Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák AjándékbaÖrök idők angyalai

Szerdai angyali üzenet, az
Örök idők angyalaitól:
Örök idők angyalai, Szellemi, Fizikai, Földi energiák segítői


Az összhang erejeAz Örök idők angyalai ismét üzennek: a belső összhang fontosságáról, mert belső összhangod megteremtése és megtartása az első lépés vágyaid megélése felé.

Belső összhangod adja meg azt a stabilitást, amellyel könnyedén tudod a „problémáidat” megoldani, és ilyenkor velünk az Örök idők angyalaival is könnyebben tudsz kommunikálni.


Örök idők angyalai, mai üzenete:

Vajon mit mondanak erre a hétre az Örök idők angyalai az összhang erejéről?Belső összhangod egyik alap pillére, az eddig megszerzett tudásod, és bölcsességed – HASZNÁLATA. Ugyanis hiába szerzel egyre több tudást, egyre több információt, ha azokat nem tudod összehangolni magadban!

Képzeld el, hogy az eddig megszerzett tudásod egy gyönyörű könyvtárban van felhalmozva. Ez a könyvtár pedig csak a tied. Itt találod mind azt a tudást és bölcsességet amit eddigi életedben már megszereztél magadnak.

Könyvtárad viszont csak akkor tudja életedet szolgálni, akkor tudod a problémáidat segítségével megoldani, ha tudod hol keresd benne a megfelelő információkat.

Ezért tekints úgy tudásod könyvtárára mint egy olyan rendezett helyre ahová szívesen belépsz, és elidőzöl ott. Ragyogó rend, tisztaság, harmónia, béke, és számtalan pozitív élmény megélését biztosítja számodra tökéletes belső összhang megélése közben.

Tudásod könyvtárában: minden tudásod, megfelelő abc sorrendben legyen rendezve, a megfelelő címke alatt... mint egy igazi könyvtárban.

Ha főzni szeretnél akkor csak odalépsz a Receptek könyvszekrényéhez és kiválasztod onnan az épp neked tetsző finomság receptjét.

Ha kreatívkodni szeretnél, mert épp a karácsonyi készülődésnek van itt az ideje akkor a Hobby könyvespolcon keresgélj. Gyerekneveléssel kapcsolatos kérdéseid vannak? Menj a családi kapcsolatok polcához és válassz ott a megfelelő megoldások között...

Mind ezt akkor tudod megtenni, ha rendben vannak a könyvtáradban a dolgok. Ha úgy érzékeled, hogy a könyvtár kissé poros, rendetlen, hiányos... akkor kérj olyan angyali segítőket akik segítenek rendet tenni és jó könyvtárosként segítik a megoldások megtalálását.

Kérheted így: „Kedves Örök idők angyalai, kérlek segítsetek megkeresni a számomra tökéletes angyali segítőket akik tudásom könyvtárát segítik rendben tartanom.”

Majd folytasd ezzel a pozitív megerősítéssel, (ha már érzed könyvtárad rendezettségét):

„Belső lényemmel tökéletes összhangban vagyok és örömmel használom tudásomat.”

Ne feledd: A rendezett könyvtár segíti egységed, belső összhangod megteremtését, és gondolataid rendezését. Stabilitást biztosít számodra, mert olyan támogatást kapsz onnan ami teljes összhangban van belső lényeddel.

Jövőhéten szerdán az Örök idők angyalai a földeltség fontosságáról tanítanak. A földeltségről ami szintén segíti vágyaid megvalósulását.

Pozitív megerősítés az Örök idők angyalaitól:

„Tudásom rendezett.”Örök idők angyalai üzennek  Angyal kártyán Angyal ingán, Örök idők angyalai öröknaptáron keresztül
* Kattints ide és olvasd el az előző üzenetet is az Örök idők angyalaitól: >>>

Kattints ide és olvasd el: hogyan használd a szándék energiáját erről üzentek az Örök idők angyalai: >>>

Szeretettel írtam Neked az Örök idők angyalaival együtt

Fénnyel teli napokat kívánok Neked
szeretettel
B Nagy Magdolna és az Örök idők angyalai
www.ezoterikustanacsok.hu
www.ezoterikusmegoldasok.hu
Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba