Hasznos tudásanyagok jólétteremtéshez Négyszemközt Privát tanácsadás Egyedi Mandalád Ahol találkozhattál velem BLOG Kapcsolat Csodák
Szabadulj meg a Fájdalom testektől!

Akik már régebb óta foglalkoznak ezotériával tudják, hogy a csakratisztítás milyen jó hatással lehet az életükre. Sok kliensem eddig csak a csakratisztítást kérte, de néha nem elegendő a csakrák tisztítása, mert a Fájdalom test energiák olyan "rafinált" módon tudják lehúzni az emberek energiáját, hogy amiatt a csakrák újra és újra elszennyeződnek.
Olvasd tovább lejjebb a bejegyzést a Fájdalom testekről!
Szabadulj meg a Fájdalomtestektől

A Fájdalom testek útját állhatják a boldogságodnak

Amikor azt érzed, hogy nem jól alakulnak a dolgaid - tudod, hogy jobb életet szeretnél... a korábbi érzelmi sérülések azonban, masszív fájdalom testé alakulhatnak az idők során, és mind addig amíg nincsenek felismerve, kitisztítva, energetikailag blokkolhatják az életed több területét is.

Három hasznos információ, amit jó ha tudsz a Fájdalomtestekről

1. A Fájdalomtestek néha egy apró sérelem miatt kezdenek kialakulni. Például, ha a suliban cikiztek, sokat kritizáltak, akkor minden egyes ilyen bántás egy egy negatív mérgező nyílként rombolni kezdte a tested energiáját. Minél több ilyen bántalmazás történik, annál nagyobbra nőhet ez a negatív energia felhő, mely az idők során fájdalom testé alakul át, ami egy nagyon sűrű és masszív félelem, kirekesztettség, magány érzéssé alakul át.

2. Vannak olyan Fájdalomtestek, melyeket a családi mintákon keresztül, "örökölnek" az emberek. Tehát nem csak jelen életbeli Fájdalom testeket cipelhet valaki, hanem a "karmikus" kapcsolatokon keresztül is aktívak lehetnek.

3. A harmadik típusú Fájdalom testek pedig azok, amelyeket az érzékeny emberek megéreznek a környezetben. Ha érzékeny vagy az energiákra, és érzékeled a környezetedet, a hangulatokat, negatív energiákat, akkor érzékelheted mások fájdalom testét is.

A munkám során azonban gyakran találkozom azzal a ténnyel, hogy nem tudják az emberek felismerni, hogy a negatív energia amit érzékelnek az a környezetből feléjük zúduló negatív energia. Ezért gyakran előfordul, hogy az érzékeny emberek azt hiszik, hogy csak a saját negatív gondolataik, érzelmeik miatt van káosz az életükbe.


A Fájdalom testek negatív energiája helyett, élhetsz boldogabb életet!

A Fájdalom testek nem örök éltűek. Nem kötelező őket magaddal cipelni, és azok hatása alatt élni.

Amikor a test energetikai vizsgálata során megnézem, hogy hol vannak a csakrák elszennyeződve, akkor utána látszik az is, hogy hol vannak leragadt fájdalom testek is.

Ilyenkor gyakran kérdezik tőlem a konzultációkon, hogy elegendő a csakrákat tisztítani? Nos, a csakrák tisztítása akkor elegendő, ha nincs ott Fájdalom test. Ha Fájdalom test is jelen van, akkor azt külön kell vizsgálni. Fel kell ismerni a Fájdalomtest jelenlétének az okát, és utána már könnyedén lehet távozásra bírni a Fájdalom testet.


FONTOS!

Sőt, nagyon, nagyon fontos tudni azt a Csakrák, Aura tisztításról, és a Fájdalomtestek tisztításáról:

* Nem elegendő kitisztítani, leszedni a szennyeződéseket a fizikai testről, hanem fel kell ismerni a negatív energia kialakulásának az okát is!

Amikor klienssel dolgozom, fel kell derítenem, és látnom kell a gyökér okokat, és azt a kliensnek is fel kell tudnia ismerni, és meg kell értenie. Mert, hiába szedném le a negatív energiát a testéről, ha nem tudja a kliens, hogy mi okozta a negatív energia jelenlétét, nem tudja mi az a gondolati, érzelmi minta ami a problémát okozta, akkor visszateremtheti nagyon könnyen a negatív dolgokat.

Vagyis, egy - egy tisztítás, oldás nem csak arról szól, hogy leszedem a kliensről a negatív energiát, hanem arról is, hogy utána a kliens tudja azt is, hogy milyen módon tudja megőrizni, megtartani az elért pozitív eredményt. Hiszen amikor befejeződik az konzultáció, és elkezdi élni az életét, akkor a konzultáció során elhangzó információkat is használnia kell tudni.

Nagy öröm számomra, hogy olyan klienseim vannak, akik nem csak a negatív energiáktól szeretnének megszabadulni, hanem tudni akarják azt is, hogy hogyan teremthetik meg a boldogabb életet, és ezért hajlandóak megtenni a saját feladatukat is.

Ezért, ha már voltál nálam konzultáción (vagy online csináltunk oldást) dicsérd meg magad, mert te is a tudatos teremtők közé tartozol!

Ha pedig úgy érzed itt az ideje számodra is az egyéni konzultációnak, blokk oldásnak, Fájdalom test tisztításnak, akkor ezen a számon tudsz időpontot kérni, és megbeszélni a részleteket. (a konzultációkhoz nem szükséges utazni, lehet skypeon, vagy messengeren keresztül is elvégezni)

B.Nagy Magdolna
06-30-573-9197

Hasznos tudásanyagok jólétteremtéshez Négyszemközt Privát tanácsadás Egyedi Mandalád Ahol találkozhattál velem BLOG Kapcsolat Csodák