Út a könnyebb életedhez Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák Négyszemközt Privát tanácsadás Kapcsolat Ajánlások Ajándékba BLOG
Gazdagság mandala.

Életerő, önbizalom, anyagi stabilitás segítője


Te melyik mandalát tennéd az éjjeli szekrényedre, vagy az íróasztalodra?
Nézd meg lejjebb, a már elkészült Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalákat, és válassz magadnak közülük.A valódi gazdagság: több mint a pénz! Ezért vágynak a Nők a pénzügyi stabilitás mellett biztonságra amihez hozzá tartozik az érzelmi biztonság is.

Az idő azonban rohan, ami miatt a stressz is erősödik. pedig a napi stressztől érdemes megszabadulni, hogy tested energia rendszere jobb legyen. Ami elősegíti a javulást az a gyökér csakrád energiája, ami a pénzzel, anyagi biztonsággal kapcsolatos csakra.

A Gazdagság mandala, vörös színeivel a gyökér csakra kiegyensúlyozott működését is segíti. Hiszen nyílt titok, hogy a vörös a szenvedély az életerő és magabiztosság színe is. Ezért igaz az a mondás, hogy:
Több önbizalom, több magabiztosság = Több pénz!gazdagság mandala B.Nagy Magdolnától 1. számú

Gazdagság Mandala
Életerő, önbizalom, anyagi stabilitás segítőjegazdagság mandala B.Nagy Magdolnától 2. számú

Gazdagság Mandala
Életerő, önbizalom, anyagi stabilitás segítőjegazdagság mandala B.Nagy Magdolnától 3. számú

Gazdagság Mandala
Életerő, önbizalom, anyagi stabilitás segítőjeMit fogsz kapni a különleges energiájú Gazdagság mandalával?
1. Az általad kiválasztott egyedi mandalás kép, tiszta fehér képkeretben lesz postázva Neked. Úgy kapod majd meg, amiben lefényképezve látod.
Felakasztható falra, vagy igényed szerint állíthatod az íróasztalodra, az éjjeliszekrényedre.
Mérete a bekeretezett képnek: 16 x 21 cm.


2. Ajándék a mandalás képhez:

- Exklusive online videós segítség a stressz mentes élethez és anyagi jólét befogadásához, hogy könnyebben megvalósulhassanak a vágyaid. A mandala árának a beérkezése után itt az www.ezoterikustanacsok.hu oldal zárt felületén tudod majd megnézni a videókat.

- Birtokodban lesz az a tudás, aminek a segítségével könnyebb lesz a jólét kincseit befogadnod az életedbe A gyakorlati útmutatókat bárki könnyen elsajátíthatja. Ez Neked is sikerülni fog, és így lehetőséged lesz az anyagi stabilitás befogadására a mindennapi életedben.Mit érhetsz el, ha elhelyezed otthonodban, vagy irodádban a Gazdagság mandalát?
Magabiztosabbá válhatsz
Nyílt titok, hogy akinek rendben vannak a pénzügyei sokkal magabiztosabb. Az egyedi készítésű Gazdagság mandala színei ezért az alsó csakrák színeivel készülnek, amely csakrák a jólét energiák, és a vágyak megvalósulását segítik. Akár az éjjeli szekrényeden helyezed el, akár az íróasztalodon látod nap mint nap könnyebb lesz ráhangolódnod a föld bőséget hozó energiáira.

Könnyebben elérheted a céljaidat
A Gazdagság mandala különleges energiájával segítségedre lehet céljaid, vágyaid megvalósulásában, mert a gyökér csakra pénzt vonzó energiáit tudja aktiválni az, aki kezében tart egy ilyen egyedi készítésű mandalás képet.


Sikeresebb életre hangolhatod magadat
Ki dönti el, hogy mennyire leszel sikeres? Először is Te magad, bár tudom saját tapasztalatból, hogy a környezet ezt nem mindig támogatja.
A Gazdagság mandala energiáit használva azonban a most még hiányzó támogatókat is megszerezheted magadnak.

A Mandala és a hozzá készült videós tudásanyag része az:
ÚT A KÖNNYEBB ÉLETEDHEZ programsorozatnak!
A mandala megvásárlásával, Te is csatlakozhatsz a programsorozatban résztvevő Nők csoportjához!

Szerezd meg most, a saját
egyedi készítésű mandalád
A mandalák ára:

11.000,-Ft / db tizenegyezer forint / db postázással együtt (Magyarország területén)
Külföldre történő postázás esetén a posta költség miatt az ár változik.

Mandala hangolás privát konzultáció B.Nagy Magdolnával
A Mandala hangolás privát konzultáció díja 50.000,-Ft / 2 óra / fő a mandala árával együtt tudod rendezni. Ebben az esetben a befizetendő összeg: 11.000,-Ft + 50.000,-Ft = 61.000,-Ft / fő
Időpont egyeztetés szükséges hozzá!
B.Nagy Magdolna Tel: 06-30-573-9197Mandala rendelés1. Töltsd ki a megrendelési lapot
* Kérlek azt az email címet add meg, amelyre szeretnéd megkapni az ajándék gyakorlati útmutatót a mandala használatához, aktiválásához.

2. Kattints a Megrendelem gombra

3. Megrendeléses után elküldöm számodra a befizetéshez szükséges adatokat a megadott email címedre1. A rendelés után folyószámládról utalással, vagy postán rózsaszín csekken vagy külföldről Western Unionon keresztül fizesd be a kiválasztott mandala árát.

4. Postázás: A mandala árának a beérkezése után az általad kiválasztott mandala pufi borítékba csomagolva kerül a postára.
A rendelésnél megadott posta címedre küldöm.

5. A csomagot a postás fogja vinni, és át kell venni tőle a csomagot. A postásnak már nem kell fizetni. Ha pedig nem vagy épp a megadott címen, a postás ott hagyja az értesítést a csomag megérkeztéről, akkor a postán fog várni a csomag, ahol átveheted.

6. A mandala használatához készített ajándék útmutatót, a megadott emailcímedre küldöm, a pénz beérkezése után.

7. Ha úgy érzed, hogy egyedül nem tudod elvégezni a mandala hangolását, akkor privát konzultációt kérhetsz. Ehhez jelöld be a Mandala hangolás privát konzultációt is, a Mandala hangolás privát konzultáció ideje 2 óra (személyesen Budapesten, vagy ha az utazás gondot okoz, akkor kérheted skypeon vagy messengeren keresztül is)
A Mandala hangolás privát konzultáció díja 50.000,-Ft / 2 óra / fő a mandala árával együtt tudod rendezni. Ebben az esetben a befizetendő összeg: 11.000,-Ft + 50.000,-Ft = 61.000,-Ft / fő

A mandala hangolás privát konzultáció, időpont egyeztetés után történik!


* Külföldön élők, ha nincs magyar bankszámlájuk, akkor Western Unionon keresztül tudják megvásárolni ezeket az egyedi készítésű mandalákat.Egyedi mandala rendelés:

Melyik típusu mandalából szeretnél rendelni? Élet virága mandala
Angyali segítség mandala
Gazdagság mandala
Harmadik szem csakra mandala
Torok csakra mandala
Szívcsakra, szeretet szerelem mandala
Napfonat csakra mandala
Egyéb
Hányas számú mandalát szeretnéd megrendelni? 1. számú mandala
2. számú mandala
3. számú mandala
4. számú mandala
5. számú mandala
6. számú mandala
7. számú mandala
8. számú mandala
9. számú mandala
Hány darab mandalát szeretnél rendelni? 1 db 11.000,-Ft postázással együtt
2 db 22.000,-Ft postázással együtt
Több mint 2 db e-mailen egyeztetünk
Mandala hangolás privátkonzultáció 2 órás ára 50.000,- Ft / fő Igen kérem ezt is a mandalához
Teljes neved és Kereszt neved
Telefonszám
E-mail
Postázási cím
Számlázási Név, Cím
Üzenet
Elfogadom az Általános szerződési feltételeket és az Adatvédelmi nyilatkozatotElkelt, megvásárolták
gazdagság mandala B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.gazdagság mandala B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Szerencse Gazdagság mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.gazdagság mandala B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.gazdagság mandala B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Szerencse Gazdagság mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.gazdagság mandala B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.gazdagság mandala B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.gazdagság mandala B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Szerencse Gazdagság mandalák Elkelt, magántulajdonban van.gazdagság mandala B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Szerencse Gazdagság mandalák Elkelt, magántulajdonban van.gazdagság mandala B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Szerencse Gazdagság mandalák Elkelt, magántulajdonban van.Szerencse Gazdagság mandalák Elkelt, magántulajdonban van.gazdagság mandala B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.szg.23 Szerencse Gazdagság mandala B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.szg.21 Szerencse Gazdagság mandala B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.szg.22 Szerencse Gazdagság mandala B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.gazdagság mandala B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.11.3.Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.6. Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.7. Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.10.1 Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.szg.20 Szerencse Gazdagság mandala B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.


Út a könnyebb életedhez Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák Négyszemközt Privát tanácsadás Kapcsolat Ajánlások Ajándékba BLOG