ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
Vajon ki a Te igazi Lélektársad? Vajon ki a Te igazi Lélektársad?


...és mi az ami miatt nincs most veled?

Sokan élik le boldogtalanul az életüket, de neked nem kell hozzájuk tartoznod!

Muszáj Lélektárs nélkül élni?

Ma már olyan csodás energiák vannak körülöttünk, amelyek lehetővé teszik, hogy a finom érzékeinkkel észrevegyük azokat a "jeleket" amelyek
segítenek a Lélektárssal való kapcsolat megélésében.

Neked vajon hol a Lélektársad? Már melletted, vagy csak az energia meződben látszik még, hogy valaki szeretne hozzád csatlakozni?


Miért nem jön... a megfelelő társ, a Lélektárs? Kérdezitek tőlem ezt gyakran.

Nos, ennek sokféle oka lehet. Vannak esetek amikor a család nem engedi, hogy a szerelmesek együtt lehessenek, és bizony ezek miatt a tiltások miatt, a lélektárssalvaló kapcsolat sajnos megszakad...
Előfordulhat az is, hogy egy régi szerelmi trauma akadályozza, hogy a valódi lélektárs megjelenhessen...Ki a Te valódi lélektársad?

Nos, előtte egy kérdést tegyél fel magadnak:
Csak arra vagyok kíváncsi, hogy ki a Lélektársam? Vagy azt is tudni szeretném, hogy hogyan érhetem el azt, hogy boldogan együtt legyünk?

Ezt a kérdést azért érdemes feltenni, mert van aki a sok lelki sérülés miatt, bár nagyon vágyik egy boldog kapcsolatra, valójában nem mer tovább lépni, és tenni azért, hogy együtt lehessen a Lélektársával.
(A szíved megsúgná ki az igazi... a boldog kapcsolathoz azonban neked is kell tenned.)


A Te aurádban vajon már ott van a Lélektárs energiája? - vagy még valami az aurádtól is távol tartja?

A Lélektárs megérkezését ugyanis sok külső, és belső tényező is akadályozhatja.

A megfigyeléseim szerint, ezek a leggyakrabban felbukkanó akadályok, amelyek miatt a valódi lélektárssal a boldogság nem tud megvalósulni:
- családi tiltások, amikor a család helyteleníti a kapcsolatot
- előző életek tiltásai
- olyan lakhelyen lakik az illető, ami távol tartja a Lélektársat
- idő hiány, (túl elfoglalt az illető a munka miatt)
- korábbi érzelmi traumák
- szerelem miatti sérülések stb.

Az igazság az, hogy míg az ilyen negatív energiák a háttérben megvannak húzódva, addig ezek távol tartják a Lélektársadat. A jó hír azonban az, hogy ezek a negatív energiáktól meglehet szabadulni, csak tudni kell, hogyan lehet a neked való társadat magadhoz vonzani. (Csak zárólejben jegyzem meg, hogy erre bár sokan vágyakoznak, nem mindenki áll készen, ezért maradnak, egy magányos életben.)

Te készen állsz arra, hogy a lélektársadat magadhoz vonzd, hogy együtt legyél vele?
Megismernéd azokat a Lélektárs vonzó energiákat, melyek segítségedre lehetnek, abban, hogy a Lélektársaddal egymásra találhassatok, és együtt is lehessetek? >>>Lélektárs vonzó Párkapcsolati tréning szives képANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG