NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
3 titok a Mandalákról,
amit ismernek a Guruk
Egyedi Szerencse Gazdagság Mandalák B.Nagy Magdolnától
A mandalákhoz kapcsolódó titkok a régmúltból erednek... amikor az ősi megfigyelések célja, a harmónia, béke, bőség, szeretet energiák megélése volt, hogy az élet könnyebb és örömtelibb legyen!

...és ezek az igények most is aktuálisak!

A "mandala" szó a szanszkritból ered. Egyfajta mozgás, az élet kereke, az univerzum leképezése, mindig egy központból indul ki, kifelé törekszik, s a sokféleségből egyidejűleg halad, és közben nem csupán minden irányban terjeszkedik, hanem lehetővé teszi a több helyről való befogadást is. A mandalák, minden kultúra eredeténél, minden ember gyökereiben ott vannak.

Használd a Mandalák csodálatos jólétteremtő energiáját Te is!
Ismerd meg a titkokat.


Az emberi test sejtekből áll, az pedig atomokból van felépítve. Testünk tehát végeredményben számtalan mandalából tevődik össze. Ezért, ha elakadást érzékelsz az életedben, akkor a testedben, vagy az aurád rétegeiben az életenergia elakadását érzékeled tulajdonképpen.


A mandalák, ezeknek az életenergiáknak a jótékony áramlásában tudnak segíteni neked.

Többféle kultúrában készítenek homok mandaláikat. Indiában gyakran ez a gyógyítók munkájához is hozzátartozik. Ahol a rituális szertartás után átengedik a homokból, őrölt gyógynövényekből, vagy akár őrölt kristályokból, virágokból készült mandalákat a természetnek, az enyészetnek. Hitük szerint, a mandala, a készítés során, egyesült az illető emberrel, állattal vagy istennel.

Amikor a természet alkotta mandalákra ránézel, legyen az egy csodás csigaház, vagy egy fenséges lótusz virág, és összhangba kerülsz annak energiájával, csodás érzékeléseiden keresztül a rád jellemző mandala esszenciát is érzékelheted, hiszen kifinomult érzékeléseiden keresztül a földi élet szépségével mindig képes vagy harmóniába kerülni.Melyik a Te Mandalád? Nézd meg a képeket ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával
3 titok a mandalák energiájáról

1. A mandalák színei a csakrákra, és a fizikai testet körül ölelő aura rétegeire is hatnak, ezért nem csupán a fizikai világra van hatásuk, hanem a fizikai szemmel nem látható "spirituális" világra is.


2. Ha otthonodban elhelyezel egy mandalát, vagy akár a munkahelyeden az íróasztalodon tartanál, egy csodás energiájú mandalát, akkor érdemes célirányosan, tudatosan megválasztani a neked való mandalát.

Ezek a mandalák készülhetnek párkapcsolati gondok feloldásához, vagy a családi kapcsolatok helyreállításához. Vannak olyan mandalák amelyeket a sikeresebb karrier érdekében érdemes kitenni az íróasztalra, hogy az is segítse a karriert, a munkahelyi sikereket.


3. A legjobb eredmény érdekében mindig olyan mandalát érdemes választanod, amelyik egyedi. Mert minden mandalának más és más az energiája. Ezért a legjobb kérdés amit feltehetsz (persze, csak akkor, ha szeretnéd hogy jobb energiájú legyen az otthonod, vagy a kapcsolataid, pénzügyeid... stb)

Melyik mandala tetszik NEKEM? (fontos, hogy ne aszerint válasz magadnak mandalát, hogy mi tetszik a barátnődnek, vagy az anyukádnak)
Te melyik mandalát látnád szívesen, és igazán örömmel az éjjeliszekrényeden, vagy az íróasztalodon és így válassz magadnak egyedi mandalát.Ez a Te mandalád? Egyedi mandalák B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadótól
Írta: B.Nagy Magdolna
Bőségteremtés tanácsadó


KÖSZÖNÖM hogy itt vagy!
Ne felejts el csatlakozni a B.Nagy Magolna - Ezoterikustanacsok rajongóihoz a Facebookon, hogy csatlakozhass a hasonló gondolkodású tudatos emberek közösségéhez, akik szeretik a szabadabb, boldogabb és bőséggel telibb élet megteremtését. Vagy kövess a Youtubeon további bőségteremtés segítő inspirációkért!


Néhány írásom:


Mandalákról,
Pénz vonzásról,
Magány megszüntetéséről
Otthon harmonizálásról,
Boldogabb kapcsolatok megéléséhez
• Erő, Harmónia, Könnyedség

• Negatív energiák elengedését segítő Újhold

• Harmóniateremtés Tértisztítással

• Egy, kis varázslat, ami megkönnyíti az életed

• VIDEÓK • Így aktiváld a Jólét energiákat otthonodban

• Mekkora szeletet kérsz az Élet tortájából?

• Egyensúly, Harmónia, Bőség!Gazdagság titkai CD, hangfelvételek, 21 napos program tudásanyaga ~ Bőségteremtés B,Nagy MagdolnávalNŐI ÖRÖMÖK sorozat  SZEXUÁLIS ENERGIÁK Intimitás, Illatok online videó


NAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT