Út a könnyebb életedhez Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák Négyszemközt Privát tanácsadás Kapcsolat Ajánlások Ajándékba BLOG
Szeretnél több pénzt befogadni az életedbe?

Most van itt az ideje, hogy a küzdelmek helyett könnyedebben fogadd be a pénzt? Olvasd tovább lejjebb a hasznos, jólét teremtést segítő információkat!
Pénz teremtés másképp online videós program

Újabb lehetőség a pénzt vonzó képességed fejlesztésére!

Igen, bizony neked is van ilyen képességed, még akkor is, ha azt mások és miattuk, még te magad sem ismerted el eddig.

* Itt az ideje, hogy megszabadulj a nyomasztó terhek alól, és a kritikák helyett pénz jöjjön az életedbe?

* Hasznos lenne számodra egy olyan információs anyag, amely segítségével könnyebb felismerni a pénzedet blokkoló energiákat?

A Pénz teremtés másképp online videós program 2 órás videós anyaga segítségével többféle negatív energia hatása alól lesz lehetőséged kilépni.

Ebben a videós anyagban azokra az eddig elrejtett energiákra nézünk rá, amelyek megmutatják, hogy "aprópénz helyett", hogyan LEHET több százezer forintot, vagy akár milliós nagyságrendű bevételeket bevonzani, és manifesztálni a fizikai világban.


Milyen lenne az életed, az elkövetkező években?

Vajon, milyen lenne az elkövetkező években az életed, ha nem változna semmi?

Mennyire lennél boldog ha ránézve a jövőre, ugyan ezeket a nehézségeket élnéd 1 év múlva, 5 év múlva, vagy 20 év múlva? Választanál mást, vagy hagyod, hogy minden maradjon a régiben?

Ezt a Pénz teremtés másképp videós programot azok választják, akik nem akarnak tovább abban a helyzetben élni ami már most is kellemetlen számukra.


Kiléphetsz a berögzült kellemetlenségekből

Tudom, hogy a változáshoz bátorság kell. Én magam is tapasztalom nap mint nap, hogy a komfortzónám határait néha nem könnyű lebontani. Azonban tudom, hogy ez egy folyamat része, és más nem csinálja meg helyettem.

Neked sem kell várni másra, azonban ha elfogadod a segítségemet, akkor a 2 órás videós anyagban átadhatom neked azokat az útmutató megoldásokat, amelyek nekem már segítettek, és pozitív változást hoztak az életembe.
Pénz teremtés másképp online videós program

Rendeld meg most, hogy segíthessek Neked is!
1. Töltsd ki a megrendelési lapot
2. Válaszd ki, a részvételi díjadat (régi vagy új vásárló)
3. Adataid megadása után elküldöm számodra a befizetéshez szükséges adatokat a megadott email címedre.
4. Küld el a Pénz teremtés másképp videós tudásanyagok díját, postai rózsaszín csekken, vagy folyószámláról utalással.
Külföldön élők Western Unionon keresztül tudják megvásárolni ezeket a felbecsülhetetlen értékű információkat!

* Kérlek azt az email címet add meg, amelyre szeretnéd megkapni a Pénz teremtés másképp videós tudásanyagok linkjét.

** A videós anyag elérhetőségi linkjét a pénz beérkezése után küldöm a megadott email címedre, és az ezoterikustanacsok.hu oldal zárt felületén tudod majd megnézni, amely csak az online program vásárlói számára elérhető hely.
Út a könnyebb életedhez Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák Négyszemközt Privát tanácsadás Kapcsolat Ajánlások Ajándékba BLOG