Út a könnyebb életedhez Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák Négyszemközt Privát tanácsadás Kapcsolat Ajánlások Ajándékba BLOG
Varázs szavak jólétteremtéshez B.Nagy Magdolnával

VARÁZS SZAVAK Jólétteremtéshez

Kedvesség, Hála, Béke, Nyugalom amire vágyunk, és amelyeket könnyebben megkaphatunk, a Varázs szavakat használva.


Utazás nélkül, on-line zárt csoportos élőadás a facebookon (videón keresztül tudunk beszélni)


21 napos online program sorozat

minden nap 9:00-kor
facebookon zárt csoportban


A 21 nap alatt olyan Varázs szavakat veszünk sorra amelyekkel az élet minden területén pozitív változást tudunk létre hozni. Ezért ez a program azok számára lesz nagy segítség, akik tudatosabban szeretnének élni, és személyes vágyaikat megvalósítaniAki bölcsen használja a szavakat, annak élete virágzóvá válik!

Élete során mindenki megtapasztalta már, a kritikát, a hibáztatást, a hiánynak akár többféle formáját, ami miatt sokan elkeserednek, mert nem tudják hogyan jöjjenek ki ezekből az áldatlan állapotokból.
21 nap alatt azonban olyan szavakról lesz szó, melyeket megismerve és használva a pozitív változást el lehet érni, mert a szavaknak ereje van!

Ha az egyedül küzdés helyett Te is könnyebb életet szeretnél, akkor csatlakozz Te is a Varázs szavak jólétteremtéshez csoporthoz, ahol olyan közösséget hozunk együtt létre, akol jó lenni. Tanulni, fejlődni, és a céljainkat megvalósítani! Gyere a vágyaiddal, hogy megvalósulhassanak!Időpont:
2020.09.12. -tól 21 napig minden reggel 9:00-kor

Részvétel:
- Utazás nélkül, on-line zárt csoportos élőadás a facebookon (videón keresztül tudunk beszélni)
- Az élő adás sorozat videója a résztvevők számára később is visszanézhető. Akkor is megkapod, ha valamiért nem tudsz az on-line élő adáson résztvenni.Belépő díj a Varázs szavak Jólétteremtéshez
21 napos on-line zárt csoportos élő adás sorozatra:


21 nap élő adás sorozat 4990,-Ft / fő
21 nap élő adás sorozat + 3 db meditáció
1db kristály meditáció
1db angyali meditáció
1db pénz meditáció amelyeket előre felveszek videóra, és emailen küldöm, hetente 1 alkalommal, azoknak akik ezt is szeretnék megkapni a 21 napos program mellé.
4990,-Ft + 1990,-Ft = 6980,-Ft/ / főHasználd ki az alkalmat, és jelentkezz most erre a képzésre.


Így tudsz résztvenni a Varázs szavak 21 napos online programon.
1. Töltsd ki a megrendelési lapot
2. Megrendelésed után elküldöm neked a befizetéshez szükséges adatokat a megadott email címedre.
3. Küld el a Varázs szavak 21 napos online program belépődíját, postai rózsaszín csekken, vagy folyószámláról utalással.
Külföldön élők Western Unionon keresztül tudják megvásárolni ezeket a felbecsülhetetlen értékű információkat!
4. Ha csak a 21 napos online sorozaton szeretnél részt venni, akkor a neved elé írj 21 számot, ha a program mellé szeretnéd megkapni a 3 meditációt is, akkor a neved mellé ezt írd: 21+3
5.A részvételi díj beérkezése után a rendelésnél megadott email címeden egyeztetjük a Facebook nevedet, hogy felvehesselek az online est, zárt Facebook csoportjába.
6. A Varázs szavak 21 napos online program élő adásait a csoport számára létrehozott zárt Facebook oldalán tudod megnézni.ITT rendelj!
Telefonszám:
Teljesnév:
E-mail cím:
Céges nevet
címet adok meg:
Postacím:

Elfogadom az Általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot

Út a könnyebb életedhez Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák Négyszemközt Privát tanácsadás Kapcsolat Ajánlások Ajándékba BLOG