ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOGPárkapcsolati blokkok oldása

Párkapcsolati blokkok oldása Párkapcsolati blokkok oldása


Bizonyára Te is tapasztaltad már, hogy hiába dolgozol önmagadon, egyes blokkok, nem oldódnak. Ezeknek a párkapcsolati blokkoknak a hátterében olyan rejtett energiák vannak amelyeket a mindennapi megszokások miatt nagyon nehéz észre venni.

Mi okozza a párkapcsolati blokkokat?


Ennek oka, hogy a tudatalattid rögzíti a számodra kellemetlen mintát, élethelyzetet, hatására pedig elkezdesz arra számítani ami már megtörtént. - így ez a kellemetlen minta válik uralkodóvá a párkapcsolathoz tartozó élethelyzetekben.

Így tudod feloldani ezeket a párkapcsolati blokkokat:

Gondold végig, hogy a kellemetlen párkapcsolati helyzetek helyett mit szeretnél megélni, és ennek megfelelően mondogass pozitív megerősítéseket.

A Párkapcsolati tréning részeinél olvasd el ismét ezeket a megerősítéseket, hogy rezgéseid jobbak legyenek.

A pozitív megerősítések hatására jobban fogod magad szeretni, jobban eltudod magad fogadni, nőni fog az önbizalmad, és így jobban ki tudsz állni önmagadért.

Ugye, hogy megéri ezért a pozitív megerősítéseket használnod?

(Ha még nem használtad a Párkapcsolati tréning gyakorlati útmutatóit, akkor itt tudod megrendelni)

Este amikor nyugovóra térsz, fejezd be a napodat azzal a szándékkal, hogy mostantól megváltoztatod azokat a régi mintákat amelyek helyet már boldogabb kapcsolatban szeretnél élni.

Így fogalmazd meg a boldogabb párkapcsolat megéléséhez a kérésed:

"Szándékomban áll boldogabb kapcsolatban élni, és ezért hajlandó vagyok jobb, és számomra pozitívabb gondolatokat, érzelmeket elfogadni. Nyitott vagyok, a boldog párkapcsolatra."


Ne feledd, hogy a Párkapcsolat blokkjainak az oldásához pozitív változásra van szükséged,

A Párkapcsolati tréning 7. résznél olvasd el azokat a tanácsokat amelyek megmutatják milyen változtatások szükségesek az elakadt energiák feloldásához, a párkapcsolati életterületeden. Az útmutatót használva, meg tud történni a pozitív változás, hogy boldog párkapcsolatban élj.

Változtasd meg a "Karmádat", változtasd meg a régi mintáidat, hogy boldogabb életed legyen >>>Boldog párkapcsolatra vágyóknak szól a párkapcsolati tréningANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG