ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
PÉNZ ENERGIÁK BEINDÍTÁSAPénz energiák beindítása

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó cikke IRTA: B.NAGY MAGDOLNA
Bőségteremtés tanácsadó


Az itt látható és olvasható tudásanyagok azért készültek, hogy Neked is könnyebben megvalósuljon a harmonikus, boldog, és bőséggel teli élet.PÉNZ ENERGIÁK BEINDÍTÁSA

Ha több pénzt szeretnél, mégsem alakulnak úgy a dolgaid, amitől jönne a pénz, érdemes kideríteni milyen szabad szemmel nem látható energiák vannak jelen az életedben, amelyek a problémádat okozzák.

Ezek lehetnek régi családi, generációs minták, amelyeket elengedhetsz, és számodra kedvezőbb, és pénzt vonzó gondolatokat választhatsz. (Légy most egy kicsit türelmes, és mindjárt olvashatod azokat is.)

A hiányt generáló gondolatok gyakran valamilyen régi, tanult minta, vagy trauma hatására alakulnak ki, és ez lehetővé teszi azt is, hogy a negatív gondolati mintákat lecseréld, és helyettük ~ új számodra kedvezőbb gondolataid legyenek. Először azonban, tudd:

Nem vagy egyedül! Nem csak neked, hanem nagyon sok embernek vannak negatív gondolati mintáik. Te azonban már azzal is tettél magadért, a pozitív változásokért, hogy e sorokat olvasod.Bőségteremtést segítő tudásanyagaimTedd fel magadnak az alábbi kérdéseket, amelyek rámutatnak azokra a korábbi negatív helyzetekre amelyek miatt a pénz áramlás leállt az életedben:

Vajon, hány helyen állítottam le? - a korábbi
- csalódások
- sikertelenség
- tehetetlenség érzése vagy
- a magány érzése miatt a pénz energiákat?

Vajon, hány olyan kifogást tudok felsorolni, ami miatt nem lehet több pénzem?
- nem fizet többet a főnök...
- nekem kell az egész családról gondoskodni...
- nem kérhetek több pénzt a munkámért...
- nincs időm plusz munkát vállalni...stb.

Vajon észrevetted, hogy ezek nem azok a gondolatok, érzések amelyek vonzzák a pénzt?

JÓ TUDNI:
- a kifogások
- indokok
- magyarázkodások még akkor sem vonzzák a több pénzt, ha igazak!!!ÍGY KERÜLHETSZ BE A JÓLÉT ÁRAMLATÁBA!

1. lépés
Panaszkodás, magyarázkodás helyett (ami a pénz hiányban tart), legyen fontosabb számodra az, hogy belekerülj abba az energiába, amelyben több pénz vonzására van lehetőséged.

Ha régóta próbálkozol, hogy több pénzhez juss, és ez nem történt meg, akkor ez azt mutatja, hogy nem használod azt a tudást (mert talán nem ismered ezeket az információkat) amelyek segítenek a pénz energiák beindításában.
Ezért, ha pozitív változást szeretnél:

Tedd meg a
2. lépést
Tegyél meg mindet azért, hogy az energiáid, a vonzásod irányultsága megváltozhasson!
Engedd el a negatív mintákat
(Ha most itt kifogásként azt gondoltad: Mindent megtettem, mégsem működik semmi... akkor tudd: nem használod azokat az információkat, tudásokat, amitől megváltozhatna az energiád, és több pénzt tudnál vonzani!)

3. lépés
Olyan gondolatokat válassz amelyek számodra pozitívak és igaznak is tartod azokat.
~ korábban is jött pénz...
~ tőlem telhetően mindent megteszek a sikerért
~ eddigi életemben már nagyon sokszor voltam befogadó a pénzre
~ ha már voltam befogadó a pénzre, az mutatja, hogy nem egy új dolgot kérek, hanem olyat ami korábban már működött, és újra működhet nekem is.
~ ha most nem is tudom mit kéne tennem, Angyalaim, égi segítőim, Forrásom, Szent lelkem velem van és segít a változásban


A LÉNYEG:
Akár a kapcsolataid miatt érzed szükségét a negatív energiáktól való megszabadulásnak, akár a pénzügyeidet szeretnéd már rendbe tenni, az Elengedés után könnyebb lesz befogadnod a jóléted kincseit, mert már lesz helye az újnak, a jobbnak.Kapcsolódó tudásanyagok
Elengedés angyali segítséggelARANY ESŐ  sorozat 1. rész  Így használd az Arany hatását életedbenANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG