NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT

Miért lehet könnyebben megszüntetni a magányt és a pénz hiányt:
Telihold idején


Itt az ideje a pozitív változásnak?
Telihold idején felerősödhetnek azok a dolgok, amik már régóta problémát okoznak az életedben. ~ ez a negatív nyomógomb mutatja, hogy változtatásra van szükség... egy vagy több dologban, ami ilyenkor könnyebb mint gondolnád!


Amikor azt érzed, hogy több a stressz, feszültség, a munkahelyi és a magánéleti problémák miatt, akkor tudd, hogy talán... itt az ideje ez a stresszes élethelyzetet megszüntetni, mert fontos vagy!


Segítség a változásban:

1. Minden olyan személyes kapcsolatod energiáit javíthatod telihold idején, amelyek most gondot okoznak neked. Lehet ez szerelmi kapcsolat miatti érzelmi sérülés (bánat, csalódás, keserűség...stb.)

2. Érdemes ilyenkor tudatosabban megfigyelni, hogy a másokkal kapcsolatos - vitás helyzetek, negatív energiáit mi indítja be.

Nyílt titok, hogy a legtöbb baráti, munkahelyi kapcsolat, vagy családi kapcsolatok a pénz miatt romlanak meg. Ezért nem csak az emberi kapcsolatok problémáinak, vitáinak a megértése, feldolgozása, megbocsájtása fontos, hanem a pénz energiák helyreállítása is.

3. Telihold idején könnyebb a bőségenergiák segítségével az emberi kapcsolatok jobbá tétele és a pénz hiányos energiák megszüntetése is.

Vagyis minden olyan élethelyzet, ahol a "kevés a pénz" - érzés van jelen, akár egy másik ember rosszallása miatt, vagy azért mert te hiányt élsz meg ~ a hiány energiái helyett a Telihold ~ Pénz energiák aktiválása is segíteni tud.

4. Ide tartoznak azok a vitás helyzetek is, melyek során felrótták Neked, hogy nem dolgozol eleget, nem keresel eleget, nem csinálod jól a dolgodat...stb.

Mégis hidd el: Jól csinálod! Még akkor is, ha sokszor nem így érzed.
Jól csinálod, hiszen mindent a tőled telhető legjobban csinálsz.
Jól csinálod... akkor is, ha mások megkritizálnak... hiszen az az ő véleményük... Te azonban más vagy!

Nem másoknak megfelelve kell élni az életed, hanem azt szemelőtt tartva, hogy a Te boldogságod legyen a fontos! Erre pedig csodás energiák tudnak beindulni Telihold idején, ami segíti, hogy jobb energiájú élethelyzetekre hangolódhass ~ amiben természetes módon benne van a pénz bősége is.

A másoknak megfelelni akarás, kiinduló pontja régre nyúlik vissza, hiszen jól akarjuk csinálni a dolgokat... és szeretjük, ha a kritikák helyett inkább dícséretet, elismerést, kedves szavakat kapunk.

Mindanyian kaptunk már kritikát. Én is. Azonban épp a napokban beszégettem a barátnőmmel, aki azt kérdezte engem miért nem zavarnak a kritikák mint őt.

Nos ehhez azért elmondanám, hogy ez már régen is így volt, mert mindenkinek egyedi képessége van, bizonyos helyzetek kezelésére.

Amikor gyerek voltam, akkor hallottam legelőször anyukámtól azt a kifejezést, hogy Magdi rólad minden lepereg!

Ma pedig már tudatosan nem állok meg mások ítélete miatt, mert közben felismertem sok olyan dolgot amit például Telihold idején már gyerekoromban is működtedtem.

Ezek az energia munkák akkor még nem voltak tudatosak, mára azonban már szeretem tudatosan használni a Bőségteremtéshez a Telihold - Pénz energiákat.

Ezért készültek, készülnek azok a hasznos gyakorlati útmutatók, amelyek nálam már beváltak, és segítették a Pénz energiák aktiválását Telihold idején.NAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT