Út a könnyebb életedhez Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák Négyszemközt Privát tanácsadás Kapcsolat Csodák Ajándékba BLOG
Telihold idején megszüntethető a magány, és a pénz hiány! Telihold idején megszüntethető a magány, és a pénz hiány!


Teliholdkor és még gyakran utána is, nehezebb a pozitív energiáidat megtartani, mert teliholdkor: felerősödhetnek azok a dolgok, amik már régóta problémát okoznak az életedben.

Ha ilyenkor azt érzed, hogy több a stressz, feszültség, a munkahelyi és a magánéleti problémák miatt, akkor tudd, hogy ez a stresszes élethelyzet, egy komoly megoldásra váró feladat.

Ezeket a terheket engedheted el könnyedén teliholdkor:

1. Minden olyan személyes kapcsolatod energiáit javíthatod telihold idején, amelyek most gondot okoznak neked. Lehet ez szerelmi kapcsolat miatti érzelmi sérülés (bánat, csalódás, keserűség...stb.)

2. Érdemes elengedni ilyenkor másokkal kapcsolatos - vitás helyzetek miatti negatív energiájú élethelyzeteket. (baráti, munkahelyi kapcsolatok, vagy családi kapcsolatok melyek megromlottak.)

3. Az emberi kapcsolatokon kívül, ilyenkor könnyebb a pénz hiányos energiákat is elengedni, vagyis minden olyan élethelyzetet, ahol "kevés a pénz" - érzés van jelen.

4. Ide tartoznak azok a vitás helyzetek is, melyek során felrótták Neked, hogy nem dolgozol eleget, nem keresel eleget, nem csinálod jól a dolgodat...stb.

Ezeket mind érdemes most elengedni! Mert a telihold most amúgy is felerősíti ezeket az energiákat, és ha most elengeded ezeket az élethelyzeteket, és a hozzájuk kapcsolódó negatív energiákat akkor már nem kell tovább cipeld azokat.

** Hidd el, hogy ez egy hosszútávú befektetés, ami csak a javadat szolgálja, hiszen sok tehertől lehet ilyenkor megszabadulni.

VÉGEZZ ELENGEDÉST, hogy a visszahúzó energiáktól megszabadulhass!
elengedés
Szeretettel írtam Neked!

B.Nagy Magdolna
Párkapcsolati, és pénz blokkok oldásában tudok
Neked segíteni,
hogy Te is harmonikus, boldog, bőséggel teli életet élj!
06-30-573-9197

www.ezoterikustanacsok.hu
www.facebook.com/ezoterikustanacsok
www.youtube.com/user/ezoterikustanacsokezoterikustanacsok blogHold napi oldások - Szerelem és anyagi jólét megélését segítő hold napi blokk oldások
Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:


Út a könnyebb életedhez Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák Négyszemközt Privát tanácsadás Kapcsolat Csodák Ajándékba BLOG