Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák AjándékbaÖrök idők angyalai

Szerdai angyali üzenet, az
Örök idők angyalaitól:


Hogyan használd, a SZÁNDÉK ENERGIÁJÁT.
Örök idők angyalai, Szellemi, Fizikai, Földi energiák segítői

Örök idők angyalai üzennek: hogyan használd, a SZÁNDÉK ENERGIÁJÁT.

Szereted az angyalokat és te is érzed a szeretetüket? Az Örök idők angyali megérintenek és átölelnek angyali energiáikkal amint erre kéred őket. Szerető támogatásuk leginkább abban nyilvánul meg, hogy segítenek tudatosabbá válnod, hogy jobban kitudj állni önmagadért, és több önbizalmad legyen. A mai nap legfontosabb üzenete az Örök idők angyalaitól: Hogyan használd, a SZÁNDÉK ENERGIÁJÁT.

Amikor fáradt vagy és kedvetlen, talán csak annyit kérsz az angyaloktól, hogy nyugtassanak meg, és nyújtsanak segítséget. Ilyenkor az "elvárás energiáit" mozgatod meg, mert lelked mélyén elvárod a segítséget, szíved mélyén pedig tudod, hogy meg is kapod az angyali segítséget.

Ez a fajta "elvárás" sok helyzetben van segítségedre, de amikor egy konkrét célt szeretnél elérni akkor ettől több energiát érdemes megmozgatnod.

* Az energia megmozgatása annyit jelent, hogy a vágyott dolog, legyen az akár érzelem vagy valamilyen tárgyhoz kapcsolódó élmény – energiáját „eszenciálisan” érzékeled, majd annak az energia mezejébe belelépve, az energiába bele helyezkedve, befogadóvá teszed magadat annak a fizikai síkon való megnyilvánulására.

Tedd ezt azzal az erőteljes szándékkal, hogy:


„Igen, megmozgatom és körbeveszem magam ezekkel a rezgésekkel, hogy a vágyaim gyorsan megvalósuljanak.”

Végezd örömmel ezeknek a csodás energiáknak a megmozgatását. Mi az Örök idők angyalai pedig mindvégig veled vagyunk.


Képzeld most el, azt az adott dolgot, helyzetet amit életedben szeretnél megváltoztatni, jobb irányba terelni, és a lehető legnagyobb örömmel megélni.

Képzeld el... milyen lenne, ha már most azt a vágyott dolgot tapasztalnád meg amit már nagyon régóta vársz. Érezd át az esemény örömteli pillanatait (itt most a jelenben, mintha már megtörtént volna). Érezd át ennek a kellemes élménynek az illatait. Halld meg az eseményhez kapcsolódó örömteli hangokat...

Engedd, hogy az eseményhez kapcsolódó örömök át, meg átjárják a szívedet, testedet, lelkedet, szellemedet. "Fürödj meg" ebben a sok szeretetet és örömöt hozó élményben, és most... tartsd meg magadban ennek az élménynek az energiáját.

Mi segítünk neked angyali energiáinkkal, hogy ez az örömteli "fürdőzés" az öröm élményének energiáiban minél tovább tartson, mert minél tovább tudsz ebben a pozitív energiában "fürdeni" annál tovább tudod ezt az energiát tovább rezegtetni magadban. Folyamatában pedig, minél tovább tudod ezt az energiát tovább rezegtetni, annál gyorsabban tud a vágyott dolog megjelenni a tapasztalatodban.

Tehát a mai napi üzenetünk: legyen meg benned a szándék, hogy napjában akár többször is felidézd magadban ennek az örömteli élménynek a rezgését, hogy többször és minél hosszabb ideig legyen ez a pozitív energia életed része. A Te feladatod ebben a helyzetben a pozitív rezgések és a hozzá kapcsolódó élmények megélése. Mi pedig angyali energiáinkkal segítünk a vágyott dolog megvalósulásához az éteri szálakat elrendeződni.

Ezért tartsd szem előtt az alábbi sorrendet:

1. vizualizáld, lásd lelki szemeid előtt a vágyott dolgot, de mind e mellett éld át a vágyott dolog megérkezésének örömteli pillanatait, és a vágyott élmény rezgéseit örömmel fogadd el.

2. a vágyott élmény rezgéseit napjában többször is éld át, mert ezzel segíted beépülni a mindennapjaidba vágyad tárgyát.

3. legyen meg benned a szándék, hogy megteszed azt ami ezzel kapcsolatban a Te dolgod.

4. legyen meg benned az elvárás, hogy a vágyott dolog megvalósul.

5. engedd, hogy mi az Örök idők angyalai segítsük a megvalósulást.

* Azért írtuk ezt az 5. pontot - engedd, hogy mi az Örök idők angyalai segítsük a megvalósulást, mert gyakorta annyira szeretnéd megoldani az egyes helyzeteket, hogy nem figyelsz belső hangodra. Ha pedig nem figyelsz belső hangodra, akkor az angyali üzeneteket sem hallod meg.


Pozitív megerősítés az Örök idők angyalaitól:

„Szándékomban áll, és hajlandó vagyok örömteli energiákkal élni az életem.”Örök idők angyalai üzennek  Angyal kártyán Angyal ingán, Örök idők angyalai öröknaptáron keresztül
Szeretettel írtam Neked az Örök idők angyalaival együtt

Fénnyel teli napokat kívánok Neked
szeretettel
B Nagy Magdolna és az Örök idők angyalai
www.ezoterikustanacsok.hu
www.ezoterikusmegoldasok.hu


Itt tudod elolvasni az Örök idők angyalai üzenetét az összhang erejéről: >>>

Kattints ide és olvasd el a tudás használatáról szóló üzenetet is az Örök idők angyalaitól: >>>

Kattints ide és olvasd el a földeltség fontosságáról szóló üzenetet is az Örök idők angyalaitól: >>>
Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba