Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák AjándékbaSzeretet meditáció

Szeretet meditáció


Ezt a meditációt tavaly ősszel végeztem először, valamilyen belső késztetéstől vezérelve. Ugyan is a régi kocsim papírjait a kereskedő nem adta vissza, pedig már 1 hónapja nála volt.

A meditáció előtt, gondold végig, min vagy kin szeretnél meditálni. Ez lehet egy ember, egy gondolat, egy szent, egy bölcs, Jézus, Buddha vagy maga az Isten, vagy csak egy szál virág.


Ellazult, meditációs állapotban tisztítsd meg csakráidat, érzelmeid legyenek tiszták, szeretetteljesek, minden negatív érzelemtől – düh, harag, szomorúság… mentesek.
Amikor már érzed, hogy teljesen megtisztultál minden negatív érzelemtől, amit az adott személy felé érzel, jelenítsd meg magad előtt. – Én az autókereskedő személyét jelenítettem meg.
Beszéld el neki, a problémádat, amiben az ő segítségét is kéred. Tedd ezt olyan kedvesen, mintha egy kisgyermekkel, a szerelmeddel, az édesanyáddal beszélnél – a lehető legtisztább szeretetet árasztva magadból.
Majd nyisd meg szívcsakrádat, és annak minden áradó szeretetével öleld körül. Lásd amint a szeretet fénye beragyogja az ő testét és auráját is.
Köszönd meg neki az együttműködést, segítséget.
Maradj ebben az állapotban, ameddig jólesik. Majd saját tempódban gyere vissza a jelenbe.
Tartsd meg ezt a kellemes emléket magadban. Ha ismét előjön a probléma, csak gondolj vissza erre az emlékre, így rezgéseidet a negatív helyzetből, kiemelheted.

Ui: fél órával a meditáció után, a kereskedő telefonált, hogy a papír elkészült, postázza!


Így csináld, ha...

Ezoterikus és Angyali Tanácsok Magazinok
Iratkozz fel B. Nagy Magdolna
"Így csináld, hogy boldogabb, és egészségesebb életed legyen!" c. ingyenes email tanfolyamára, amelyben ezoterikus tanácsokat, tippeket és gyakorlati útmutatókat kapsz.


Ezeket azonnal használhatod önmagad számára, és családod életét is jobbá teheted!Feliratkozom, az ingyenes, Így csináld, hogy boldogabb, és egészségesebb életed legyen programra >>>
Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba