagy a legjobb munka, üzleti sikerek felé raknak ki út jelző táblákat, hogy biztosan oda találj, és megkapd álmaid munkáját, és fizetését.

Amikor pedig a boldogabb kapcsolatokat tűzöd ki célként, akkor is segítenek, hogy olyan partner kapcsolataid legyenek, a magánéletben és akár az üzleti életben is, amelyek csodás, kellemes és örömteli közös teremtésekkel ajándékoznak meg. ~ és érzed, hogy a siker Angyali szárnyaival utazol.


Mi kell az Angyali segítséghez?

Nos itt vissza térhetünk ahhoz a kezdeti kérdéshez, hogy Mióta segítenek az Angyalok?

Ők mindig segítenek, Örök idők óta, hiszen az Angyalok az időtlenség birodalmában mindig készek nekünk segíteni, csak az emberi időt nekünk kell figyelembe venni.

Gyermekkorodban boldog családot kértél magadnak. Szerető társat, sikeres gyerekeket, egészséges életet....

A megvalósuláshoz azonban itt a fizikai világban idő kell, hiszen ha 5 évesen kérted ezeket, akkor még megkellet várnod, hogy felnőjél, és egészséges testeddel olyan partnert fogadjál be, aki tényleg szeret, támogat, és Neki is hasonló vágyai legyenek.

Ezért szoktam azt mondani, hogy a dolgok Angyali időben történnek, hiszen az Angyalok türelmesen várják, míg te felkészülsz vágyaid befogadására.

Amikor pedig készen állsz ~ olyan jóléttel teli energiákat hoznak számodra, melyek segítenek vágyaid megvalósulásában.

A Te feladatod a felkészülés! Vagyis, hogy ráhangolódj arra a frekvenciára, arra a hangulatra, arra az energiára, ami vágyaid fizikai megvalósulását segíti. Ha ezt szeretnéd felgyorsítani, végezz meditációt, pl. a Kristálytemplomodban az Arkangyalokkal meditációt ami az Angyali meditációk CD/hangfelvételen van.

Sokan, az Angyali meditációt hallgatói közül ez szeretik a legjobban, mert megnyugtató, és inspiráló útmutató a nehéz helyzetekben is.Angyali meditációk, és Angyali tanácsaok dupla CD / Letöltés
Írta: B.Nagy Magdolna
Bőségteremtés tanácsadó


KÖSZÖNÖM hogy itt vagy!
Ne felejts el csatlakozni a B.Nagy Magolna - Ezoterikustanacsok rajongóihoz a Facebookon, hogy csatlakozhass a hasonló gondolkodású tudatos emberek közösségéhez, akik szeretik a szabadabb, boldogabb és bőséggel telibb élet megteremtését. Vagy kövess a Youtubeon további bőségteremtés segítő inspirációkért!


Néhány írásom:


Mandalákról,
Pénz vonzásról,
Magány feloldásról
Otthon harmonizálásról,
Boldogabb kapcsolatok megéléséhez
• VIDEÓK • Magányt űző praktikák

• 4 hasznos infó, otthonod energetikai védelméhez

• Kerülj be, Szívcsakrádon keresztül az önbizalom terébe!

• Mennyi pozitív megerősítés kell a kívánt változáshoz?

• VIDEÓK Így aktiváld a Jólét energiákat otthonodban

• Negatív energiák elengedését segítő Újhold

• Szabadnak lenni... Hogyan kezdj neki


Női örömök videó sorozat 2. rész ~ Bőségteremtés B.Nagy MagdolnávalSegítő Angyalok várnak rád


NAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT