BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG ANGYALI ÚTMUTATÁSOK
3 TITOK A MANDALÁKRÓL, amit ismernek a Guruk
Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalák B.Nagy MagdolnátólB.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó cikke IRTA: B.NAGY MAGDOLNA
Bőségteremtés tanácsadó


Az itt látható és olvasható tudásanyagok azért készültek, hogy Neked is könnyebben megvalósuljon a harmonikus, boldog, és bőséggel teli élet.
A MANDALÁKBAN REJLŐ TITKOK

A "mandala" szó a szanszkritból ered. Egyfajta mozgás, az élet kereke, az univerzum leképezése, mindig egy központból indul ki, kifelé törekszik, s a sokféleségből egyidejűleg halad, és közben nem csupán minden irányban terjeszkedik, hanem lehetővé teszi a több helyről való befogadást is. A mandalák, minden kultúra eredeténél, minden ember gyökereiben ott vannak.

Használd a Mandalák csodálatos jólétteremtő energiáját Te is!
Ismerd meg a titkokat.


Az emberi test sejtekből áll, az pedig atomokból van felépítve. Testünk tehát végeredményben számtalan mandalából tevődik össze. Ezért, ha elakadást érzékelsz az életedben, akkor a testedben, vagy az aurád rétegeiben az életenergia elakadását érzékeled tulajdonképpen.

A mandalák pedig ezeknek az életenergiáknak a jótékony áramlásában tudnak segíteni neked.

Többféle kultúrában készítenek homok mandaláikat. Indiában gyakran ez a gyógyítók munkájához is hozzátartozik. Ahol a rituális szertartás után átengedik a homokból, őrölt gyógynövényekből, vagy akár őrölt kristályokból, virágokból készült mandalákat a természetnek, az enyészetnek. Hitük szerint, a mandala, a készítés során, egyesült az illető emberrel, állattal vagy istennel.


3 TITOK a mandalák energiájáról

1. A mandalák színei a csakrákra, és a fizikai testet körül ölelő aura rétegeire is hatnak, ezért nem csupán a fizikai világra van hatásuk, hanem a fizikai szemmel nem látható "spirituális" világra is.


2. Ha otthonodban elhelyezel egy mandalát, vagy akár a munkahelyeden az íróasztalodon tartanál, egy csodás energiájú mandalát, akkor érdemes célirányosan, tudatosan megválasztani a neked való mandalát.

Ezek a mandalák készülhetnek párkapcsolati gondok feloldásához, vagy a családi kapcsolatok helyreállításához. Vannak olyan mandalák amelyeket a sikeresebb karrier érdekében érdemes kitenni az íróasztalra, hogy az is segítse a karriert, a munkahelyi sikereket.


3. A legjobb eredmény érdekében mindig olyan mandalát érdemes választanod, amelyik egyedi. Mert minden mandalának más és más az energiája. Ezért a legjobb kérdés amit feltehetsz (persze, csak akkor, ha szeretnéd hogy jobb energiájú legyen az otthonod, vagy a kapcsolataid, pénzügyeid... stb)

Melyik mandala tetszik NEKEM? (fontos, hogy ne aszerint válasz magadnak mandalát, hogy mi tetszik a barátnődnek, vagy az anyukádnak) Te melyik mandalát látnád szívesen, és igazán örömmel az éjjeliszekrényeden, vagy az íróasztalodon, ha például az anyagi stabilitásodat szeretnéd megerősíteni.Egyedi mandalák, személyes problémák blokkjainak az oldásához

BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG ANGYALI ÚTMUTATÁSOK