BŐSÉGTEREMTÉS KLUB BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK EGYÉNI BŐSÉG KONZULTÁCIÓ MANDALÁK KAPCSOLAT BLOGPárkapcsolati blokkok oldása

Párkapcsolati blokkok oldása Párkapcsolati blokkok oldása


Bizonyára Te is tapasztaltad már, hogy hiába dolgozol önmagadon, egyes blokkok, nem oldódnak. Ezeknek a párkapcsolati blokkoknak a hátterében olyan rejtett energiák vannak amelyeket a mindennapi megszokások miatt nagyon nehéz észre venni.

Mi okozza a párkapcsolati blokkokat?


Ennek oka, hogy a tudatalattid rögzíti a számodra kellemetlen mintát, élethelyzetet, hatására pedig elkezdesz arra számítani ami már megtörtént. - így ez a kellemetlen minta válik uralkodóvá a párkapcsolathoz tartozó élethelyzetekben.

Így tudod feloldani ezeket a párkapcsolati blokkokat:

Gondold végig, hogy a kellemetlen párkapcsolati helyzetek helyett mit szeretnél megélni, és ennek megfelelően mondogass pozitív megerősítéseket.

A Párkapcsolati tréning részeinél olvasd el ismét ezeket a megerősítéseket, hogy rezgéseid jobbak legyenek.

A pozitív megerősítések hatására jobban fogod magad szeretni, jobban eltudod magad fogadni, nőni fog az önbizalmad, és így jobban ki tudsz állni önmagadért.

Ugye, hogy megéri ezért a pozitív megerősítéseket használnod?

(Ha még nem használtad a Párkapcsolati tréning gyakorlati útmutatóit, akkor itt tudod megrendelni)

Este amikor nyugovóra térsz, fejezd be a napodat azzal a szándékkal, hogy mostantól megváltoztatod azokat a régi mintákat amelyek helyet már boldogabb kapcsolatban szeretnél élni.

Így fogalmazd meg a boldogabb párkapcsolat megéléséhez a kérésed:

"Szándékomban áll boldogabb kapcsolatban élni, és ezért hajlandó vagyok jobb, és számomra pozitívabb gondolatokat, érzelmeket elfogadni. Nyitott vagyok, a boldog párkapcsolatra."


Ne feledd, hogy a Párkapcsolat blokkjainak az oldásához pozitív változásra van szükséged,

A Párkapcsolati tréning 7. résznél olvasd el azokat a tanácsokat amelyek megmutatják milyen változtatások szükségesek az elakadt energiák feloldásához, a párkapcsolati életterületeden. Az útmutatót használva, meg tud történni a pozitív változás, hogy boldog párkapcsolatban élj.

Változtasd meg a "Karmádat", változtasd meg a régi mintáidat, hogy boldogabb életed legyen >>>Boldog párkapcsolatra vágyóknak szól a párkapcsolati tréningBŐSÉGTEREMTÉS KLUB BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK EGYÉNI BŐSÉG KONZULTÁCIÓ MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG