Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák
Gazdagság mandala.

Életerő, önbizalom, anyagi stabilitás segítője


Te melyik mandalát tennéd az éjjeli szekrényedre, vagy az íróasztalodra?
Nézd meg lejjebb, a már elkészült Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalákat, és válassz magadnak közülük.


A valódi gazdagság: több mint a pénz! Ezért vágynak a Nők a pénzügyi stabilitás mellett biztonságra amihez hozzá tartozik az érzelmi biztonság is.

Az idő azonban rohan, ami miatt a stressz is erősödik. pedig a napi stressztől érdemes megszabadulni, hogy tested energia rendszere jobb legyen. Ami elősegíti a javulást az a gyökér csakrád energiája, ami a pénzzel, anyagi biztonsággal kapcsolatos csakra.

A Gazdagság mandala, vörös színeivel a gyökér csakra kiegyensúlyozott működését is segíti. Hiszen nyílt titok, hogy a vörös a szenvedély az életerő és magabiztosság színe is. Ezért igaz az a mondás, hogy:
Több önbizalom, több magabiztosság = Több pénz!Mit érhetsz el, ha elhelyezed otthonodban, vagy irodádban a Gazdagság mandalát?
Magabiztosabbá válhatsz
Az egyedi készítésű Gazdagság mandala pozitív energiáján keresztül erősíteni tud téged. Akár az éjjeli szekrényeden helyezed el, akár az íróasztalodon látod nap mint nap segíteni fog neked.


Könnyebben elérheted a céljaidat
A Gazdagság mandala különleges energiájával segítségedre lehet céljaid, vágyaid megvalósulásában, mert a gyökér csakra pénzt vonzó energiáit tudja aktiválni az, aki kezében tart egy ilyen egyedi készítésű mandalás képet.


Sikeresebb életre hangolhatod magadat
Ki dönti el, hogy mennyire leszel sikeres? Először is Te magad, bár tudom saját tapasztalatból, hogy a környezet ezt nem mindig támogatja.
A Gazdagság mandala energiáit használva azonban a most még hiányzó támogatókat is megszerezheted magadnak.

A Mandala és a hozzá készült videós tudásanyag része az:
ÚT A KÖNNYEBB ÉLETEDHEZ programsorozatnak!
A mandala megvásárlásával, Te is csatlakozhatsz a programsorozatban résztvevő Nők csoportjához!Szerezd meg most, a saját
egyedi készítésű mandalád
Válaszd ki: azt az Élet virága Mandalát ami Neked a legjobban tetszik, és

Megrendelés: Hívj ezen a számon, hogy megbeszéljük a részleteket:
B.Nagy Magdolna
Jólétteremtés tanácsadó
06-30-573-9197

Vagy töltsd ki lejjebb a rendelési űrlapot.


A mandalák ára: 11.000,-Ft / db tizenegyezer forint / db postázással együtt (Magyarország területén)
Külföldre történő postázás esetén a posta költség miatt az ár változik.szg.22 Szerencse Gazdagság mandala B.Nagy Magdolnától 1. számú

Gazdagság Mandala
ami mellé a vásárló a mandala használati útmutatóját is megkapja, mely segítségével az elakadt energiák helyett virágzó életet lehet teremteni.

Rendelésért hívj ezen a számon
06-30-573-9197


email:

ezoterikustanacsok@gmail.comszg.23 Szerencse Gazdagság mandala B.Nagy Magdolnától 2. számú

Gazdagság Mandala
ami mellé a vásárló a mandala használati útmutatóját is megkapja, mely segítségével az elakadt energiák helyett virágzó életet lehet teremteni.

Rendelésért hívj ezen a számon
06-30-573-9197


email:

ezoterikustanacsok@gmail.comszg.21 Szerencse Gazdagság mandala B.Nagy Magdolnától 4. számú

Gazdagság Mandala
ami mellé a vásárló a mandala használati útmutatóját is megkapja, mely segítségével az elakadt energiák helyett virágzó életet lehet teremteni.

Rendelésért hívj ezen a számon
06-30-573-9197


email:

ezoterikustanacsok@gmail.comMandala rendelés1. Töltsd ki a megrendelési lapot
* Kérlek azt az email címet add meg, amelyre szeretnéd megkapni az ajándék gyakorlati útmutatót a mandala használatához, aktiválásához.

2. Kattints a Megrendelem gombra

3. Megrendeléses után elküldöm számodra a befizetéshez szükséges adatokat a megadott email címedre1. A rendelés után folyószámládról utalással, vagy postán rózsaszín csekken vagy külföldről Western Unionon keresztül fizesd be a kiválasztott mandala árát.

4. Postázás: A mandala árának a beérkezése után az általad kiválasztott mandala pufi borítékba csomagolva kerül a postára.
A rendelésnél megadott posta címedre küldöm.

5. A csomagot a postás fogja vinni, és át kell venni tőle a csomagot. A postásnak már nem kell fizetni. Ha pedig nem vagy épp a megadott címen, a postás ott hagyja az értesítést a csomag megérkeztéről, akkor a postán fog várni a csomag, ahol átveheted.

6. A mandala használatához és aktiválásához készített ajándék útmutatót, a megadott emailcímedre küldöm, a pénz beérkezése után.


* Külföldön élők, ha nincs magyar bankszámlájuk, akkor Western Unionon keresztül tudják megvásárolni ezeket az egyedi készítésű mandalákat.Egyedi mandala rendelés:

Melyik típusu mandalából szeretnél rendelni? Élet virága mandala
Gazdagság mandala
Harmadik szem csakra mandala
Torok csakra mandala
Napfonat csakra mandala
Egyéb
Hányas számú mandalát szeretnéd megrendelni? 1. számú mandala
2. számú mandala
3. számú mandala
4. számú mandala
5. számú mandala
6. számú mandala
7. számú mandala
8. számú mandala
9. számú mandala
Hány darab mandalát szeretnél rendelni? 1 db 11.000,-Ft postázással együtt
2 db 22.000,-Ft postázással együtt
Több mint 2 db hívlak telefonon és megbeszéljük a részleteket
Teljes Neved
Kereszt neved
Telefonszám
E-mail
Postázási cím
Számlázási Név, Cím
Üzenet
Elfogadom az Általános szerződési feltételeket, és az adatvédelmi nyilatkozatotElkelt, megvásárolták
Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.11.3.Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.6. Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.7. Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.10.1 Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.szg.20 Szerencse Gazdagság mandala B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.


Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák