BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK BŐSÉGTEREMTÉS KLUB EGYÉNI BŐSÉG KONZULTÁCIÓ MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
TELIHOLD IDEJÉNTelihold idején megszüntethető a magány, és a pénz hiány!Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával IRTA: B.NAGY MAGDOLNA
Bőségteremtés tanácsadó


Az itt látható és olvasható tudásanyagok azért készültek, hogy Neked is könnyebben megvalósuljon a harmonikus, boldog, és bőséggel teli élet.
MI TÖRTÉNIK TELIHOLD IDEJÉN

Talán te is tapasztaltad már, hogy teliholdkor és még gyakran utána is, nehezebb a pozitív energiáidat megtartani, mert teliholdkor: felerősödhetnek azok a dolgok, amik már régóta problémát okoznak az életedben.

Ha ilyenkor azt érzed, hogy több a stressz, feszültség, a munkahelyi és a magánéleti problémák miatt, akkor tudd, hogy itt az ideje ez a stresszes élethelyzetet megszüntetni.


SEGÍTSÉG A VÁLTOZÁSBAN

1. Minden olyan személyes kapcsolatod energiáit javíthatod telihold idején, amelyek most gondot okoznak neked. Lehet ez szerelmi kapcsolat miatti érzelmi sérülés (bánat, csalódás, keserűség...stb.)

2. Érdemes elengedni ilyenkor másokkal kapcsolatos - vitás helyzetek miatti negatív energiájú élethelyzeteket. (baráti, munkahelyi kapcsolatok, vagy családi kapcsolatok melyek megromlottak.)

3. Az emberi kapcsolatokon kívül, ilyenkor könnyebb a pénz hiányos energiákat is elengedni, vagyis minden olyan élethelyzetet, ahol "kevés a pénz" - érzés van jelen.

4. Ide tartoznak azok a vitás helyzetek is, melyek során felrótták Neked, hogy nem dolgozol eleget, nem keresel eleget, nem csinálod jól a dolgodat...stb.

Ezeket mind érdemes most elengedni! Mert a telihold most amúgy is felerősíti ezeket az energiákat, és ha most elengeded ezeket az élethelyzeteket, és a hozzájuk kapcsolódó negatív energiákat akkor már nem kell tovább cipeld azokat.

Hidd el, hogy ez egy hosszútávú befektetés, ami csak a javadat szolgálja, hiszen sok tehertől lehet ilyenkor megszabadulni.

Végezz Elengedést, hogy a visszahúzó energiáktól megszabadulhass!

Akár a kapcsolataid miatt érzed szükségét a negatív energiáktól való megszabadulásnak, akár a pénzügyeidet szeretnéd már rendbe tenni, az Elengedés után könnyebb lesz befogadnod a jóléted kincseit, mert már lesz helye az újnak, a jobbnak.


BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK BŐSÉGTEREMTÉS KLUB EGYÉNI BŐSÉG KONZULTÁCIÓ MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG