Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Egyedi Mandalád BLOG Kapcsolat CsodákSzülinapi tisztítás, blokk oldással Szülinapi tisztítás, blokk oldás!


Születés napod, egész életedre meghatározó energiákat hordoz magába. Azonban nem csupán az időpont, hanem bizony a születés előtti időszak, a várandóság, a szülés körülményei is hatottak rád, és talán még mind a mai napig hordozod azokat az energiákat, amelyek rejtve ugyan, de aktív negatív energiákat tartalmazhatnak. Ma már ezeket a negatív energiákat meg lehet szüntetni a Te életedben is!Milyen energiákat ajánlott a születésed napján letisztítani?

Nos, ez érdekes kérdés, és válaszként inkább leírom, hogy nálam mi az ami épp most letisztult. - remélem, hogy ezek az infók megmagyaráznak számodra néhány dolgot a saját életeddel kapcsolatosan is.


A szülinapi tisztítás ettől sikeres:

Biztos te is tapasztalod, hogy életedben vannak könnyebb és nehezebb időszakok, és szülinap környékén ezek az energiák bizony felerősödhetnek, mutatva az utat, hogy hol van olyan negatív energia amit már nem szeretnél tovább élni.

Az én szülinapom Szeptember 17-én van, és bizony nálam is érződtek ezek az energiák. - amit az egyensúly, a harmónia és a bőség energiái mutattak meg a napokban.


Mivel tudom, hogy az energiák mennyire fontosak (sőt azt tapasztalom, hogy egyre fontosabb milyen energiák azok amiket aktívan tartunk) ezért vált fontossá számomra, hogy azokat az élethelyzeteket amelyek úgy éreztem nem szolgálják, az életem, vagyis nem éreztem, hogy hozzájárulnak a jólétemhez, a boldogságomhoz, egészségemhez stb. - nos ezeket kezdtem el kitisztítani, és a hozzájuk kapcsolódó blokkoló energiáktól mentesíteni magamat.


A szülinapi tisztítás eredménye:

MINDEN ami eddig zavart, az kitisztult az életemből!. Sőt azok a dolgok amelyek már eddig is jól mentek, még jobbá váltak, mert már nem húz vissza a múlt leckéje.

Az eredmény röviden:
* A már eddig is jól működő kommunikáció a szüleimmel, a fiammal, és a családtagjaimmal még jobbá vált.

* Azok az energiák amelyeket érzékeltem, de nem tudtam eddig letisztítani, most egyszer csak könnyedén letisztultak, és ráadásul sok örömteli meglepetést hoztak számomra.

* Imádok ajándékot adni és kapni is, és ez most még könnyedebbé vált. Szinte ölembe hullanak a kisebb nagyobb ajándékok, és mind olyan amit én szeretek.
(tudni kell ehhez azt is, hogy korábban féltem az ajándékoktól, mert valahogy úgy éreztem, hogy nem azt kapom amire vágyom. Ezért eléggé hárítottam a meglepetéseket. Nos ez már a múlté! Mert szuper ajándékok érkeznek hozzám.)

* és mint egy igazi tortán a hab: a saját magammal megélt kapcsolatom is sokkal jobb lett. Ami igazán szuper lehetőségeket nyitott már most a számomra.


Mit kellett ehhez letisztítani?

A válasz:
Hiteket, ítéleteket, születési körülményeket, címkéket, amiket rám tettek születésem óta... tudod ezek azok a dolgok a miket mondanak a gyerekeknek: túl kicsi vagy, túl nagy vagy, túl sovány vagy, túl kövér vagy, túl okos vagy, vagy éppen butának bélyegeznek... és ha gyakran mondják még te magad is elhiszed.

Az eredmény viszont mutatja, hogy ezek a hitek, ítéletek, traumák letisztíthatóak, és utána már sokkal könnyebb élet vár!

Neked is kívánom, hogy egy szuper, és kiadós szülinapi tisztításban legyen részed!
Szeretnéd?A blokk oldásokhoz utaznod nem kell, elvégezhetjük skypeon, vagy messengeren keresztül is.

IDŐPONT FOGLALÁS egyéni konzultációdhoz

ezen a számon hívhatsz, hogy megbeszéljük a részleteket
B.Nagy Magdolna
06-30-573-9197

www.ezoterikustanacsok.hu
www.facebook.com/ezoterikustanacsok
www.youtube.com/user/ezoterikustanacsok

Ajándék utalvány, karmikus energiák tisztítás, blokk oldás, energia kezelésezoterikustanacsok blog

Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Egyedi Mandalád BLOG Kapcsolat Csodák