NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
Pénz, Párkapcsolat, Szex

Egy ebook, vágyaid megvalósításához,
útmutató megoldásokkal, hogy boldogabb életed legyenGondolkoztál már azon, hogy mit tudnak azok a Nők, akik a mai, gyorsan változó világban is képesek megteremteni az egyensúlyt a magánélet és a munka, a család és az anyagiak, a szerelem, szeretet és a szexuális beteljesülés közben is?

Milyen titkok segítik őket, amitől könnyedén tudnak harmonikus, boldog, és bőséggel teli életet élni, míg más csak kínlódik az elakadt élethelyzetei miatt?

Mi lehet a titkuk? Mit csinálnak máshogy?


Pénz, Párkapcsolat, Szex - Interjú
Hallgasd MP3 hangfelvételben
A boldogabb élet, a személyes teljesség megéléséről szól, ahol nem kell semmiről sem lemondani! Ehhez egy igazán különleges szemléletű tudásanyag készült ami, olyan azonnal használható gyakorlati útmutatókat tartalmaz amelyekre nagy szükség van a mindennapi boldog élet megteremtéséhez, mégsem tanítják az iskolában.

Nem arról szól, hogyan felelj meg másoknak, vagy mitől lehetsz tökéletes háziasszony. Azt sem mondja meg, hogyan kell maximálisan teljesíteni a munkában, vagy a párkapcsolatodban, ami aztán terhes lesz számodra.
Arra vezet rá, hogy mit tegyél, amikor elakadt élet helyzetben vagy, ha változást szeretnél egy vagy több életterületeden.
Mit mondtak róla, akik már használják

„Kedves Magdi! Köszönöm, hogy megosztottad velem az írásod. Számomra mélyen elgondolkodtató volt - párkapcsolatról, pénzről és szexről. Hogy ezek mennyire összefüggnek! A nagymamád mondása – fehér asztal, fehér ágy ... és ami e mögött rejlik – tetszett a legjobban. Rájöttem, hogy amit mondasz az tényleg így van! Önmagában csak ezért megérte megismerni, útmutatóid - erre én is igyekszem a jövőben itthon jobban odafigyelni. Köszönöm!"
Boér Tamás


Először csak az interjút néztem meg, és aztán megvettem magamnak az ebookot, amiben örömmel olvastam, hogy nem kell kizárni a pénzt, vagy a párkapcsolatot, hanem a megfelelő tudást használva megkaphatjuk azt amit szeretnénk. Dolgozom rajta! Köszönöm
Posztasz Ilona


Elkezdtem újra hangolni magam, és elindult több új dolog az életemben
Nagy Tünde


Köszönöm az útmutatásaid Magdi. Nagyon jó ötleteket kaptam, és most már sokkal jobb a hangulat itthon.
fenyekpalotaja@


Végre egy olyan olvasmány, amiben több élethelyzetemhez is kaptam inspirációt, hogy mit tegyek a magánéletemmel.
Köszönöm Magdi! Letöltöttem a telefonomra is!

Angi
Nekik megváltás lesz ez a tudás:
EGYEDÜL ÉLŐ NŐK
Akik kíváncsiak arra, hogyan lehet a magányt megszüntetni, úgy hogy közben ne kelljen feladni egyéniségüket, személyes varázsukat, függetlenségüket. Mert igénylik a törődést, a kedvességet.


KAPCSOLATBAN ÉLŐ NŐK
Mert szívük mélyén érzik, hogy többnek kell lennie az életben mint a folytonos küzdelem. Nekik igényük van arra, hogy béke, szeretet, és harmónia legyen otthon, és elég figyelmesek arra is, hogy ezt pénzzel sokkal könnyebb megvalósítani.


FÉRFIAK
Akik szeretnék, ha a barátnőjük, társuk, feleségük, nem csupán háztartási alkalmazott lenne, "éjszakai műszakkal", hanem olyan kapcsolatban szeretnének élni, ahol bizalom, szeretet, és megértés van mindkét fél részéről

Te is megélheted a boldog és kiteljesedett életet, ha megfelelően tudod összeválogatni ehhez a szerelem konyhájában az összetevőket.

A Pénz, Párkapcsolat, Szex - ben olvasható gyakorlati útmutatókkal, Neked is lehetőséged lesz könnyebben felszámolni a csalódásokat, miközben nagyobb önbizalomra teszel szert. A nagyobb önbizalom pedig lehetővé teszi azt is, hogy megnyíljanak előtted a bőséggel teli élet kincseskamrájának kapui. Mert megérdemled:
Pénz, Párkapcsolat, Szex. Mindhármat szeretnéd? www.ezoterikustanacsok.hu

hogy Te is harmonikus, boldog, bőséggel teli életet élj!

* Könyv formátumban jelenleg nem kapható!
* Most PDF formátumban tölthető le a vásárlóknak fenntartott zárt felületen.
Tehát kényelmesen a saját gépeden, vagy telefonodon tudod olvasni. (ezzel is védjük a környezetet) Ha azonban szeretnéd kinyomtathatod magadnak.

FONTOS:
Ez az e-book a szakmai tapasztalataim gyűjteménye, ami segíti az útmutatóim használóját. Nem külföldi anyagok lefordított, szakdolgozat formátumú verziója, ahol mindent összehordanak, csak a lényeget nem.
Ez maga a tapasztalatok és bölcsességek gyűjteménye, mivel jó néhány olyan információ, tanítás is van benne, amit írása közben csatornáztam le egyrészt az őseimtől, másrészt az Akasából.

HIÁNY PÓTLÓ - izgalmas, életerő növelő eszközök tárháza.


Pénz, Párkapcsolat, Szex e-book

Útmutatók PDF-ben, 165 oldal

Saját tempódban tudod olvasni, és használni a gyakorlati útmutatóit.Pénz Párkapcsolat Szex ebook ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával


Gondolod, hogy ez különleges ajándék
egy szeretett embernek?Így kapod meg


1. Töltsd ki a rendelési lapot (lejjebb)
2. Rendelésed után emailt küldök neked a rendeléskor megadott email címedre. Abban lesznek a befizetéshez szükséges adatok.
3. Díjfizetés módja:
Küld el a megrendelt tudásanyag árát:
• Bankszámláról utalva vagy
• Készpénzzel: Postán keresztül küldve, postai rózsaszín csekken tudod befizetni.
• Külföldön élők Western Unionon keresztül tudják megvásárolni ezeket a kincseket érő tudásanyagokat!
4. Befizetéskor, az üzenetbe írd be a kupon kódod (A rendelés után küldött emailben ez is ott lesz.)
5. Befizetésedről elektronikus számlát kapsz a rendelésnél megadott emailcímedre a pénz beérkezése után. A számla az utaló nevére lesz kiállítva

6. Hozzáférés az online tudásanyagokhoz
• A pénz beérkezése után (de nem automatikusan és azonnal) történik az e-számla és az online tudásanyag(ok) elérési oldalának kiküldése, időrendi sorrendben,
a rendelésnél megadott email címre, munkanapokon reggel 9-től este 19 óráig
• A megvásárolt online anyagok: (videó, hangfelvétel, ebook) az ezoterikustanacsok.hu oldal zárt felületén érhető el, abból az emailból amit a pénz beérkezése után küldök a rendeléskor megadott email címre
• A megvásárolt hangfelvételek MP3 formátumban hallgathatóak / tölthetőek le, az ebookok írott anyagai pedig Pdf-ben olvashatóak / tölthetőek le, a megvásárolt online tudásanyag zárt felületén.

Rendeld meg most!NAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT