Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák AjándékbaMásodik nemi / szexcsakra

második nemi / szex  csakra

A második csakra elnevezései:
Szvádhisthána csakra, szakrális-csakra, hasi-csakra, szex-csakra, keresztközpont.

Csakráink már megszületésünkkor működnek. A szex csakrához tartozó szükségleteink 6 hónapos kortól fejlődnek ki, amikor is az élvezet és a kielégülés szerepe kap nagyobb jelentőséget.

A szexcsakra szimbóluma a Hatszirmú lótuszvirág, mely a keresztcsont felső részén, a fanszőrzet határán helyezkedik el. Kiindulási pontja a központi vezeték, melyből előrefelé nyílik- a jövő felé, míg a test hátsó részén nyíló párja a múlt felé mutat.

Akinek valamilyen nemi betegsége, nőknél - menstruáció, terhesség, méh, petefészekkel kapcsolatos problémák, férfiaknál pedig prosztata gondok fordulnak elő, annak a szex vagy más néven nemi-csakrája nem működik megfelelően.

A szexcsakra, a lét alkotó jellegű szaporodásával, teremtésével függ össze - nem csupán a testi, hanem a lelki síkon való kielégüléssel. Ezért is fontos a nemicsakra megfelelő működéséhez a vágyak megélése, kiélése, az élet élvezete - de nem csupán a szexualitásban, hanem a férfi, női energiák kiegyensúlyozottságában is.
A nemi / szex csakrához kapcsolódó tanulási feladat, az ősi érzelmek, áramlás az élettel, érzékiség, erotika, kreativitás, rácsodálkozás, lelkesedés széles skáláját foglalja magába- de fontos, hogy nem csupán a szexualitás területein hanem az élet minden területén kiélve / megélve a vágyakat.

Aki valóban kiteljesedett életet él létezése minden szintjén, minden életterületén, annak tud tökéletesen működni a nemi / szex csakrája.

Ha ez még nem történt meg, akkor a nemi / szex csakra kiegyensúlyozott, működését a különböző életterületek, és életfeladatok blokkjainak az oldásával lehet elősegíteni.

Pozitív megerősítés ami
segíti a nemi / szex csakra kiegyensúlyozott működését:


"Képes vagyok, kiteljesedett élete élni.
Az élet örömét minden "történetemben" megtalálom."


Magazinok

Ezoterikus és Angyali Tanácsok Magazinok


Angyalok segítenek Neked is! >>>

9 lépés a boldogság felé … hogy Te is harmonikus, boldog, bőséggel teli életet élj! >>>


+ 3 szakértői cikk ajándékba
Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba