NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
Meríts inspirációt a sikerek eléréséhez a
Változás történetekből
Változás történetek ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával
"Kedves Magdolna

Köszönöm a segítséged, a tanácsaidat amiket a Gazdagság titkai CD-n keresztül adtál át. Nagyon sokat segíttek ezek a dolgok a pénzügyi dolgaim rendezésében."

Kovácsné Adél
"Először is hálásan köszönöm neked a bőség teremtő tippeket, remekül beváltak, és örömmel tudatom veled, hogy a férjem is kezd már "hinni" ezekben az energiákban. Másodsorban pedig tanításaidnak megfelelően megdicsérem magamat nap mint nap. Mert már van bátorságom és önbizalmam -ezért is döntöttem el, hogy írok most Neked.
Javaslatodra lecseréltem a pénztárcám is megfelelőbbre, és amikor a boltban előveszem sokkal jobb érzés abból kivenni a pénzt, mert tudom hogy ő az én egyik pénz mágnesem. :-)
Köszönöm neked Magdika mégegyszer "

Julcsi Füredről

"Tudod Magdikám igazán régóta vágytam arra, hogy rendbe jöjjenek a dolgaim, de valahogy régebben a pénzügyek mindig tolódtak. Mára viszont elkezdett megváltozni a helyzet, mert sokkal jobban kiállok magamért, és már megtudom venni magamnak azokat a dolgokat amire olyan régóta vágytam.
Jó használni a
Gazdagság titkait!
Szeretnék jönni a következő Rezgésterápiás tanfolyamodra is mert multkor sajnos már lemaradtam róla, de most jelentkezek rá időben."

Kishonti Ervinné, Gyálról
Gazdagság titkai dupla CD B.Nagy Magdolnától
"Köszönöm, hogy megértetted velem,
mit tegyek a férjemmel való kapcsolat javítására.
Apránként sikerül megváltoztatnom a vele való kapcsolatomat, és kezdjük megint élvezni egymás társaságát. "

Varga Kristófné Marika

"Kedves Magdolna!

Szeretném megköszöni, az jóléttel kapcsolatos tanácsaidat amely mindig akkor érkezik és arról a problémámról ami épp jelen van, nagyon sokszor ez segít nekem. Köszönöm.
Magamról annyit szeretnék csak írni jelenleg utolsó hónapos kismama vagyok, nagyobb gyermekeim mellett és 40évesen bár nagyon készülve rá,mégis nehezen nem teljesen zökkenő mentesen, viseltem, de a tanácsaid sokszor nagyon sok erőt adott. Most megint talán mert a szülés az amitől félek, nem tudom, valahol megint egy kis káosz alakult bennem ki. De azt megfogadtam, hogy ahogyan a lehetőségem engedi, szeretnék pár tanfolyamodon részt venni, minden bizonnyal hasznomra válik.
Minden jót kívánva, angyalokkal áldott napot kívánok!"

Adrienn
"Kedves B Nagy Magdolna.

Először is megköszönném Angyali tanácsokat, mert nagyon sok jó, és pozitív dolgot tanultam belőle már eddig is. Egyik legjobb döntésem volt, hogy megvettem a meditációs e-bookot. Szeretném majd a Meditációs cd-t is megrendelni"

KrisztinaAgyali tanácsok meditációhoz e-book
Nehezen megy a meditáció?

Az Angyali tanácsok meditációhos ebookba itt tudsz belekukkantani
Kattints ide
"Kedves Magdi!

Nagyon köszönöm, hogy ennyire csodálatos meditációs CD-t készítettél.
Az Angyali meditációk CD meditációit hallgatva csodás pozitív változásokat élek meg, mert amikor hallgatom a cd-t, olyan felemelő csodálatos érzés vesz körül, amiből árad a szeretet a boldogság, hogy úgy érzem ezt az érzést, nem cserélném el semmire.
Nagyon köszönöm!"

Angyali Üdvözlettel: Babol

"Kedves Magdi!

Csak most tudok válaszolni a meditációra, amint azt megígértem!
Ebben a meditációban, elképesztően munkálkodik a szó teremtő ereje! Nagyon megfogott - rendkívül személyes! Talán ezt a legnehezebb elérni minden meditációban, a személyességet. Egyszerű képek színek, mint ahogy az igazság is az. Egyszerű és letaglózó.
Sokkal több embernek kellene hozzád járni - mielőtt még valóban rászorulóvá válna...
Egy kicsit kibontva:
Vallom, hogy a felborult lélek felborítja a test egészségét (egészségét - egységét!) jajjszava a betegség, a tünet. Csak nem értjük. Volt idő amikor értették a lélek nyelvét.
Olyan meditációkkal, és olyan gondolatokkal, amikkel elhalmozol minket, meg lehet előzni a tünetet, a bajt, a betegséget, és mindenkinek, vagy szinte mindenkinek tudsz adni jövőképet, reményt. Mert ez mindenkiben benne van, de Te tudod a titkot, hogy hogyan lehet a felszínre hozni."

Nagy szeretettel és tisztelettel:
Tiszai Tibor
reggistkukacvipmai.hu
Angyali meditációk és Angyali Tanácsok dupla CD


Te is szeretnél könnyebben kommunikálni az angyali világgal?

Nézd meg miről szól az
Angyali meditációk és Angyali tanácsok 32 részes gyűjteménye
Olvasd tovább...
"Kedves Magdi!

Hordozom szombat este Angyalos tanfolyam óta a gondolatot magammal, most átadom Neked.
Köszönöm a
tanfolyam élményét, amit általad szerezhettem.
Hálás vagyok. Közelebb kerültem újra a
drága igazi otthonunkhoz a szívemben. Minden nap szentelek figyelmet az Angyaloknak.
Meghat amikor olyan közel érzem Őket Magamhoz."

Köszönöm még egyszer, szeretettel:
Aliz

"Kedves Magdi,

Köszönöm a szombati napot, az Angyal kommunikáció mélyebb megértését. Angyal kommunikáció mélyebb megértését
Most tanultam meg Tőled az elengedést és nagyon sok dolgot helyre tettél bennem.
Kérlek, fogadd hálámat és megbecsülésemet!
Kívánom, hogy nagyon sok Emberkének tudj segíteni és folytasd a munkádat olyan hittel, lelkesedéssel, alázattal és szeretettel, mint ami benned van és amit átadtál nekem is."

Szeretettel:
Panni
vargapannister@

"Köszönet minden szépért és jóért amit a tanfolyamon és azóta is folyamatosan kapok.:)
Magdi! Csodálatos teremtménye van a Mindenhatónak,mert sokat segítettél szavaiddal és képességeid által közelebb kerülhettem a "kölyökhöz" aki bennem lakik.
Amikor becsukom szemem és irányított meditációt, amit már CD-ről is hallgathatok segítségével elindulok a szeretet végtelen forrása felé, minden alkalommal hálával gondolok rád.
A béke és nyugalom legyen állandó vendéged!:)"

Szeretettel ölel: Margó
Elengedés - öngyógyítás angyali segítséggel

Gondot okoz az angyalos tanfolyamokra eljutni?
Akkor az Elengedés - öngyógyítás angyali segítséggel tanfolyamon készült ~ Angyali útmutatások, meditáció, Angyalnapló... ajánlom Neked!
Olvass tovább...
"Drága Magdika!

Köszönöm a hírleveleket. Nagyon sokat segít. Kérem a Jó Isten áldását a további munkájára, szeretettel - Dita" 11kukaccitromail.hu

"Kedves Magdi!

Had köszönjem meg a leveleket amiket kapok. Hálás vagyok érte. Sok dolgot ismerek már csak alkalmazni, felismerni nem tudom. Az ,hogy türelmetlen vagyok sőt inkább maximalista eddig a fiatalságomnak tudtam be. De ma már 50 en túl nem ez a hajtó erőm! Inkább a megszokás, a beidegződés amit az évek során meg szoktam. De amiért kértem is ezeket a leveleket, érzem nem így kell csinálnom. Örömmel és hálával tölt el amiért meg kapom. Meg kell tanulnom az Elengedést, elengedni a rossz szokásaimat, rögeszméimet. Érzem változni kellene de nem tudtam hogyan? Most már tudom. Csak hinnem kell és el érem. Az Angyalok, a fény, a szeretet Kísérjenek utadon."

Forró öleléssel K. Nagy Lajos
"Már elég régóta olvasójuk vagyok és életem részévé vált az ezoterikus élet. Ez hihetetlen ha ezt műveli az ember mindenen tud változtatni. Mióta igy élem az életem teljesen megváltozott. Olyan kilátástalan dolgokat megtud változtatni az ember az életében ami számomra 57 éves koromban vált világossá. Mennyi boldog egészséges ember lenne a földön ha ezt belátná vagy megérintené.
ÉN tudom hogy ez a tábor egyre növekedni fog . Nincs más út a boldogság felé. Ebben vállalnak ÖNÖK nagy szerepet. Köszönet érte. További jó egészséget és fénnyel teli napokat kívánok."

ÉVA PÉCSRŐL

"Nagyon köszönöm a Tréninget amelyből nagyon sokat tanultam! Nagyon sok mindenre meg tanítottál hogy egy szebb és jobb életet élhessek.Többek között megtanultam a megbocsájtást. Ezek segítettek abban, hogy békében élhessek. Megtanultam a blokkok oldását amik eddig akadályozták az életemet, és hogyan tudjak dolgokat befogadni az életembe. Megtanultam hogyan vegyem kezembe az életem irányítását. Hogyan lépjek be a Boldogság kapuján. Kaptam a Kristályok Gyógyításáról l leckét, így meg ismertem hogyan működnek a kristályok az életünkbe ha használjuk őket. Meg tanultam a te segítségeddel mitől függ a pozitív gyógyulásom, mik okoznak lelki terhet és hogyan oldjam ezeket fel. A végén kaptam tőled egy Gyönyörű Isteni üzenetet. Mindig alig vártam hogy, hogy meg nézzem a leveleidet, hogy tanulhassak és használjam a leckéket az életembe. Nagyon sokat köszönhetek ennek a tréningnek szebbé és jobbá tette az életem. Mindenkinek nagy szeretettel ajánlom ezt a tréninget aki szeretne egy boldog életet élni! Csodálatos volt Magdolna nagyon szépen köszönök mindent amit kaptam tőled ebben a tréningben! Nagyon fognak hiányozni a meghitt leveleid, tanításaid, hisz aki szeret tanulni, egy jobb élet meg teremtéséért annak mindig! tanulnia kell! Azért írok ilyen sokat mert még így se tudtam leírni mennyi mindent kaptam tőled és tanultam meg. Örökké hálás vagyok érte neked! Köszönöm szépen Magdolna a sok segítséget amit kaptam tőled, hogy az életem megváltozzon, szebb és boldogabb legyen!"
Szeretettel! Lukácsné Marika
B Nagy Magdolna ezoterikustanacsok.hu


KÖSZÖNÖM hogy itt vagy!
Ne felejts el csatlakozni a B.Nagy Magolna - Ezoterikustanacsok rajongóihoz a Facebookon, hogy csatlakozhass a hasonló gondolkodású tudatos emberek közösségéhez, akik szeretik a szabadabb, boldogabb és bőséggel telibb élet megteremtését. Vagy kövess a Youtubeon további bőségteremtés segítő inspirációkért!


Néhány írásom:


Mandalákról,
Pénz vonzásról,
Magány megszüntetéséről
Otthon harmonizálásról,
Boldogabb kapcsolatok megéléséhez
• Mióta segítenek az Angyalok?

• Kerülj be, Szívcsakrádon keresztül az önbizalom terébe!

• Telihold? Karma? Mit tehetsz a pozitív változásért

• VIDEÓK • Magányt űző praktikák

• Magány feloldás, pénz gondok megszüntetése.
Így csináld:


• Így segít otthonod, a harmonikus párkapcsolatban

• VIDEÓK Így aktiváld a Jólét energiákat otthonodban
TÉRTISZTÍTÁS ALAPPénz Párkapcsolat Szex ebook ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával


NAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT