ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
VAN BENNE ÖRÖM...?Van benne öröm...?B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó cikke IRTA: B.NAGY MAGDOLNA
Bőségteremtés tanácsadó


Az itt látható és olvasható tudásanyagok azért készültek, hogy Neked is könnyebben megvalósuljon a harmonikus, boldog, és bőséggel teli élet.
Mi lenne, ha olyan kapcsolataid lennének, amelyekben van öröm?
Mi lenne, ha olyan dolgokat csinálhatnál, amelyek örömmel töltik meg a szívedet, testedet, lelkedet?
Mi lenne, ha megengedhetnéd magadnak az örömöt?
Jó lenne?


HOGYAN LEHETNE TÖBB ÖRÖM...?

Miért nincs több öröm a kapcsolataimban? Én több örömteli dolgot szeretnék megélni!

Mondják, kérdezik gyakran azok akik egyéni konzultáción vesznek részt nálam.


Válaszomon már sokan elgondolkoztak:

Aki az örömöt keresi...

Aki az örömöt, az örömteli dolgokat keresi, az gyakran kívülről várja a megoldást, pedig az öröm bennünk van! Az Öröm benned is ott van!

Persze lehet, hogy elég mélyen van már elrejtve a sok érzelmi sérülés, megfelelni akarás, önbizalom hiány miatt az a belső öröm, ami a saját lelked, forrásod természetes része.

Sokan már elfelejtették, hogy az öröm forrása hol van bennük, amelynek gyakori oka, hogy bizonyos negatív entitás burkok miatt az öröm energiája nem tud áramolni.

A jó hír viszont az, hogy amikor ezek a negatív entitás burkok lehullanak, elengedődnek - akkor a belső forrással a kapcsolat sokkal jobbá válik. Aki ezt átéli, arról számol be, hogy belülről érzi a belső mosolyt, a belső örömöt, mintha mosolyogna egész teste.

Tehát, ha megszabadulsz azoktól a negatív entitás energiáktól, amelyek rád talán most hatnak, akkor:
* elkezdheted a saját örömteli életedet élni, ráadásul pedig mivel a Vonzás törvénye hat rád, ezért, ha Te örömteli pillanatokat élsz meg, akkor olyan élethelyzetek fognak jönni, amelyek további örömteli eseményeket vonzanak az életedbe.
(több pénz, jobb pasi, kedvesebb társ...)

* Vagyis, ha megszabadultál a negatív entitás energiáktól, energia vámpíroktól, akkor olyan társat, (magánéletbeli társ, munkatárs, üzleti partnert) fogsz vonzani aki szintén magas rezgésen van, és befogadó az örömteli eseményekre.

Ekkor, már nem lesz kérdés számodra, hogy Van-e a kapcsolatban, az életeseményben öröm, mert ha kikerülsz a negatív hatás alól, akkor az öröm könnyedén jelen lesz életedben.

Szívedet ilyenkor átjárja a szeretet, és tudod, hogy jó úton haladsz. Talán nem úgy alakulnak a dolog, ahogy azt eltervezted... mégis valahogy jó dolgok bontakoznak ki... Mert te ügyesen befogadóbb lettél az örömteli dolgokra.

~ és amikor egy kicsit elcsendesedsz... amikor egy legalább egy kicsit lazítasz... amitől jobban érzed magad... a pozitív áramlatba lépsz be, amit bizony ügyesen te csinálsz! Ilyenkor dicsérd meg magad! Mert igazán megérdemled az elismerő szavakat.Bőségteremtést segítő tudásanyagaimHOGYAN VONZHATSZ MAGADHOZ TÖBB ÖRÖMTELI ESEMÉNYT?

1. Figyeld meg a legapróbb sikereidet is, és ismerd el azokat. Dicsérd magad, még akkor is, ha azt tanultad, hogy az nem illik... és a rosszalló negatív hatásokat ne fogadd el. Inkább Végezz Elengedést! Engedd el a negatív entitás energiákat - mert ezek mindig visszahúznak amíg veled vannak.

2. Figyelj befelé, hangolódj össze saját forrásoddal, lelkeddel, szíveden keresztül, hisz ez a legfontosabb kapcsolatod, a saját önvalóddal való kapcsolat. Ez azonban a múlt terheinek a tovább cipelése közben nem megy.
A számodra kellemetlen, nyomasztó dolgok vissza húznak, ezért ajánlott a frusztráló, negatív élethelyzeteket és emlékeket ELENGEDNI


Elengedés után könnyebb lesz befogadnod a jóléted kincseit, mert már lesz helye az újnak, a jobbnak.Kapcsolódó tudásanyagok
Elengedés angyali segítséggelNŐI ÖRÖMÖK sorozat  SZEXUÁLIS ENERGIÁK Intimitás, Illatok online videóANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG