NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
Szívcsakra tisztítás Élhetsz Te is
boldogabb életet!

Talán már régóta vágysz arra, hogy több szeretet kapj a családtagjaidtól, vagy a kedvesedtől. Vagy épp most keresed azt a társat akivel öröm lenne az együtt lét.

Biztos vagyok abban is, hogy a magányosság érzésétől is szeretnél megszabadulni, ami miatt a szíved és az életed örömeit szürke felhők takarják.

A jó hír az, hogy a kellemetlen élethelyzetektől, a magánytól meglehet szabadulni, amiben segíteni tudok neked is, a

Szívcsakra tisztítás,
szeretet és jólét energiák aktiválásával

A Szívcsakra tisztítás, egy olyan feszültség oldó lehetőség amit azoknak az igényes hölgyeknek szoktam ajánlani, akik az érzelmi traumáiktól, a magánytól szeretnének megszabadulni.


Hasznos infók a boldogabb életedhez

A Szívcsakrádat blokkoló, gyengítő érzelmi traumák lehetnek
- párkapcsolati bántalmazások miatt
- szülő - gyerek konfliktus miatt
- karrier blokkok, sikertelenség megélése miatt
- gyakori kudarcélmények vagy akár a
- nemiséggel kapcsolatos női / férfi energiák blokkjai miatt


Gyakran látom azoknál akik szeretnék, hogy a Szívcsakrájuk egészségesebben működjön, hogy a magány és a kapcsolati traumák mellett még az öregedéstől való félelem is gyengíti az életenergiájukat. Sokan panaszkodnak arról is, hogy attól félnek: Lemaradnak valamiről, az élet túl gyorsan zajlik, és nincs idejük magukra. Ezeknek a negatív hatásoknak a megszüntetéséhez szoktam javasolni a Szívcsakra gyógyítást.


A Te Szívcsakrád vajon mennyire van rendben?

Melyik érzelmi traumád feloldásával kezdjük a Szívcsakrád tisztítását és hozzá a szeretet és jólét energiák aktiválását?

Összeírhatod egy listába a problémáidat, és kezdhetjük azok átnézésével az energiák helyreállítását, hogy a blokkolt szívcsakrád gyógyulhasson.
Vagy, a fizikai tested, Aurád, Csakráid szennyezettségét megnézhetem, és az alapján vesszük sorra a legfontosabb tényezőket, hogy a pozitívabb életenergiák változást hozhassanak életedbe a tisztítások, oldások után.
A privát konzultáción lehetőséged lesz arra, hogy megbeszéljük a részleteket. Elmondhatod mi bánt, és milyen életre vágysz.Jelentkezz, és ismerd meg, a boldogabb és sikeresebb életutad titkait!

Jelentkezési lap privát konzultációdhoz a szabadabb, örömtelibb, és nagyobb önbizalommal megélt élethez >>>Lélektársvonzó Párkapcsolati tréning


szívcsakra, szeretet, szerelem mandalák B.Nagy Magdolnától

NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT