BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK BŐSÉGTEREMTÉS KLUB EGYÉNI BŐSÉG KONZULTÁCIÓ MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
elengedes - B.Nagy Magdolna, ezoterikustanacsok.hu facebook.ezoterikustanacsok Negatív energiák elengedését segítő Újhold

Érdemes, Újhold napján megfontolnod, hogy mi az amit többet, jobbat szeretnél, és mi az amit már szeretnél elengedni, kitenni az életedből, mert újhold az egyben a megújulás ideje is!

Ha szeretnél a terheidtől... megszabadulni, most könnyebben fog menni!

Téged segítő újhold energiák:

Újhold idején, könnyebb az új dolgok felé lépni, és ezáltal előmozdítani a gyorsabb pozitív változások megjelenését.

A megújuláshoz persze először a régi rossz mintákat, visszahúzó energiákat kell elengedni, utána pedig a vágyott dolgokat „beengedni” az életedbe.


Milyen gyorsan tudnak megérkezni a vágyott dolgok?

Az, hogy a vágyott dolgok milyen tempóban érkeznek meg az életedben bizony függ attól, hogy a vágyott dolog és közted mennyire tiszta az út, hiszen egy szeméttel és fel, fel bukkanó problémákkal teli úton sokkal nehezebben találtok egymásra vágyad tárgyával.

Szóval a vágyak gyors megvalósulása érdekében, egyfajta útmutató iránnyal kell tisztában lenni, és bizony gyakran terelgetni is kell azokat, hogy a megfelelő mederben áramoljanak feléd a vágyott dolgok. (amelyeket sajnos, sok visszahúzó negatív energia, akadályozó emberi kapcsolatok nehezíthetnek.)


Honnan tudhatod, hogy a vágyott dolgok nem a megfelelő úton érkeznek hozzád?Tekints rá életedre, vágyaidra, és figyeld meg melyek azok - amik régóta nem oldódtak meg. Ezeknél bizonyos, hogy nem a megfelelő úton jönnek feléd, illetve nem a megfelelő úton haladtok egymás felé. Vagyis nem vagytok egy „hullám hosszon”, nem rezegsz együtt azzal amire szíved mélyén vágysz.

** Ennek oka, hogy olyan negatív rezgések vannak jelen az életedben, amelyek akadályoznak, és emiatt energia szinted gyakran leeshet. Alacsony energia szinttel viszont nagyon nehéz ráhangolódni vágyaidra.

Mert amikor „egy hullámhosszon” vagy vágyad tárgyával, akkor olyanok a rezgéseid mint a vágyott dolognak, és ilyenkor a vágyak gyorsan megvalósulnak, minden „klappol”, minden a helyén van, és szinte az öledbe hullik a pozitív változás öröme.


*** Ha a vágyaid lassan vagy nehézkesen tudnak csak megjelenni a tapasztalatodban,
sok idődbe és energiádba telik amíg megjelenik a vágyad az életedben akkor biztos, hogy nem vagy összehangolva a vágyaddal.

Te is szeretnél összhangba kerülni a vágyaiddal? Hogy azok gyorsabban jelenjenek meg az életedben?

VÉGEZZ ELENGEDÉST, hogy a visszahúzó energiáktól megszabadulhass!
elengedes - B.Nagy Magdolna, ezoterikustanacsok.hu facebook.ezoterikustanacsok
Fénnyel teli napokat kívánok Neked
Szeretettel:

B Nagy Magdolna
Ezoterikus tanácsadó, ...hogy Te is harmonikus, boldog, bőséggel teli életet élj!

www.ezoterikustanacsok.hu
www.facebook.com/ezoterikustanacsok


ezoterikustanacsok blog
Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK BŐSÉGTEREMTÉS KLUB EGYÉNI BŐSÉG KONZULTÁCIÓ MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG