BŐSÉGTEREMTÉS KLUB BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK EGYÉNI BŐSÉG KONZULTÁCIÓ MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
Pénz, Párkapcsolat, Szex e-book
Vágyaid megvalósítását segítő megoldások
pénz, párkapcsolat, szex - jólét teremtés, vonzás törvénye, pozitív energiák, negatív energiák

Gondolkoztál már azon, hogy mit tudnak azok a Nők, akik a mai, gyorsan változó világban is képesek megteremteni az egyensúlyt a magánélet és a munka, a család és az anyagiak, a szerelem, szeretet és a szexuális beteljesülés közben is?

Milyen titkok segítik őket, amitől könnyedén tudnak harmonikus, boldog, és bőséggel teli életet élni, míg más csak kínlódik az elakadt élethelyzetei miatt?

Mi lehet a titkuk? Mit csinálnak máshogy?Egy igazán különleges szemléletű tudásanyag készült amely, olyan azonnal használható gyakorlati útmutatókat tartalmaz amelyekre nagy szükség van a mindennapi boldog élet megteremtéséhez, mégsem tanítják az iskolában.

Nem arról szól, hogyan felelj meg másoknak, vagy mitől lehetsz tökéletes háziasszony. Azt sem mondja meg, hogyan kell maximálisan teljesíteni a munkában, vagy a párkapcsolatodban, ami aztán terhes lesz számodra.
Arra vezet rá, hogy mit tegyél, amikor elakadt élet helyzetben vagy, ha változást szeretnél egy vagy több életterületeden.
Mit mondtak róla, akik már használják
„Kedves Magdi! Köszönöm, hogy megosztottad velem az írásod. Számomra mélyen elgondolkodtató volt - párkapcsolatról, pénzről és szexről. Hogy ezek mennyire összefüggnek! A nagymamád mondása – fehér asztal, fehér ágy ... és ami e mögött rejlik – tetszett a legjobban. Rájöttem, hogy amit mondasz az tényleg így van! Önmagában csak ezért megérte megismerni, útmutatóid - erre én is igyekszem a jövőben itthon jobban odafigyelni. Köszönöm!"

Boér TamásNekik megváltás lesz ez a tudás:
EGYEDÜL ÉLŐ NŐK
Akik kíváncsiak arra, hogyan lehet a magányt megszüntetni, úgy hogy közben ne kelljen feladni egyéniségüket, személyes varázsukat, függetlenségüket. Mert igénylik a törődést, a kedvességet.


KAPCSOLATBAN ÉLŐ NŐK
Mert szívük mélyén érzik, hogy többnek kell lennie az életben mint a folytonos küzdelem. Nekik igényük van arra, hogy béke, szeretet, és harmónia legyen otthon, és elég figyelmesek arra is, hogy ezt pénzzel sokkal könnyebb megvalósítani.


FÉRFIAK
Akik szeretnék, ha a barátnőjük, társuk, feleségük, nem csupán háztartási alkalmazott lenne, "éjszakai műszakkal", hanem olyan kapcsolatban szeretnének élni, ahol bizalom, szeretet, és megértés van mindkét fél részéről

Te is megélheted a boldog és kiteljesedett életet, ha megfelelően tudod összeválogatni ehhez a szerelem konyhájában az összetevőket.

A Pénz, Párkapcsolat, Szex e-book
gyakorlati útmutatóinak segítségével, Neked is lehetőséged lesz könnyebben felszámolni a csalódásokat, miközben nagyobb önbizalomra teszel szert. A nagyobb önbizalom pedig lehetővé teszi azt is, hogy megnyíljanak előtted a bőséggel teli élet kincseskamrájának kapui. Mert megérdemled:hogy Te is harmonikus, boldog, bőséggel teli életet élj!


* Az ebook PDF formátumban tölthető le a honlapról.
Tehát kényelmesen a saját gépeden, vagy telefonodon tudod olvasni, és ha szeretnéd kinyomtathatod magadnak.

FONTOS:
Ez az e-book a szakmai tapasztalataim gyűjteménye, ami segíti az útmutatóim használóját. Nem külföldi anyagok lefordított, szakdolgozat formátumú verziója, ahol mindent összehordanak, csak a lényeget nem.
Ez maga a tapasztalatok és bölcsességek gyűjteménye, mivel jó néhány olyan információ, tanítás is van benne, amit írása közben csatornáztam le egyrészt az őseimtől, másrészt az Akasából.

HIÁNY PÓTLÓ - izgalmas, életerő növelő eszközök tárháza.Mennyibe kerül, és
hogyan juthatsz hozzá?

Akár kedvezményesen?
Pénz, Párkapcsolat, Szex e-book ára:


3990 Ft háromezer-kilencszázkilencven forint
Kuponkód: PPSZ

Kedvezményesen
BŐSÉGTEREMTÉS KLUB tagoknak
2990 Ft kettőezer-kilencszázkilencven forint
Kuponkód: BPPSZ


* BŐSÉGTEREMTÉS KLUB TAGSÁGGAL - aki a rendelés után,
a pénz beérkezésének időpontjában a
Bőségteremtés klubnak tagja (online, zárt facebook csoport)
Így kapod meg
a
PÉNZ, PÁRKAPCSOLAT, SZEX e-bookot
1. Töltsd ki a megrendelési lapot
2. A neved mellé írd be a kuponkódot
3. Megrendelésed után elküldöm neked a befizetéshez szükséges adatokat a megadott email címedre.
4. Küld el a Pénz, Párkapcsolat, Szex e-book díját, postai rózsaszín csekken, vagy folyószámláról utalással.
Külföldön élők Western Unionon keresztül tudják megvásárolni ezeket a felbecsülhetetlen értékű tudásanyagokat!

* Az e-book letöltési linkjét, az e-book árának a beérkezése után a megrendelésnél megadott email címedre küldöm. Abban, a linkre kattintva, a vásárlóknak fenntartott zárt felületen, máris olvashatod az életedet segítő útmutatókat.Pénz, Párkapcsolat, Szex ebook

Rendeld meg a tudásanyagod az alábbi űrlapon

Telefonszám:
Teljesnév:
E-mail cím:
Céges adatokat
Nevet, címet adok meg:
Postacím:

Elfogadom az Általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot

BŐSÉGTEREMTÉS KLUB B.Nagy MagdolnávalBŐSÉGTEREMTÉS KLUB BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK EGYÉNI BŐSÉG KONZULTÁCIÓ MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG