ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
NEGATÍV ENERGIÁK ELENGEDÉSÉT SEGÍTŐ ÚJHOLDelengedes - B.Nagy Magdolna, ezoterikustanacsok.hu facebook.ezoterikustanacsokB.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó cikke IRTA: B.NAGY MAGDOLNA
Bőségteremtés tanácsadó


Az itt látható és olvasható tudásanyagok azért készültek, hogy Neked is könnyebben megvalósuljon a harmonikus, boldog, és bőséggel teli élet.
Újhold napján érdemes megfontolnod, hogy mi az amiből többet, jobbat szeretnél, és mi az amit már szeretnél elengedni, kitenni az életedből, mert újhold az egyben a megújulás ideje is!

Ha szeretnél a terheidtől... megszabadulni, most könnyebben fog menni!


TÉGED SEGÍTŐ ÚJHOLD ENERGIÁK

Újhold idején, könnyebb az új dolgok felé lépni, és ezáltal előmozdítani a gyorsabb pozitív változások megjelenését.


A megújuláshoz persze először a régi rossz mintákat, visszahúzó energiákat kell Elengedni, utána pedig a vágyott dolgokat „beengedni” az életedbe.VÁGYOTT DOLGOK ÉRKEZNEK?

Az, hogy a vágyott dolgok milyen tempóban érkeznek meg az életedben bizony függ attól, hogy a vágyott dolog és közted mennyire tiszta az út, hiszen egy szeméttel és fel, fel bukkanó problémákkal teli úton sokkal nehezebben a haladás.

Szóval a vágyak gyors megvalósulása érdekében, egyfajta útmutató iránnyal kell tisztában lenni, és bizony gyakran terelgetni is kell azokat, hogy a megfelelő mederben áramoljanak feléd a vágyott dolgok. (amelyeket sajnos, sok visszahúzó negatív energia, akadályozó emberi kapcsolatok nehezíthetnek.)

Ezeket bizonyára érzékeled is, csodás érzékszerveiden keresztül, vagy amikor a Tisztánlátó képességedet használod. Hiszen szereted tudni azt ami jó neked, és szíved mindig megsúgja Neked, hol vannak olyan helyek, vagy kapcsolatok, amelyek támogatnak téged.

A téged támogató helyeken érzed igazán, hogy megnyugodhatsz, békesség van olyankor benned, ami segíti a megújulásodat. ~ és sokakkal együtt te is érzékelheted, hogy belső hangod, és vele együtt tested energiái Újhold idején a megújulni tudás felé irányítanak.

Az ősök tudását ilyenkor talán könnyebben befogadod, és sikeresebben hozol bölcs döntéseket. Mert ebben jó vagy, még akkor is, ha néha kételkedsz magadban... még akkor is jól csinálod, mert vágyaid megvalósulásáért teszel nap mint nap.Bőségteremtést segítő tudásanyagaimMI JÖN MOST?

Honnan tudhatod, hogy a vágyott dolgok nem a megfelelő úton érkeznek hozzád?

Tekints rá életedre, vágyaidra, és figyeld meg melyek azok - amik régóta nem oldódtak meg. Ezeknél bizonyos, hogy nem a megfelelő úton jönnek feléd, illetve nem a megfelelő úton haladtok egymás felé. Vagyis nem vagytok egy „hullám hosszon”, nem rezegsz együtt azzal amire szíved mélyén vágysz.

Ennek oka, hogy olyan negatív rezgések vannak jelen az életedben, amelyek akadályoznak, és emiatt energia szinted gyakran leeshet. Alacsony energia szinttel viszont nagyon nehéz ráhangolódni vágyaidra.

Mert amikor „egy hullámhosszon” vagy vágyad tárgyával, akkor olyanok a rezgéseid mint a vágyott dolognak, és ilyenkor a vágyak gyorsan megvalósulnak, minden „klappol”, minden a helyén van, és szinte az öledbe hullik a pozitív változás öröme.

Ha a vágyaid lassan vagy nehézkesen tudnak csak megjelenni a tapasztalatodban, sok idődbe és energiádba telik amíg megjelenik a vágyad az életedben akkor biztos, hogy nem vagy összehangolva a vágyaddal.

Ilyenkor érdemes Elengedést végezni , hogy a megszabadulva a negatív dolgoktól, amiben az Elengedés nagy segítség, - könnyebb legyen befogadónak lenni azokra a dolgokra, amelyekre szíved mélyén vágysz.


ÚJHOLD ~ ELENGEDÉS ÉS MEGÚJULÁS

Újhold idején könnyebb a megújulás! Mert ez a nap az új megjelenéséről szól. Én Újhold előtt már néhány nappal érzékelem az épp aktuális új dolgok jelenlétét, és így könnyű megcsinálni az Elengedést, mert célirányosabban tudok haladni.

Vagyis Újhold napja nem csak abban segít, hogy Elengedést végezzek, hanem útmutatóul szolgál ahhoz is, hogy mire figyeljek ami újdonság lehet. Ezért, ha észreveszem annak jelét, hogy valami akadályozza az új dolgok megérkezését, mindig megcsinálom az Elengedést. (Családi minták, kapcsolatok energiái, anyagi dolgok, és a fizikai test egészsége is pozitív irányba tud változni, amikor a múlt nyomasztó terheit elengedjük.)


Az Újhold napi Elengedések megkönnyítik a változást, és teret nyitnak az addig nem látható lehetőségekre is.Kapcsolódó tudásanyagok
elengedes - B.Nagy Magdolna, ezoterikustanacsok.hu facebook.ezoterikustanacsokNŐI ÖRÖMÖK sorozat  SZEXUÁLIS ENERGIÁK Intimitás, Illatok online videóANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG