Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba


Magány helyett, anyagi és érzelmi biztonságra vágyó Nőknek

A Lélektárs vonzó párkapcsolati on-line kurzuson adom át a hasznos gyakorlati megoldásokatPárkapcsolati tréning a boldogságértTalán... egy rossz kapcsolatban vagy...
Talán... épp most keresed az igazit, a Lélektársaddal való kapcsolat megteremtéséhez a Lélektárs vonzó párkapcsolati tréningen keresztül megosztom veled a boldog élet titkait, amelyek segítségedre lehetnek, a magány megszüntetésében, hogy a Neked való társsal végre együtt lehess.

Bizonyára már Te is tapasztaltad, hogy néha a dolgok könnyen, mennek, mégis sokszor szembetalálkozol ismétlődő élethelyzetekkel. Olyan szituációkkal, számodra kellemetlen eseményekkel amelyekből szívesen kilépnél már. Sőt ha lehetne akkor soha többé nem szeretnéd már átélni.Mit mondtak róla, akik már használják

"Sok minden segített nekem az utóbbi időben. Néha egy pillanat is elég, hogy az ember rádöbbenjen valamire, és kezdjen másképpen gondolkodni, viselkedni. Nekem volt egy ilyen pillanat."
Livi

"Végre tudom, miért nem jöttek eddig össze a párkapcsolataim.
Mostanra megértettem milyen blokkok voltak bennem, és nagyon jó hogy ezeket eltudtam engedni."

Farkas Kitti

"Amikor elkezdtem ezt a tanfolyamot tudtam, hogy főleg a hölgyeknek készült, de férfi létemre is sok hasznos tanácsot találtam benne.
Bizony rám fért ez a fajta önbizalom erősítés :-)"
Köszönöm Kedves Magdi

Zolnai János

"Nekem a legjobban a Kényeztetős részek tetszetek. Azt hiszem évek óta erre lett volna leginkább szükségem, de csak most értettem meg a sorrendet magam és a társam felé :-)
Köszönöm, szeretettel Mona "


"Én csak élvezője vagyok ennek a tanfolyamnak, mert nem én, hanem a feleségem csinálta végig a részeket, de olyan sokat segített a kapcsolatunknak, hogy végül én is bele- bele néztem.
Köszönjük a segítségedet kedves B Nagy Magdolna"

Paulai család

"Nagyon jó hogy rávezettél Magdi azokra a dolgokra amiken változtatnom kellet.
Ráadásul nem csak a párommal lett jobb a kapcsolatom, hanem az otthonunkban is sokkal meghittebb a hangulat."

Molnárné Zs.

Ez a tudásanyag része az:
ÚT A KÖNNYEBB ÉLETEDHEZ programsorozatnak! Csatlakozz Te is programsorozatban résztvevő Nők csoportjához!Mit kapsz a Lélektárs vonzó párkapcsolati tréninggel?A Lélektárs vonzó párkapcsolati tréning on-line kurzus 4 hete alatt heti 2 tanfolyami részt küldök, a megadott email címre. A részek 3-4 naponta kerülnek küldésre, és itt az ezoterikustanacsok.hu oldalon a Lélektárs vonzó párkapcsolati tréning résztvevői számára fenntartott zárt felületén olvashatóak a hasznos tudásanyagok, és videók.

Minden rész tartalmaz azonnal használható gyakorlati útmutatót, és olyat is ami segít felismerni a régóta fennálló akadályok okait.

Az online kurzus anyagát kényelmesen tudod végig nézni otthonról, a laptopodról, vagy telefonodról, és ha szükségesnek érzed, akkor többször is megnézheted a videós útmutatókat, hogy a változást amit szeretnél megélni a párkapcsolatodban, könnyebb legyen megvalósítani, magadhoz vonzani. Ezek a videók a tanfolyami oldalak zárt felületén érhetőek el.

Lesz benne Feng Shui lakberendezés, önbizalom növelő gyakorlatok, aroma terápia, pénzügyi stabilitást segítő útmutatók....stb.

Szó van benne többek között arról, hogy hogyan fogalmazd meg, az ideális társ jellemzőit, annak érdekében, hogy végre a számodra ideális társsal lehess.

És ha már végre együtt vagy azzal akire szíved mélyén vágysz, akkor hogyan lehet hosszú távon megteremteni a harmóniát, békét, szeretetet, biztonságot.
A cél, mindig
a Te boldogságod,
hogy könnyebb életed legyen!Ezért tartozik ez az on-line kurzus az ÚT A KÖNNYEBB ÉLETEDHEZ programsorozathoz!Párkapcsolati tréning a boldogságért

Megrendelés

1. Töltsd ki a megrendelési lapot
* Kérlek azt az email címet add meg, amelyre szeretnéd megkapni a - Lélektárs vonzó párkapcsolati tréning online kurzus e-mailjeit.
2. Kattints a Megrendelem gombra
3. Megrendeléses után elküldöm számodra a befizetéshez szükséges adatokat a megadott email címedre
4. Az online videós anyag első részét, a pénz beérkezése után küldöm a megadott email címedre, és az ezoterikustanacsok.hu oldal zárt felületén tudod majd megnézni, amely csak az online program vásárlói számára elérhető hely.


* Külföldön élők, ha nincs magyar bankszámlájuk, akkor Western Unionon keresztül tudják megvásárolni ezeket a felbecsülhetetlen értékű információkat!A Lélektárs vonzó párkapcsolati tréning online kurzus részvételi díja:
59.990,-Ft / fő
(ötvenkilencezer kilencszáz kilencven forint / fő)Telefonszám:
Teljes név:
E-mail cím:
Postacím:

Elfogadom az Általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatotPárkapcsolati tréning boldogság, szerelem

Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba