NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
Szülinapi jólét és
Életenergia aktiválása
Ajándék önmagadnak!


Négyszemközt privát tanácsadás
online, vagy személyesenSzületés napod, egész életedre meghatározó energiákat hordoz magába. Azonban nem csupán az időpont, hanem bizony a születés előtti időszak, a várandóság, a szülés körülményei is hatottak rád, és talán még mind a mai napig hordozod azokat az energiákat, amelyek rejtve ugyan, de aktív negatív energiákat tartalmazhatnak. Ma már ezeket a negatív energiákat meg lehet szüntetni a Te életedben is!
Élhetsz Te is boldogabb életet!


Milyen energiákat ajánlott a születésed napján letisztítani?

Nos, ez érdekes kérdés, és válaszként inkább leírom, hogy nálam mi az ami épp most letisztult. - remélem, hogy ezek az infók megmagyaráznak számodra néhány dolgot a saját életeddel kapcsolatosan is.


A szülinapi tisztítás ettől sikeres:

Biztos te is tapasztalod, hogy életedben vannak könnyebb és nehezebb időszakok, és szülinap környékén ezek az energiák bizony felerősödhetnek, mutatva az utat, hogy hol van olyan negatív energia amit már nem szeretnél tovább élni.

Az én szülinapom Szeptember 17-én van, és bizony nálam is érződtek ezek az energiák. - amit az egyensúly, a harmónia és a bőség energiái mutattak meg a napokban.


Mivel tudom, hogy az energiák mennyire fontosak (sőt azt tapasztalom, hogy egyre fontosabb milyen energiák azok amiket aktívan tartunk) ezért vált fontossá számomra, hogy azokat az élethelyzeteket amelyek úgy éreztem nem szolgálják, az életem, vagyis nem éreztem, hogy hozzájárulnak a jólétemhez, a boldogságomhoz, egészségemhez stb. - nos ezeket kezdtem el kitisztítani, és a hozzájuk kapcsolódó blokkoló energiáktól mentesíteni magamat.


A szülinapi tisztítás eredménye:

MINDEN ami eddig zavart, az kitisztult az életemből! Sőt azok a dolgok amelyek már eddig is jól mentek, még jobbá váltak, mert már nem húz vissza a múlt leckéje.

Az eredmény röviden:
* A már eddig is jól működő kommunikáció a szüleimmel, a fiammal, és a családtagjaimmal még jobbá vált.

* Azok az energiák amelyeket érzékeltem, de nem tudtam eddig letisztítani, most egyszer csak könnyedén letisztultak, és ráadásul sok örömteli meglepetést hoztak számomra.

* Imádok ajándékot adni és kapni is, és ez most még könnyedebbé vált. Szinte ölembe hullanak a kisebb nagyobb ajándékok, és mind olyan amit én szeretek.
(tudni kell ehhez azt is, hogy korábban féltem az ajándékoktól, mert valahogy úgy éreztem, hogy nem azt kapom amire vágyom. Ezért eléggé hárítottam a meglepetéseket. Nos ez már a múlté! Mert szuper ajándékok érkeznek hozzám.)

* és mint egy igazi tortán a hab: a saját magammal megélt kapcsolatom is sokkal jobb lett. Ami igazán szuper lehetőségeket nyitott meg a számomra.


Mit kapsz a Szülinapi tisztítással?

Megszabadulhatsz a gyermekkorod óta cipelt ítéletektől, kritikáktól. túl kicsi vagy, túl nagy vagy, túl sovány vagy, túl kövér vagy, túl okos vagy, vagy éppen butának bélyegeznek... és ha gyakran mondják még te magad is elhiszed.

Könnyebbé válik az élet mert lehetőséged lesz letenni az eddig cipelt terheidet.

Miel a Szülinapi tisztítás nem csak a születésed napjáról szól, hanem a születésed körülményeinek a blokkjaira is ránézhetünk ha szeretnéd, ~ ezáltal azokat a mögöttes energiákat is kitisztíthatjuk, amikre most még nem látsz rá, de zavarnak, és szeretnél tőlük megszabadulni.

Szeretnéd?
FONTOS!
Ez a Szülinapi energetikai elemzés, tisztítás nem egy automata számítógépes programmal van elkészítve, hanem egyénileg a születés energiákat vizsgálom a személyes igényeidet figyelembe véve.

* Születési idő, hely... stb)
* Fogantatástól a megszületésig mi történt a Bardóban..stb.)
* Családi genergációs minták, ki várta, és ki nem várta a jelenléted...stb.)
* Fiunak, vagy lánynak vártak... és milyen szerepeket szántak neked...stb.)

A Szülinapi energetikai elemzést csak a saját születésedre készítem el!
Barát, házastárs, stb születésére nem készítek Szülinapi energetikai elemzést! Mivel az sértené a másik fél személyiségi jogait. Biztos vagyok abban, hogy Te sem szeretnéd, ha más a hátad mögött kíváncsiskodna.

Ha valamelyik szeretett családtagodat, szívednek kedves barátodat szeretnéd megajándékozni, akkor előzetes egyeztetés után erre van lehetőség.

Szülinapi jólét és
Életenergia aktiválása

tisztítás, blokk oldás, Újrahangolás
energetikai tanácsadásodat segítő kérdésekÖsszeállítottam egy listát a leggyakrabban kért problémás élethelyzetekről, amelyek blokkolhatják a személyes teljességed megélését a szülinapod, a születésed körülményei miatt ~ amelyet lejjebb a jelentkezési lapnál megtalálsz.

Akár többféle témát is választhatsz hiszen lehet, hogy nem csak egy, hanem több élethelyzetedre keresel megoldást.

~ ÚJ ~
Születésnapod
Bőségteremtő energiáinak aktiválása

Személyes teljességed megéléséért!
Online előadás ~ videó / hangfelvétel >>


NAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT