ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
Örök idők óta vannak segítségünkre az Angyalok
A Téged SEGÍTŐ ANGYALOK szólnak most hozzád! Fogadd el üzeneteiket!

Örök idők angyalai

Mi, a Téged SEGÍTŐ ANGYALOK egy csoportja, azért jöttünk ide és szólunk most hozzád, hogy megkönnyítsük felkészülésedet azokra a változásokra amelyeket már nagyon régóta, "Örök idők óta" szeretnél megélni.

Sok angyali tanácsról hallhattál, és olvashattál már, akár több helyen is, melyek mindig akkor érkeztek meg hozzád, amikor befogadó voltál üzeneteinkre.

Üzeneteinket ugyanis csak akkor tudod meghallani, csak akkor érted meg, ha megtörténik az összehangolódásod velünk.

Amikor azonban zavarosak a gondolataid, mert krízis helyzetekben vagy, és sok a feszültség, ezek a negatív energiák mindig távol tartják tőled üzeneteinket, útmutatásunkat. Ezért arra kérünk, hogy ilyenkor:

Emlékezz arra, hogy mi az örök idők óta Téged SEGÍTŐ ANGYALOK támogatunk a cselekvésben és a krízis helyzetek megoldásában.

Angyali energiákkal támogatunk Téged, de fontos, hogy megértsd ehhez üzeneteinket, mert csak akkor tudod a velünk való együttműködést, és ennek gyümölcsét élvezni, ha megérted mit üzenünk Neked!

* sugallatokon
* rezgéseken
* érzéseken keresztültudunk veled kommunikálni. Ezért hasznos az, ha fejleszted azokat a képességeidet, melyek lehetővé teszik, hogy azon az angyali frekvencián legyél, ahol a tiszta angyali üzenetek hallgatóak.

FONTOS:
Ne csak figyeld a "jeleket", hanem figyeld azt is, hogy merre kéne tovább haladnod életutadon. Mert az üzeneteinkben ezek a lehetőségek is ott vannak!

Ezért igaz az a kijelentés: "Hallgass belső hangodra, szíved üzeneteire, mert érzéseiden keresztül sok hasznos útmutatást kaphatsz tőlünk!"

Érdemes lehet feltenned azt a kérdést: Most mi az a dolog, amit tanulva, megismerve közelebb kerülhetek Angyalaimhoz, égi segítőimhez?

Hallgass befelé... és aztán tedd meg!Örök idők angyalai, örök idők óta téged segítő angyalok, Segítő Angyalok


Angyali segítség mandalák
ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG