Hasznos tudásanyagok jólétteremtéshez Négyszemközt Privát tanácsadás Egyedi Mandalád Ahol találkozhattál velem BLOG Kapcsolat Csodák
Szívcsakra gyógyítás

Szívcsakra gyógyítás

A Szívcsakra gyógyítás, egy olyan feszültség oldó lehetőség amit azoknak a klienseknek szoktam ajánlani, akik az érzelmi traumáiktól szeretnének megszabadulni.


Élhetsz Te is boldogabb életet

**** A mostani energiákhoz, Afrodité a Szerelem Istennőjének a segítségét is befogadhatják azok, akik ezt a privát konzultációt választják.****


Hasznos infó pozitív élethelyzetek megteremtéséhez

A Szívcsakrádat blokkoló, gyengítő érzelmi traumák lehetnek
- párkapcsolati bántalmazások miatt
- szülő - gyerek konfliktus miatt
- karrier blokkok, sikertelenség megélése miatt
- gyakori kudarcélmények vagy akár a
- nemiséggel kapcsolatos női / férfi energiák blokkjai miatt

Egyéb esetekben előfordul, hogy a Szívcsakra kiegyensúlyozott működése pl Allergia miatt állandósul, ami tovább rombolja az egészséget. Az allergiás tünetek lehetnek ételallergia, vagy akár valamilyen bogár fóbia miatt.

Gyakran látom azoknál akik szeretnék, hogy a Szívcsakrájuk egészségesebben működjön, hogy a magány és a kapcsolati traumák mellett még az öregedéstől való félelem is gyengíti az életenergiájukat. Ezeket az energia blokkokat érdemes megszüntetni a Szívcsakra gyógyítással.


A Te Szívcsakrád vajon mennyire van rendben?

Melyik érzelmi traumád feloldásával kezdjük a Szívcsakrád gyógyítását?
Összeírhatod egy listába a problémáidat, és kezdhetjük azok átnézésével az energiák helyreállítását, hogy a blokkolt szívcsakrád gyógyulhasson.
Vagy, a fizikai tested, Aurád, Csakráid szennyezettségét megnézhetem, és az alapján vesszük sorra a legfontosabb tényezőket, hogy a pozitívabb életenergiák változást hozhassanak életedbe a tisztítások, oldások után.
A privát konzultáción lehetőséged lesz arra, hogy megbeszéljük a részleteket.


Foglald le a privát konzultációdra az időpontot most

Helyszín:
Budapest XVIII. vagy ha az utazás gondot okoz, akkor utazás nélkül, skypeon vagy messengeren
időpont foglalás:
B.Nagy Magdolna
06-30-573-9197

Lélektársvonzó Párkapcsolati tréning


Hasznos tudásanyagok jólétteremtéshez Négyszemközt Privát tanácsadás Egyedi Mandalád Ahol találkozhattál velem BLOG Kapcsolat Csodák