NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
Szabadulj meg a Fájdalomtestektől A Fájdalom testek
útját állják a
boldogságodnak

Amikor azt érzed, hogy nem jól alakulnak a dolgaid - tudod, hogy jobb életet szeretnél. Közben azonban a korábbi érzelmi sérülések, magány, masszív fájdalom testé alakulnak, és mind addig amíg nincsenek ezek a kellemetlen energiák, kitisztítva, eltávolítva, addig nem engedik, hogy boldogabb és sikeresebb életet élj!

A megoldás:
Szabadulj meg a Fájdalom testektől!


Nos ilyenkor szokott a következő kérdés elhangzani:


Hogyan lehet megszabadulni a Fájdalomtestektől


Akik már régebb óta foglalkoznak ezotériával tudják, hogy a csakratisztítás milyen jó hatással lehet az életükre. Sok kliensem eddig csak a csakratisztítást kérte, de néha nem elegendő a csakrák tisztítása, mert a Fájdalom test energiák olyan "rafinált" módon tudják lehúzni az emberek energiáját, hogy amiatt a csakrák újra és újra elszennyeződnek.
Olvasd tovább lejjebb a bejegyzést a Fájdalom testekről!

Három hasznos információ, amit jó ha tudsz a Fájdalomtestekről

1. A Fájdalomtestek néha egy apró sérelem miatt kezdenek kialakulni. Például, ha a suliban cikiztek, sokat kritizáltak, akkor minden egyes ilyen bántás egy egy negatív mérgező nyílként rombolni kezdte a tested energiáját. Minél több ilyen bántalmazás történik, annál nagyobbra nőhet ez a negatív energia felhő, mely az idők során fájdalom testé alakul át, ami egy nagyon sűrű és masszív félelem, kirekesztettség, magány érzéssé alakul át.

2. Vannak olyan Fájdalomtestek, melyeket a családi mintákon keresztül, "örökölnek" az emberek. Tehát nem csak jelen életbeli Fájdalom testeket cipelhet valaki, hanem a "karmikus" kapcsolatokon keresztül is aktívak lehetnek.

3. A harmadik típusú Fájdalom testek pedig azok, amelyeket az érzékeny emberek megéreznek a környezetben. Ha érzékeny vagy az energiákra, és érzékeled a környezetedet, a kellemetlen emberek hangulatait, a negatív energiákat, akkor érzékelheted mások fájdalom testét is, ami fáradtságot, leterheltséget aktivál nálad.


A Fájdalom testek negatív energiája helyett, élhetsz boldogabb életet!

Mert a Fájdalom testektől, és azok negatív hatásaitól Te is megszabadulhatsz!

Amikor a test energetikai vizsgálata során megnézem, hogy hol vannak a csakrák elszennyeződve, akkor utána látszik az is, hogy hol vannak leragadt fájdalom testek is.

Ilyenkor gyakran kérdezik tőlem a konzultációkon, hogy elegendő a csakrákat tisztítani? Nos, a csakrák tisztítása akkor elegendő, ha nincs ott Fájdalom test. Ha Fájdalom test is jelen van, akkor azt külön kell vizsgálni, és eltávolítani!.Mit kapsz a Fájdalomtest tisztítás privát konzultáción?A Fájdalom test tisztítása speciális privát konzultáción, megszabadulhatsz a nyomasztó érzésektől, szorongástól, a belső feszültségtől, a tehetetlenség, letargia, érzésektől, melyeket most még az aktív fájdalom testek működtetnek.Mások ezt tapasztalták a Fájdalom test tisztítások után:

Sokkal könnyebben mozgok, és többet járok el a barátaimmal szórakozni a hétvégeken, mert már nem vagyok folyton fáradt.
K. Rozália


Úgy érzem, hogy az évek óta tartó szorongásaim ami miatt korábban nagyon magányos voltam, már a múlt része. A családi kapcsolataim is javultak, és sokkal jobb lett a kommunikációm. Jobban kitudok állni magamért, és azt tapasztalom, hogy van szavam a családban. Már nem szólnak le, ha véleményt mondok.
Köszönöm Magdi a segítségedet.
D. Edina


Végre kimerem mutatni az érzéseimet, a régen kiszemelt kollégával akiről régen csak magamban álmodoztam, már randiztunk! Minden sokkal jobban alakul az életemben.
F. ZitaNe várj tovább! Mert az idő rohan, és minden fájdalommal, magánnyal, szorongással töltött perc a boldogabb életedtől veszi el az időt!Jelentkezz, és ismerd meg, a boldogabb és sikeresebb életutad titkait!
A privát konzultáció, előre megbeszél időpontban történik.


Négyszemközt Privát tanácsadás

A konzultáció óradíjas:

2 órás ára: 50.000,- Ft /fő

4 óra + 1 db Gazdagság mandala,
jólétre hangolással, ára: 111.000,- Ft / főEz a privát konzultáció része az:
ÚT A KÖNNYEBB ÉLETEDHEZ programsorozatnak!
Segítek neked belépni az önbizalom, magabiztosság jólét teremtő energiáiba!
Szeretnéd?


Kezdjük el most, hogy minél hamarabb élvezhesd a pozitív változást!


Kizárólag rólad, az életedről, a vágyaid megvalósulásáról szól. Hatékony és extra erősen célzott.
Foglalj időpontot most privát konzultációdra, hogy segíthessek!

Amennyiben szeretnél résztvenni a privát konzultáción, személyesen, vagy on-line - kérlek, hogy itt töltsd ki a jelentkezési adatlapot. Ez az adatvédelmi törvény miatt szükséges
Jelentkezési lap privát konzultációkhoz és a VIP Sikeres Nő mentor programba >>>


Lélektársvonzó Párkapcsolati tréning, pénz vonzás

NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT