NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
Lehet neked is több időd magadra
Erre az online programra már nem tudsz jelentkezni, azonban ha szeretnéd, hogy az idő hiány miatti blokkjaid kitisztuljanak, akkor egyéni konzultáción segíteni tudok neked is.

Időpont foglalás egyéni konzultációdhoz
(utazni nem kell hozzá, mert lehet skypeon keresztül is a blokkoldásokat elvégezni)

B.Nagy Magdolna
06-30-573-9197Szerezd vissza az idődet, mert lehet neked is több időd magadra!

Vajon mikor kellett lemondanod a saját idődről? Arról az értékes kincsedről ami lehetővé tenné, hogy sokkal több vágyad valósulhasson meg?

Vajon, hol kellett leállítanod az energiáidat, ami miatt most gyakran tapasztalhatod, hogy folyton vársz valamire, (pénz, fizetés...stb.) vagy valakire (a társra, akire szíved mélyén vágysz?)

* Jobbá válna az életed, ha nem kellene továbbra is a várakozás, és az idő hiány állapotában élned?
* Szívesen élveznéd, a több szabadidő adta könnyedebb életet?
* Jó lenne, ha tudnád, hogyan lehet az idővel "együtt működni", hogy a vágyaid, amelyekre szíved mélyén vágysz, még ebben az életedben megvalósulhassanak?

Ha a válaszod IGEN! - Neked szól, ez a csodás, szabadságot hozó skypeos, videós programra, hogy több időd lehessen magadra.


VIP lehetőség a résztvevők számára!

* Ha szeretnéd tudni, hogy milyen különleges képességeid vannak, amelyek az idő miatt blokkolva vannak, most arra is rátudunk nézni. Ha ezt szeretnéd megtudni, akkor még a skypeos, videós program előtt írd meg, mire vagy kíváncsi a képességeiddel kapcsolatosan, és a videós program során választ kapsz erre a kérdésedre. Ide írj: ezoterikustanacsok@gmail.comGazdagság titkai dupla CD B.Nagy Magdolnától

NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT