Út a könnyebb életedhez Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák Négyszemközt Privát tanácsadás Kapcsolat Csodák Ajándékba BLOG
Pénz, Párkapcsolat, Szex e-book
A boldogság lélektana Nőknek
pénz, párkapcsolat, szex - jólét teremtés, vonzás törvénye, pozitív energiák, negatív energiák Gondolkoztál már azon, hogy mit tudnak azok a Nők, akik a mai, gyorsan változó világban is képesek megteremteni az egyensúlyt a magánélet és a munka, a család és az anyagiak, a szerelem, szeretet és a szexuális beteljesülés közben is?

Milyen titkok segítik őket, amitől könnyedén tudnak harmonikus, boldog, és bőséggel teli életet élni, míg más csak kínlódik az elakadt élethelyzetei miatt?

Mi lehet a titkuk? Mit csinálnak máshogy?
Mit fogsz találni majd a Pénz, Párkapcsolat, Szex e-bookban?
Ez egy igazán különleges szemléletű tudásanyag, mert olyan gyakorlati útmutatókat tartalmaz amelyekre nagy szükség van a mindennapi boldog élet megteremtéséhez, mégsem tanítják az iskolában.
Nem arról szól, hogyan felelj meg másoknak, vagy mitől lehetsz tökéletes háziasszony. Azt sem mondja meg, hogyan kell maximálisan teljesíteni a munkában, vagy a párkapcsolatodban, ami aztán terhes lesz számodra.
Arra vezet rá, hogy mit tegyél, amikor elakadt élet helyzetben vagy, ha változást szeretnél egy vagy több életterületeden.Könnyen használható, gyakorlati megoldások a kiteljesedett élet megéléséhez

„Kedves Magdi! Köszönöm, hogy megosztottad velem az írásod. Számomra mélyen elgondolkodtató volt - párkapcsolatról, pénzről és szexről. Hogy ezek mennyire összefüggnek! A nagymamád mondása – fehér asztal, fehér ágy ... és ami e mögött rejlik – tetszett a legjobban. Rájöttem, hogy amit mondasz az tényleg így van! Önmagában csak ezért megérte megismerni, útmutatóid - erre én is igyekszem a jövőben itthon jobban odafigyelni. Köszönöm!"

Boér Tamás
www.sikertervezes.comNekik megváltás lesz ez a tudás:
Egyedül élő nők
Akik kíváncsiak arra, hogyan lehet a magányt megszüntetni, úgy hogy közben ne kelljen feladni egyéniségüket, személyes varázsukat, függetlenségüket. Mert igénylik a törődést, a kedvességet.


Kapcsolatban élő nők
Mert szívük mélyén érzik, hogy többnek kell lennie az életben mint a folytonos küzdelem. Nekik igényük van arra, hogy béke, szeretet, és harmónia legyen otthon, és elég figyelmesek arra is, hogy ezt pénzzel sokkal könnyebb megvalósítani.


Férfiak
Akik szeretnék, ha a barátnőjük, társuk, feleségük, nem csupán háztartási alkalmazott lenne, "éjszakai műszakkal", hanem olyan kapcsolatban szeretnének élni, ahol bizalom, szeretet, és megértés van mindkét fél részéről

Te is megélheted a Pénz - Párkapcsolat – Szex gyümölcsöző hármasát, ha megfelelően tudod összeválogatni ehhez a szerelem konyhájában az összetevőket.

A Pénz, Párkapcsolat, Szex e-book gyakorlati útmutatóival kezedben lesz a problémás élethelyzeteid felszámolásának hatékony megoldása.

Ez a tudásanyag része az:
ÚT A KÖNNYEBB ÉLETEDHEZ programsorozatnak! Csatlakozz Te is programsorozatban résztvevő Nők csoportjához!Sem az egyedül álló nők, sem a párkapcsolatban élők számára nem készült meg idehaza ilyen átfogó gyakorlati megoldásokat tartalmazó útmutató, amivel az otthon vagy akár az iroda, munkahely energiáit javítani lehet és ami segít lépésről lépésre a személyes életút megélésében is.


A gyakorlati útmutatók segítségével, neked is lehetőséged lesz könnyebben felszámolni a csalódásokat, miközben nagyobb önbizalomra teszel szert. Nagyobb önbizalom pedig lehetővé teszi azt is, hogy megnyíljanak előtted a jólét kincseskamrájának kapui.


A cél, mindig
a Te boldogságod,
hogy könnyebb életed legyen!Ezért tartozik ez az e-book az ÚT A KÖNNYEBB ÉLETEDHEZ programsorozathoz!FONTOS:
Ez az e-book a szakmai tapasztalataim gyűjteménye, ami segíti az útmutatóim használóját. Nem külföldi anyagok lefordított, szakdolgozat formátumú verziója, ahol mindent összehordanak, csak a lényeget nem.
Ez maga a tapasztalatok és bölcsességek gyűjteménye, mivel jó néhány olyan információ, tanítás is van benne, amit írása közben csatornáztam le egyrészt az őseimtől, másrészt az Akasából.
HIÁNY PÓTLÓ - izgalmas, életerő növelő eszközök tárháza.A Pénz, Párkapcsolat, Szex e-book díja:
3.990,-Ft / fő háromezer kilencszáz kilencven forint/főpénz, párkapcsolat, szex - jólét teremtés, vonzás törvénye, pozitív energiák, negatív energiák, B.Na

Megrendelés

Töltsd ki a megrendelési lapot
* Kérlek azt az email címet add meg, amelyre szeretnéd megkapni a
Pénz, Párkapcsolat, Szex e-book letöltési anyagát.

és kattints a
"Jobb életet szeretnék, megveszem az e-bookot"gombra.

2. Megrendelésedet követően egy emailt küldök, a megadott email címedre. Ebben szerepelnek a befizetéshez szükséges adatok.

3. Az e-book letöltési linkjét, az e-book árának a beérkezése után a megrendelésnél megadott email címedre küldöm. Abban, a linkre rákattintva máris olvashatod az életedet segítő útmutatókat.Telefonszám:
Teljesnév:
E-mail cím:
Postacím:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotÚt a könnyebb életedhez Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák Négyszemközt Privát tanácsadás Kapcsolat Csodák Ajándékba BLOG