BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK BŐSÉGTEREMTÉS KLUB EGYÉNI BŐSÉG KONZULTÁCIÓ MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
Párkapcsolati tréning a boldogságért
Magány helyett, anyagi és érzelmi biztonságra vágyó Nőknek

A Lélektárs vonzó párkapcsolati on-line kurzuson adom át a hasznos gyakorlati megoldásokatTalán... egy rossz kapcsolatban vagy...
Talán... épp most keresed az igazit, a Lélektársaddal való kapcsolat megteremtéséhez a Lélektárs vonzó párkapcsolati tréningen keresztül megosztom veled a boldog élet titkait, amelyek segítségedre lehetnek, a magány megszüntetésében, hogy a Neked való társsal végre együtt lehess.

Bizonyára már Te is tapasztaltad, hogy néha a dolgok könnyen, mennek, mégis sokszor szembetalálkozol ismétlődő élethelyzetekkel. Olyan szituációkkal, számodra kellemetlen eseményekkel amelyekből szívesen kilépnél már. Sőt ha lehetne akkor soha többé nem szeretnéd már átélni.Mit mondtak róla, akik már használják

"Sok minden segített nekem az utóbbi időben. Néha egy pillanat is elég, hogy az ember rádöbbenjen valamire, és kezdjen másképpen gondolkodni, viselkedni. Nekem volt egy ilyen pillanat."
Livi

"Végre tudom, miért nem jöttek eddig össze a párkapcsolataim.
Mostanra megértettem milyen blokkok voltak bennem, és nagyon jó hogy ezeket eltudtam engedni."

Farkas Kitti

"Amikor elkezdtem ezt a tanfolyamot tudtam, hogy főleg a hölgyeknek készült, de férfi létemre is sok hasznos tanácsot találtam benne.
Bizony rám fért ez a fajta önbizalom erősítés :-)"
Köszönöm Kedves Magdi

Zolnai János

"Nekem a legjobban a Kényeztetős részek tetszetek. Azt hiszem évek óta erre lett volna leginkább szükségem, de csak most értettem meg a sorrendet magam és a társam felé :-)
Köszönöm, szeretettel Mona "


"Én csak élvezője vagyok ennek a tanfolyamnak, mert nem én, hanem a feleségem csinálta végig a részeket, de olyan sokat segített a kapcsolatunknak, hogy végül én is bele- bele néztem.
Köszönjük a segítségedet kedves B Nagy Magdolna"

Paulai család

"Nagyon jó hogy rávezettél Magdi azokra a dolgokra amiken változtatnom kellet.
Ráadásul nem csak a párommal lett jobb a kapcsolatom, hanem az otthonunkban is sokkal meghittebb a hangulat."

Molnárné Zs.

Ez a tudásanyag része az:
ÚT A KÖNNYEBB ÉLETEDHEZ programsorozatnak! Csatlakozz Te is programsorozatban résztvevő Nők csoportjához!Mit kapsz a Lélektárs vonzó párkapcsolati tréninggel?A Lélektárs vonzó párkapcsolati tréning on-line kurzus 4 hete alatt heti 2 tanfolyami részt küldök, a megadott email címre. A részek 3-4 naponta kerülnek küldésre, és itt az ezoterikustanacsok.hu oldalon a Lélektárs vonzó párkapcsolati tréning résztvevői számára fenntartott zárt felületén olvashatóak a hasznos tudásanyagok, és videók.

Minden rész tartalmaz azonnal használható gyakorlati útmutatót, és olyat is ami segít felismerni a régóta fennálló akadályok okait.

Az online kurzus anyagát kényelmesen tudod végig nézni otthonról, a laptopodról, vagy telefonodról, és ha szükségesnek érzed, akkor többször is megnézheted a videós útmutatókat, hogy a változást amit szeretnél megélni a párkapcsolatodban, könnyebb legyen megvalósítani, magadhoz vonzani. Ezek a videók a tanfolyami oldalak zárt felületén érhetőek el.

Lesznek benne
~ Önbizalom növelő gyakorlatok
~ Párkapcsolatot segítő illatok
~ Otthonharmonizálás a boldogabb párkapcsolatért
~ Pénzügyi stabilitást segítő útmutatók....stb.


Szó van benne többek között arról, hogy hogyan fogalmazd meg, az ideális társ jellemzőit, annak érdekében, hogy végre a számodra ideális társsal lehess.

És ha már végre együtt vagy azzal akire szíved mélyén vágysz, akkor hogyan lehet hosszú távon megteremteni a harmóniát, békét, szeretetet, biztonságot.
A cél, mindig
a Te boldogságod,
hogy könnyebb életed legyen!Ezért tartozik ez az on-line kurzus az ÚT A KÖNNYEBB ÉLETEDHEZ programsorozathoz. Csatlakozz Te is!Mennyibe kerül, és hogyan juthatsz hozzá?
(Használd a Régi vásárlóknak járó kedvezményt!)

Lélektárs vonzó párkapcsolati tréning 4 hetes online kurzus tudásanyag ára:


Régi vásárlóknak

Mivel fontosnak tartom, hogy azok akik eddig már vásároltak az ezoterikustanacsok.hu honlapon valamilyen
hangfelvételt, CD-t, e-bookot, vagy részt vettek valamelyik tanfolyamon, privát konzultáción B.Nagy Magdolnával - kedvezményt kapjanak:

Ezért ha Te is közéjük tartozol már,
akkor Neked a Lélektárs vonzó párkapcsolati tréning 4 hetes online kurzus tudásanyag ára:
27 900,- Ft huszonhétezer kilencszáz forint / Fő

Új vásárlóknak: a négy hetes online kurzus tudásanyag ára:
29 900,-Ft huszonkilencezer kilencszáz forint / Fő

* A 4 hetes online kurzust a 12 óra időtartamú videókkal itt az ezoterikustanacsok.hu oldal zárt felületén tudod megnézni, melynek linkjét a megadott email címedre küldöm el, a pénz befizetése után.Így kaphatod meg a Lélektárs vonzó párkapcsolati tréning online kurzus tudásanyagát:

1. Töltsd ki a megrendelési lapot
2. A neved mellé írj egy R betűt, ha régi vásárló vagy és kéred a kedvezményt, vagy írj egy Ú betűt, ha Új vásárló vagy
3. Megrendelésed után elküldöm neked a befizetéshez szükséges adatokat a megadott email címedre.
4. Küld el a Lélektárs vonzó párkapcsolati online kurzus díját, postai rózsaszín csekken, vagy folyószámláról utalással.
Külföldön élők Western Unionon keresztül tudják megvásárolni ezeket a felbecsülhetetlen értékű információkat!

* Az online kurzus első emailjét a pénz beérkezése után küldöm a megadott email címedre, és az ezoterikustanacsok.hu oldal zárt felületén tudod majd megnézni, amely csak az online program vásárlói számára elérhető hely.Párkapcsolati tréning a boldogságért ITT rendelj!

Telefonszám:
Teljes név:
E-mail cím:
Postacím:

Elfogadom az Általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot
szívcsakra, szeretet, szerelem mandalák B.Nagy MagdolnátólBŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK BŐSÉGTEREMTÉS KLUB EGYÉNI BŐSÉG KONZULTÁCIÓ MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG