Út a könnyebb életedhez Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák Négyszemközt Privát tanácsadás Kapcsolat Ajánlások Ajándékba BLOG
Torok csakra mandalák
A könnyed kommunikáció, önbizalom, magabiztosság segítői
Torokcsakra mandalák B.Nagy Magdolnától

Életedben biztos téged is sok olyan bántalmazás ért, amit a szavak okoztak, amikor megítélték a testedet, a nőiességedet, a szépségedet, megkritizáltak, vagy nem engedték, hogy elmond mi bánt. Ezek sajnos gyakran okoznak torokcsakra blokkot, amelyek éveken, évtizedeken keresztül negatívan hatnak a fizikai testre, és blokkolhatják a torokcsakrád működését is.

Amikor pedig azt érzed, hogy nincs kivel megbeszélni a napi gondokat, nincs melletted olyan barát, vagy családtag aki örömmel meghallgat, akivel jó beszélgetni, akkor a torokcsakrád tovább gyengülhet.
Ilyen helyzetekben a Torokcsakra mandala erőt adó segítségEgyedi Torok csakra Mandalák B.Nagy Magdolnától 4. számú

Torok csakra Mandala
A könnyed kommunikáció, önbizalom, magabiztosság segítőjeEgyedi Torokcsakra mandala B.Nagy Magdolnától 5. számú

Torok csakra Mandala
A könnyed kommunikáció, önbizalom, magabiztosság segítőjeEgyedi Torokcsakra mandala B.Nagy Magdolnától 6. számú

Torok csakra Mandala
A könnyed kommunikáció, önbizalom, magabiztosság segítőjeMit fogsz kapni a különleges energiájú
Torok csakra mandalával?
1. Az általad kiválasztott egyedi mandalás kép, tiszta fehér képkeretben lesz postázva Neked. Úgy kapod majd meg, amiben lefényképezve látod.
Felakasztható falra, vagy igényed szerint állíthatod az íróasztalodra, az éjjeliszekrényedre.
Mérete a bekeretezett képnek: 16 x 21 cm.


2. Ajándék a mandalás képhez:

- Exklusive online videós segítség a könnyedebb kommunikációhoz, hogy a magánéletedben és a munkádban is javulhasson az önbizalmad. A mandala árának a beérkezése után itt az www.ezoterikustanacsok.hu oldal zárt felületén tudod majd megnézni a videókat.

- Mindezekhez pedig egy csodás lazító, stressz mentesítő, kommunikációs feszültségeket oldó meditáció is tartozik, amelyet bár ki könnyedén végig csinálhat. Ennek a meditációnak a segítségével könnyedén fogod tudni a Torok csakrádat harmonizálni, amely segíti, hogy magabiztosabb lehess a mindennapi életedben.Milyen pozitív változások történhetnek életedben, amikor elhelyezed otthonodban, vagy irodádban a Torokcsakra mandalát?
Aki könnyedén kommunikál nagyobb sikert ér el a munkában és a magánéletben is, mert meghallgatásra találnak szavai.

Könnyebben megértenek, és meghallgatnak
A mai világban fontos, hogy jól kommunikálj, és ne legyenek kommunikációs blokkjaid. A Torokcsakra mandala - Csodás kék színeivel és speciális mintázatával segíti az önkifejezést, és a szabadabb élet megélését.

Magabiztosabbá válhatsz a saját életed irányításában
Személyes életutad megvalósításához szükség van arra, hogy a legjobbat tudd kihozni egy munkamegbeszélésen, vagy egy vitás helyzetet kezelni tudj. Ehhez szükséges az, hogy a megfelelő szavakat mond a megfelelő időben!

Kellemes beszélgetésekben lehet részed
Könnyebb lesz elmondani igényeidet, vágyaidat, és olyan kapcsolatokat fogsz tudni magadhoz vonzani, ahol örömmel meghallgatnak, és kritikák helyett elismerik azt aki valójában vagy. Ezáltal meg lesz a bátorságod ahhoz is, hogy a benned rejlő kedvességet, és szépséged is megélhesd.
Könnyebben rátalálsz azokra a kapcsolatokra, ahol örömteli lesz az együtt töltött idő.


A Mandala és a hozzá készült videós tudásanyag része az:
ÚT A KÖNNYEBB ÉLETEDHEZ programsorozatnak!
A mandala megvásárlásával, Te is csatlakozhatsz a programsorozatban résztvevő Nők csoportjához!

Szerezd meg most, a saját
egyedi készítésű mandalád
A mandalák ára:

11.000,-Ft / db tizenegyezer forint / db postázással együtt (Magyarország területén)
Külföldre történő postázás esetén a posta költség miatt az ár változik.

Mandala hangolás privát konzultáció B.Nagy Magdolnával
A Mandala hangolás privát konzultáció díja 50.000,-Ft / 2 óra / fő a mandala árával együtt tudod rendezni. Ebben az esetben a befizetendő összeg: 11.000,-Ft + 50.000,-Ft = 61.000,-Ft / fő
Időpont egyeztetés szükséges hozzá!
B.Nagy Magdolna Tel: 06-30-573-9197Mandala rendelés1. Töltsd ki a megrendelési lapot
* Kérlek azt az email címet add meg, amelyre szeretnéd megkapni az ajándék gyakorlati útmutatót a mandala használatához, aktiválásához.

2. Kattints a Megrendelem gombra

3. Megrendeléses után elküldöm számodra a befizetéshez szükséges adatokat a megadott email címedre1. A rendelés után folyószámládról utalással, vagy postán rózsaszín csekken vagy külföldről Western Unionon keresztül fizesd be a kiválasztott mandala árát.

4. Postázás: A mandala árának a beérkezése után az általad kiválasztott mandala pufi borítékba csomagolva kerül a postára.
A rendelésnél megadott posta címedre küldöm.

5. A csomagot a postás fogja vinni, és át kell venni tőle a csomagot. A postásnak már nem kell fizetni. Ha pedig nem vagy épp a megadott címen, a postás ott hagyja az értesítést a csomag megérkeztéről, akkor a postán fog várni a csomag, ahol átveheted.

6. A mandala használatához készített ajándék útmutatót, a megadott emailcímedre küldöm, a pénz beérkezése után.

7. Ha úgy érzed, hogy egyedül nem tudod elvégezni a mandala hangolását, akkor privát konzultációt kérhetsz. Ehhez jelöld be a Mandala hangolás privát konzultációt is, a Mandala hangolás privát konzultáció ideje 2 óra (személyesen Budapesten, vagy ha az utazás gondot okoz, akkor kérheted skypeon vagy messengeren keresztül is)
A Mandala hangolás privát konzultáció díja 50.000,-Ft / 2 óra / fő a mandala árával együtt tudod rendezni. Ebben az esetben a befizetendő összeg: 11.000,-Ft + 50.000,-Ft = 61.000,-Ft / fő

A mandala hangolás privát konzultáció, időpont egyeztetés után történik!


* Külföldön élők, ha nincs magyar bankszámlájuk, akkor Western Unionon keresztül tudják megvásárolni ezeket az egyedi készítésű mandalákat.Egyedi mandala rendelés:

Melyik típusu mandalából szeretnél rendelni? Élet virága mandala
Angyali segítség mandala
Gazdagság mandala
Harmadik szem csakra mandala
Torok csakra mandala
Szívcsakra, szeretet szerelem mandala
Napfonat csakra mandala
Egyéb
Hányas számú mandalát szeretnéd megrendelni? Írd be a számát
Hány darab mandalát szeretnél rendelni? 1 db 11.000,-Ft postázással együtt
2 db 22.000,-Ft postázással együtt
Több mint 2 db e-mailen egyeztetünk
Mandala hangolás privátkonzultáció 2 órás ára 50.000,- Ft / fő Igen kérem ezt is a mandalához
Teljes neved és Kereszt neved
Telefonszám
E-mail
Postázási cím
Számlázási Név, Cím
Adószám, ha egyéni válalkozó vagy
Üzenet
Elfogadom az Általános szerződési feltételeket és az Adatvédelmi nyilatkozatot
Egyedi Torok csakra Mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Torokcsakra mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Egyedi Torok csakra Mandalák B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.

Út a könnyebb életedhez Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák Négyszemközt Privát tanácsadás Kapcsolat Ajánlások Ajándékba BLOG