ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
Szülinapi jólét és életenergia aktiválása B.Nagy MagdolnávalSzülinapi jólét, és
életenergia aktiválása

Ajándék önmagadnakSzületés napod, egész életedre meghatározó energiákat hordoz magába. Azonban nem csupán az időpont, hanem bizony a születés előtti időszak, a várandóság, a szülés körülményei is hatottak rád, és talán még mind a mai napig hordozod azokat az energiákat, amelyek rejtve ugyan, de aktív negatív energiákat tartalmazhatnak. Ma már ezeket a negatív energiákat meg lehet szüntetni a Te életedben is! Élhetsz Te is boldogabb életet!


Milyen energiákat ajánlott a születésed napján letisztítani?

Nos, ez érdekes kérdés, és válaszként inkább leírom, hogy nálam mi az ami épp most letisztult. - remélem, hogy ezek az infók megmagyaráznak számodra néhány dolgot a saját életeddel kapcsolatosan is.


A szülinapi tisztítás ettől sikeres:

Biztos te is tapasztalod, hogy életedben vannak könnyebb és nehezebb időszakok, és szülinap környékén ezek az energiák bizony felerősödhetnek, mutatva az utat, hogy hol van olyan negatív energia amit már nem szeretnél tovább élni.

Az én szülinapom Szeptember 17-én van, és bizony nálam is érződtek ezek az energiák. - amit az egyensúly, a harmónia és a bőség energiái mutattak meg a napokban.


Mivel tudom, hogy az energiák mennyire fontosak (sőt azt tapasztalom, hogy egyre fontosabb milyen energiák azok amiket aktívan tartunk) ezért vált fontossá számomra, hogy azokat az élethelyzeteket amelyek úgy éreztem nem szolgálják, az életem, vagyis nem éreztem, hogy hozzájárulnak a jólétemhez, a boldogságomhoz, egészségemhez stb. - nos ezeket kezdtem el kitisztítani, és a hozzájuk kapcsolódó blokkoló energiáktól mentesíteni magamat.


A szülinapi tisztítás eredménye:

MINDEN ami eddig zavart, az kitisztult az életemből!. Sőt azok a dolgok amelyek már eddig is jól mentek, még jobbá váltak, mert már nem húz vissza a múlt leckéje.

Az eredmény röviden:
* A már eddig is jól működő kommunikáció a szüleimmel, a fiammal, és a családtagjaimmal még jobbá vált.

* Azok az energiák amelyeket érzékeltem, de nem tudtam eddig letisztítani, most egyszer csak könnyedén letisztultak, és ráadásul sok örömteli meglepetést hoztak számomra.

* Imádok ajándékot adni és kapni is, és ez most még könnyedebbé vált. Szinte ölembe hullanak a kisebb nagyobb ajándékok, és mind olyan amit én szeretek.
(tudni kell ehhez azt is, hogy korábban féltem az ajándékoktól, mert valahogy úgy éreztem, hogy nem azt kapom amire vágyom. Ezért eléggé hárítottam a meglepetéseket. Nos ez már a múlté! Mert szuper ajándékok érkeznek hozzám.)

* és mint egy igazi tortán a hab: a saját magammal megélt kapcsolatom is sokkal jobb lett. Ami igazán szuper lehetőségeket nyitott meg a számomra.


Mit kapsz a Szülinapi tisztítással?

Megszabadulhatsz a gyermekkorod óta cipelt ítéletektől, kritikáktól. túl kicsi vagy, túl nagy vagy, túl sovány vagy, túl kövér vagy, túl okos vagy, vagy éppen butának bélyegeznek... és ha gyakran mondják még te magad is elhiszed.

Könnyebbé válik az élet mert lehetőséged lesz letenni az eddig cipelt terheidet.
A Szülinapi tisztítás után sokkal magabiztosabb leszel, és több boldogságot fogsz megtapasztalni életedben.

Szeretnéd?Jelentkezz, és ismerd meg, a boldogabb és sikeresebb életutad titkait!
A privát konzultáció, előre megbeszél időpontban történik.


Négyszemközt Privát tanácsadás

A konzultáció óradíjas:

2 órás ára: 50.000,- Ft /fő

4 óra + 1 db Gazdagság mandala,
jólétre hangolással, ára: 111.000,- Ft / főEz a privát konzultáció része az:
ÚT A KÖNNYEBB ÉLETEDHEZ programsorozatnak!
Segítek neked belépni az önbizalom, magabiztosság jólét teremtő energiáiba!
Szeretnéd?


Kezdjük el most, hogy minél hamarabb élvezhesd a pozitív változást!


Kizárólag rólad, az életedről, a vágyaid megvalósulásáról szól. Hatékony és extra erősen célzott.
Foglalj időpontot most privát konzultációdra, hogy segíthessek!

Amennyiben szeretnél résztvenni a privát konzultáción, személyesen, vagy on-line - kérlek, hogy itt töltsd ki a jelentkezési adatlapot. Ez az adatvédelmi törvény miatt szükséges
Jelentkezési lap privát konzultációkhoz és a VIP Sikeres Nő mentor programba >>>Ajándék utalvány, karmikus energiák tisztítás, blokk oldás, energia kezelés

Kincseket érő ajándék a Szülinapi privát konzultáció

Aki kapja, hálás lesz érte, mert segítségével könnyebb megszabadulni a karmikus terhektől!

Lehetsz akár gondoskodó édesanya, szeretetre vágyó kedves hölgy, vagy sikeresebb életet élni akaró, aki szívesen segít másoknak, biztos vagyok benne, hogy a Szülinapi jólét, és életenergia aktiválása felszabadító élmény lesz! >>ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG