Mandalák Jólétteremtő megoldások Privát konzultáció, blokk oldások Aktuális programok Ahol találkozhattál velem BLOG Kapcsolat Csodák
pénz, párkapcsolat, szex - jólét teremtés, vonzás törvénye, pozitív energiák, negatív energiák

Pénz, Párkapcsolat, Szex e-book


Vajon mit tudnak azok az emberek, akik a mai, gyorsan változó világban is képesek megteremteni az egyensúlyt a magánélet és a munka, a család és az anyagiak, a szerelem, szeretet és a szexuális beteljesülés közben is?

Milyen a titkok segítik őket, amitől könnyedén tudnak harmonikus, boldog, és bőséggel teli életet élni, míg más csak kínlódik az elakadt élethelyzetei miatt?

Mi lehet a titkuk? Mit csinálnak másképpen?


Pénz, Párkapcsolat, Szex - Digi TV Alternatív inte

B. Nagy Magdolna ezoterikustanácsadó -Pénz, Párkapcsolat, Szex - Digi TV Alternatív interjú 2012.03.20.


„Kedves Magdi! Köszönöm, hogy megosztottad a felvételt, számomra mélyen elgondolkodtató volt - párkapcsolatról, pénzről és szexről. Hogy ezek mennyire összefüggnek! A legjobban nagymamád mondása – fehér asztal, fehér ágy – tetszett a legjobban, rájöttem, hogy ez tényleg így van! Önmagában csak ezért megérte megnéznem a felvételt, erre én is igyekszem a jövőben itthon jobban odafigyelni. Köszönöm!"

Boér Tamás
www.sikertervezes.com
Az iskolában nem tanították meg hogyan vonzd magadhoz a számodra ideális társat, az anyagi jólétet, és hogyan kaphatod meg a vágyott dolgokat... Ezek miatt a hiányos tanítások miatt vannak az emberek a mai elakadt élethelyzetekbe, mert az iskolai tanulmányok legfeljebb 10%-ban készítettek fel az életre! A hiányzó 90% -on múlik azonban, a hosszan tartó boldog és jóléttel teli élet. De mi szükséges ehhez?

B.Nagy Magdolna - Pénz, Párkapcsolat, Szex e-bookjából megtudhatod!
Te is megélheted a Pénz - Párkapcsolat – Szex gyümölcsöző hármasát, ha megfelelően tudod összeválogatni ehhez a szerelem konyhájában az összetevőket.

Gyakorlati útmutatókkal segítek Neked, hogy felismerd azokat a hitrendszereket, energiákat, amelyek akadályozzák vágyaid megvalósulását.

Rámutatok, milyen eszközöket használj, hogy beinduljanak a bőséget teremtő energiák. Így több pénzed lehet a pénztárcádban, és a folyószámládon is!

Megmutatom, milyen buktatókat kerülj el, ha boldog párkapcsolatban szeretnél közben élni, és ehhez hogyan éld meg saját nemed szépségét.

Mivel a hangsúly a mai felgyorsult világban a gyors megoldások felé terelődik, ezért úgy állítottam össze a Pénz - Párkapcsolat – Szex e-bookot, hogy abban rövid, de gyorsan használható megoldásokat is találj.* Mert...Van aki könnyedén alakít ki boldog kapcsolatot, mások nehezebben.

Van aki könnyedén él anyagi jólétben, mások nehezen vonzzák magukhoz a kívánt anyagi javakat.

Olyan ember viszont nincs aki még sosem csalódott a szerelem miatt...

Azonban, aki valóban boldog életet szeretne élni, annak érdemes megismernie azokat a titkokat, amelyek segítségével a pénz, a párkapcsolat és a szexualitás hármasát boldogan meglehet élni. Hiszen minden ember veleszületett joga, hogy bőségben, jólétben és szeretetben tudjon élni - ezt Te is megkaphatod - még akkor is, ha nem ezt tanították Neked.

Ezért is jó, ha megismered a Pénz, a Párkapcsolat, és a Szex hármas egységét segítő titkokat, amely tartalmazza a boldog élet megteremtését segítő gyakorlati útmutatókat.

Ne várj tovább!


Így olvashatod el a Pénz, Párkapcsolat, Szex ebook


1. Már csak egy lépést kell megtenned: írd be az adataidat lejjebb
(a rózsaszín rendelési dobozba), majd kattints a
"Szeretném megkapni mindhármat! Megveszem az e-bookot"gombra.

2. Megrendelésedet követően egy emailt küldök, a megadott email címedre. Ebben szerepelnek a befizetéshez szükséges adatok.

3. Az e-book árának a beérkezése után a megrendelésnél megadott email címedre küldök, egy emailt amiben benne van az e-book letöltési linkje. Amelyre ha rákattintasz máris olvashatod az életedet segítő útmutatókat.Könnyen érthető, egyszerűen használható
útmutatókat kaphatsz


amelyek segítségedre lesznek a legkedvesebb titkaid, és reményeid megvalósításában.


Régi vásárlóknak

Először is, mivel fontosnak tartom, hogy azok akik eddig már vásároltak az ezoterikustanacsok.hu honlapon valamilyen
hangfelvételt, CD-t, e-bookot, vagy részt vettek valamelyik tanfolyamon - kedvezményt kapjanak:

Ezért ha Te is közéjük tartozol már,
akkor Neked a Pénz, Párkapcsolat, Szex e-book ára:
4.900,- Ft négyezer kilencszáz forint (áfamentes ár)

Új vásárlóknak: az e-book ára
5.900,-Ft ötezer kilencszáz forint, (áfamentes ár)Az e-book letöltési linkjét a megadott email címedre
küldöm el, a pénz befizetése után.pénz, párkapcsolat, szex - jólét teremtés, vonzás törvénye, pozitív energiák, negatív energiák, B.Na ITT rendelj!

Add meg adataidat, és kattints a "Jobb életet szeretnék! Megveszem az e-bookot!" gombra


Telefonszám:
Teljesnév:
E-mail cím:
Postacím:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot


Mandalák Jólétteremtő megoldások Privát konzultáció, blokk oldások Aktuális programok Ahol találkozhattál velem BLOG Kapcsolat Csodák