ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
TELIHOLD IDEJÉNTelihold idején megszüntethető a magány, és a pénz hiány!Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával IRTA: B.NAGY MAGDOLNA
Bőségteremtés tanácsadó


Az itt látható és olvasható tudásanyagok azért készültek, hogy Neked is könnyebben megvalósuljon a harmonikus, boldog, és bőséggel teli élet.
MI TÖRTÉNIK TELIHOLD IDEJÉN

Talán te is tapasztaltad már, hogy teliholdkor és még gyakran utána is, nehezebb a pozitív energiáidat megtartani, mert teliholdkor: felerősödhetnek azok a dolgok, amik már régóta problémát okoznak az életedben.

Ha ilyenkor azt érzed, hogy több a stressz, feszültség, a munkahelyi és a magánéleti problémák miatt, akkor tudd, hogy talán... itt az ideje ez a stresszes élethelyzetet megszüntetni, mert fontos vagy!


SEGÍTSÉG A VÁLTOZÁSBAN

1. Minden olyan személyes kapcsolatod energiáit javíthatod telihold idején, amelyek most gondot okoznak neked. Lehet ez szerelmi kapcsolat miatti érzelmi sérülés (bánat, csalódás, keserűség...stb.)

2. Érdemes elengedni ilyenkor másokkal kapcsolatos - vitás helyzetek miatti negatív energiájú élethelyzeteket. (baráti, munkahelyi kapcsolatok, vagy családi kapcsolatok melyek megromlottak.)

3. Az emberi kapcsolatokon kívül, ilyenkor könnyebb a pénz hiányos energiákat is megszüntetni, vagyis minden olyan élethelyzetet, ahol "kevés a pénz" - érzés van jelen.

4. Ide tartoznak azok a vitás helyzetek is, melyek során felrótták Neked, hogy nem dolgozol eleget, nem keresel eleget, nem csinálod jól a dolgodat...stb.

Mégis hidd el: Jól csinálod! Még akkor is, ha sokszor nem így érzed.
Jól csinálod, hiszen mindent a tőled telhető legjobban csinálsz.
Jól csinálod... akkor is, ha mások megkritizálnak... hiszen az az ő véleményük... Te azonban más vagy! Nem másoknak megfelelve kell élni az életed, hanem úgy, hogy a Te boldogságod legyen a fontos. Mert fontos vagy!

Pozitív hozzá állással az életed könnyebbé válik, ezért is jó, amikor optimistább hangulatba kerülsz, mert annak magasabb a rezgése, mint a negatív, kellemetlen energiáknak.

A NEGAÍTÍV HELYZETEKET MINDIG ÉRDEMES ELENGEDNI!

Mert a telihold most amúgy is felerősíti ezeket az energiákat, és ha most elengeded ezeket az élethelyzeteket, és a hozzájuk kapcsolódó negatív energiákat akkor már nem kell tovább cipeld azokat.

Hidd el, hogy ez egy hosszútávú befektetés, ami csak a javadat szolgálja, hiszen sok tehertől lehet ilyenkor megszabadulni.

Végezz Elengedést, hogy a visszahúzó energiáktól megszabadulhass!

Akár a kapcsolataid miatt érzed szükségét a negatív energiáktól való megszabadulásnak, akár a pénzügyeidet szeretnéd már rendbe tenni, az Elengedés után könnyebb lesz befogadnod a jóléted kincseit, mert már lesz helye az újnak, a jobbnak.Kapcsolódó tudásanyagok
Elengedés angyali segítséggelNŐI ÖRÖMÖK sorozat  SZEXUÁLIS ENERGIÁK Intimitás, Illatok online videóANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG