Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák
Pénz, Párkapcsolat, Szex e-book
A boldogság lélektana Nőknek
pénz, párkapcsolat, szex - jólét teremtés, vonzás törvénye, pozitív energiák, negatív energiák Gondolkoztál már azon, hogy mit tudnak azok a Nők, akik a mai, gyorsan változó világban is képesek megteremteni az egyensúlyt a magánélet és a munka, a család és az anyagiak, a szerelem, szeretet és a szexuális beteljesülés közben is?

Milyen titkok segítik őket, amitől könnyedén tudnak harmonikus, boldog, és bőséggel teli életet élni, míg más csak kínlódik az elakadt élethelyzetei miatt?

Mi lehet a titkuk? Mit csinálnak máshogy?
Mit fogsz találni majd a Pénz, Párkapcsolat, Szex e-bookban?
Ez egy igazán különleges szemléletű tudásanyag, mert olyan gyakorlati útmutatókat tartalmaz amelyekre nagy szükség van a mindennapi boldog élet megteremtéséhez, mégsem tanítják az iskolában.
Nem arról szól, hogyan felelj meg másoknak, vagy mitől lehetsz tökéletes háziasszony. Azt sem mondja meg, hogyan kell maximálisan teljesíteni a munkában, vagy a párkapcsolatodban, ami aztán terhes lesz számodra.
Arra vezet rá, hogy mit tegyél, amikor elakadt élet helyzetben vagy, ha változást szeretnél egy vagy több életterületeden.Könnyen használható, gyakorlati megoldások a kiteljesedett élet megéléséhez

„Kedves Magdi! Köszönöm, hogy megosztottad velem az írásod. Számomra mélyen elgondolkodtató volt - párkapcsolatról, pénzről és szexről. Hogy ezek mennyire összefüggnek! A nagymamád mondása – fehér asztal, fehér ágy ... és ami e mögött rejlik – tetszett a legjobban. Rájöttem, hogy amit mondasz az tényleg így van! Önmagában csak ezért megérte megismerni, útmutatóid - erre én is igyekszem a jövőben itthon jobban odafigyelni. Köszönöm!"

Boér Tamás
www.sikertervezes.comNekik megváltás lesz ez a tudás:
Egyedül élő nők
Akik kíváncsiak arra, hogyan lehet a magányt megszüntetni, úgy hogy közben ne kelljen feladni egyéniségüket, személyes varázsukat, függetlenségüket. Mert igénylik a törődést, a kedvességet.


Kapcsolatban élő nők
Mert szívük mélyén érzik, hogy többnek kell lennie az életben mint a folytonos küzdelem. Nekik igényük van arra, hogy béke, szeretet, és harmónia legyen otthon, és elég figyelmesek arra is, hogy ezt pénzzel sokkal könnyebb megvalósítani.


Férfiak
Akik szeretnék, ha a barátnőjük, társuk, feleségük, nem csupán háztartási alkalmazott lenne, "éjszakai műszakkal", hanem olyan kapcsolatban szeretnének élni, ahol bizalom, szeretet, és megértés van mindkét fél részéről

Te is megélheted a Pénz - Párkapcsolat – Szex gyümölcsöző hármasát, ha megfelelően tudod összeválogatni ehhez a szerelem konyhájában az összetevőket.

A Pénz, Párkapcsolat, Szex e-book gyakorlati útmutatóival kezedben lesz a problémás élethelyzeteid felszámolásának hatékony megoldása.

Ez a tudásanyag része az:
ÚT A KÖNNYEBB ÉLETEDHEZ programsorozatnak! Csatlakozz Te is programsorozatban résztvevő Nők csoportjához!Sem az egyedül álló nők, sem a párkapcsolatban élők számára nem készült meg idehaza ilyen átfogó gyakorlati megoldásokat tartalmazó útmutató, amivel az otthon vagy akár az iroda, munkahely energiáit javítani lehet és ami segít lépésről lépésre a személyes életút megélésében is.


A gyakorlati útmutatók segítségével, neked is lehetőséged lesz könnyebben felszámolni a csalódásokat, miközben nagyobb önbizalomra teszel szert. Nagyobb önbizalom pedig lehetővé teszi azt is, hogy megnyíljanak előtted a jólét kincseskamrájának kapui.


Mindenkori cél a Te boldogságod és sikered

Minden e köré rendeződik, ezt sose felejtsd el, amikor jobbá akarod tenni az életed.FONTOS:
Ez az e-book a szakmai tapasztalataim gyűjteménye, ezért válik eredményesé az útmutatóim használója. Nem külföldi anyagok lefordított, szakdolgozat formátumú verziója, ahol mindent összehordanak, csak a lényeget nem.
Ez maga a tapasztalatok és bölcsességek gyűjteménye, mivel jó néhány olyan tanítás is van benne, amit írása közben csatornáztam le egyrészt az őseimtől, másrészt az Akasából. Egy izgalmas, életerő növelő eszközök tárháza.

Mennyibe kerül, a Pénz, Párkapcsolat, Szex e-book?

Régi vásárlóknak

Először is, mivel fontosnak tartom, hogy azok akik eddig már vásároltak az ezoterikustanacsok.hu honlapon valamilyen
hangfelvételt, CD-t, e-bookot, vagy részt vettek valamelyik tanfolyamon - kedvezményt kapjanak:

Ezért ha Te is közéjük tartozol már,
akkor Neked a Pénz, Párkapcsolat, Szex e-book ára:
4.900,- Ft négyezer kilencszáz forint

Új vásárlóknak: az e-book ára
5.900,-Ft ötezer kilencszáz forintÍgy kaphatod meg a Pénz, Párkapcsolat, Szex e-bookot

1. írd be az adataidat lejjebb a rendelési dobozba, majd kattints a
"Jobb életet szeretnék, megveszem az e-bookot"gombra.

2. Megrendelésedet követően egy emailt küldök, a megadott email címedre. Ebben szerepelnek a befizetéshez szükséges adatok.

3. Az e-book letöltési linkjét, az e-book árának a beérkezése után a megrendelésnél megadott email címedre küldöm. Abban, a linkre rákattintva máris olvashatod az életedet segítő útmutatókat.pénz, párkapcsolat, szex - jólét teremtés, vonzás törvénye, pozitív energiák, negatív energiák, B.Na

Telefonszám:
Teljesnév:
E-mail cím:
Postacím:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotÚt a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák