BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK BŐSÉGTEREMTÉS KLUB EGYÉNI BŐSÉG KONZULTÁCIÓ MANDALÁK KAPCSOLAT BLOGElső csakra - Gyökér-csakra

Így harmonizáld Első csakrád - Gyökér-csakrád kiegyensúlyozott működésért 1. csakra, gyökér csakra

Anyagi stabilitáshoz, a Gyökér csakrádat érdemes tisztítani, harmonizálniTiszta, és energiával teli Gyökér csakrával könnyebb megvalósítani az anyagi jólétet!

A Gyökércsakra helye a gerincoszlop alján, a végbélnyílás és a nemi szervek között található.
A gyökér csakra köt bennünket össze a Földdel. Kiegyensúlyozatlan működése, az anyagi dolgokkal kapcsolatos problémákat mutatja. A birtoklási vágy, agresszió, düh a csakra túlműködését mutatja, míg a felelősség hiánya saját tetteinkért, a létbizonytalanság érzése és az önbizalomhiány a csakra blokkolt működésére utal.

Gyakori probléma, a földeletlenség hiánya. Ebben az állapotban a gyökér csakra nem tud "össze kapcsolódni a földdel", aminek oka a túlzott spiritualitás, a túl sok szellemi tevékenység. A gyökér csakra ilyenkor szinte láthatatlanná válik, és nem tudja a fizikai lét stabilitását megteremteni. A fizikai lét stabilitásához, el kell fogadni a földi világ működését, és összhangba kell hozni a szellemi tevékenységekkel, hogy a gyökércsakra funkciója szerint tudjon működni. - mert csak ez tudja meghozni az anyagi lét stabilizáltságát.

Így harmonizáld Első csakrád - Gyökér-csakrád kiegyensúlyozott működésért

Pozitív megerősítés ami
segíti a Gyökércsakra kiegyensúlyozott működését:


"Kész vagyok a Földi lét, földi örömeit megélni.
Kapcsolatom az anyafölddel tökéletes, kiegyensúlyozott és harmonikus.
Gyökér csakrám tökéletes működésével, anyagi stabilitásom nő.
Engedem, hogy az anyagi világ, anyagi jóléte - harmóniával, jóléttel, és jólléttel töltse meg életem, miközben tökéletes összhangban vagyok földi létemmel, gyökércsakrámon keresztül."


Nézd meg a többi csakrához tartozó útmutatást is >>>Angyali tanácsok meditációhoz, hogy Te is harmonikus, boldog, bőséggel teli életet élj! Még több információt olvashatsz a csakrák harmonizálásáról, energia egyensúlyának a megteremtéséről, az
Angyali tanácsok meditációhoz e-könyvben. Kattints ide >>>

BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK BŐSÉGTEREMTÉS KLUB EGYÉNI BŐSÉG KONZULTÁCIÓ MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG