Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba
Szerdai angyali üzenet, az
Örök idők angyalaitól:


Hogyan segíti életedet a Földeltség
Szerdai angyali üzenet, az Örök idők angyalaitól:  Hogyan segíti életedet a Földeltség

Örök idők angyalai üzennek a földeltség fontosságáról.

Nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, hogy földelt állapotban kell élni, a vágyott dolgok bevonzásához itt a fizikai síkon!. - és bár tudjuk, hogy szívesen kérsz angyali segítséget, az Örök idők angyalaitól érkező üzeneteket is csak akkor tudod befogadni, ha megvan a földeltséged.

Gyermekként könnyedén földelted magad a homokozóban, vagy szaladgálva a játszótéren. Felnőttként pedig egy-egy jó hangulatú grillparti segít a földleltséged megtartásában. Ez a földelt állapot azért jó Neked, mert földelten tőlünk, az Örök idők angyalaitól is könnyebben elfogadod a segítséget.

Mi kell a földeltség állapotához?Csakráid kiegyensúlyozott működése, és tisztán tartása segíti földelt állapotodat. Ehhez az kell, hogy minden csakrához tartozó életterületen kiegyensúlyozott legyen az életed, és a csakrákhoz tartozó „életfeladatokat” a fizikai síkon megéld.

Angyali segítség a földeltséghez, amivel a 7 csakrádat kiegyensúlyozhatod:Gyökér csakrádhoz a vörös szín tartozik, alvás közben a vörös zokni viselése segíti a földi energiákkal való kapcsolatot, a vágyak megélését és az anyagi jólét, anyagi biztonság megteremtését..

Nemi csakrád színe a narancssárga, hordj meleg narancsos színeket, vagy egyél narancssárga ételeket (narancs, sütőtök...), és ami nagyon jót tesz még: Éld meg saját nemed szépségét.

Nap-sárga szín tartozik az emésztéssel kapcsolatos napfonat csakrához. Kiegyensúlyozhatod egy kellemes grillpartin ahol az ételeké, és emésztésé a főszerep.

Szívcsakrádat a rózsaszín és a türkiz zöld színekkel stabilizálhatod, de az is remek, ha kimész a természetbe néhány percre és sétálsz egy kicsit megcsodálva a természetet.

Kommunikációs képességedbe segít a torokcsakra és a kék színek használata. Sőt az éneklés is. Úgyhogy nyugodtan engedd ki a hangodat legalább a zuhany alatt.

Harmadik szem csakrádhoz a dolgok meglátása tartozik és a sötét kék színnel tudod segíteni működését. Tudatosan fókuszáld figyelmedet a földi dolgok, pl. a fizikai tested szépségének a felismerésére, meglátására.

A legelső, koronacsakrához pedig a fehér, a fémes arany és ezüst színek tartoznak. Egy kiadós fejmasszázzsal összekötött hajmosás remekül energetizálja annak működését.

Ezek mind segítik a földeltséged megélését, ami azért fontos, mert csak akkor tudsz itt a fizikai síkon jól lenni, mentális, érzelmi fizikai és spirituális szinten egyaránt, ha megvan a földeltséged. A földeltség energiája biztosítja ugyanis azt a jóllétet amire vágysz!

Ha szertél több kapcsolatot az angyali világgal, vagy közvetlenül tőlünk az Örök idők angyalaitól segítséget kérni és kapcsolatban lenni velünk, akkor: Meg kell találnod annak a módját, hogy tökéletes egységben, kiegyensúlyozott földi energiákkal éld az életed, ugyanakkor nyitott legyél az angyali üzenetekre is.

Amikor pedig valamilyen tevékenységet végzel azt végezd tudatosan, és légy a jelenben! A tudatosság ebben az esetben azt jelenti, hogy tudatosan cselekszel, azért a pozitív célért, hogy kiegyensúlyozott energiáid legyenek, és csakráid működése tökéletes legyen.

A „jelenlét” hatásáról a jövőhét szerdai Örök idők angyalai írásban olvashatsz.


Pozitív megerősítés az Örök idők angyalaitól:

„Befogadó vagyok a földi energiák megélésére.”Örök idők angyalai üzennek  Angyal kártyán Angyal ingán, Örök idők angyalai öröknaptáron keresztül
Itt tudod elolvasni az Örök idők angyalai üzenetét az összhang erejéről: >>>

Kattints ide és olvasd el a tudás használatáról szóló üzenetet is az Örök idők angyalaitól: >>>

Kattints ide és olvasd el: hogyan használd a szándék energiáját erről üzentek az Örök idők angyalai: >>>Szeretettel írtam Neked az Örök idők angyalaival együtt

Fénnyel teli napokat kívánok Neked
szeretettel
B Nagy Magdolna és az Örök idők angyalai
www.ezoterikustanacsok.hu
www.ezoterikusmegoldasok.hu
Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba