NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
Családi gyertyamágia, a boldogabb életért

A békés, és harmóniával teli otthon, mindig vonzza a jólétet, a boldogságot. Ismerd meg te is, a boldogabb életet segítő energiákat. Olvasd tovább lejjebb!A szeretet fénye

A szeretet fénye

Szíve mélyén minden ember vágyik a szeretetre, a megértésre, a bizalomra, azonban sokan nem tudják ezeket az érzéseket kifejezni, ami gyakran okoz vitás helyzeteket. (Ezek sajnos blokkolhatják a csakráidat, ezért érdemes azokat, ha sok a vita kitisztítani, energetizálni.)

Csakratisztítás után mindig segítenek a fények a pozitív energiák megtartásában.

A szeretet azonban fénnyel tudja megtölteni a teret, amihez egy apró kis mécses is a segítségedre lehet, mert a tűz, mindig lehetőséget adott arra, hogy köré gyűlve az emberek átmelegedjenek. A tűz hője, megmelegíti a testet míg fénye gyógyítja a lelket. A lángnyelvek fénnyel töltik meg a teret, és megvilágítják a legapróbb sötét zugokat is.

A hűvösebb időkben, amikor a kandallóban ropogó tűz, csodás melegség árad az otthonokban, de annak sem kell fény nélkül élnie, akinek az otthonában nincs kandallója, vagy ha épp meleg van odakint.


Teremts meghitt hangulatot az otthonodban!

A modern kor családi tűzhelyét leginkább a gyertyák és mécsesek fénye helyettesítheti, ezért fontos, hogy minél több lehetőségünk legyen az apró lángocskák fényével meghitt hangulatot teremteni az otthonunkban.

1. Elhelyezhetsz, több apró mécsest egy nagyobb tálon, vagy az ablakban. Ezek nagyon dekoratívak, és a harmónia érzését keltik, amikor fényükkel megvilágítják a szobát.

2. Ha a Tűz elemet energetikai szinten is szeretnéd kihasználni, akkor a Déli területen alakíts ki egy gyertyákkal, mécsesekkel díszített teret. És esténként a mécsesek meggyújtásával energetizáld az otthonod. Ezzel elősegítheted a Hírnév életterületének a fellendítését is, mert vágyaid energetikáját a szeretet fényével feltöltheted.

3. Vacsora előtt tegyél az asztalra legalább 1 mécsest. Ha elég nagy az asztal akkor több mécsest is elhelyezhetsz, vagy gyertyákkal is dekorálhatsz. Minél több mécses világít majd vacsora közben annál szebb lesz a fények látványa.

4. A szépen terített asztal már önmagában is megnyugtató látvány, és a bőség érzését kelti amikor az asztalra kerülnek az étkek. Ez pedig pozitívan tud hatni az élet megemésztésért felelős csakrákra is.

Ha érzed, hogy feszültség van benned a napi nyomás miatt, akkor a tested jelzi, hogy a csakráid nem működnek tökéletesen, és érdemes lenne egy csakratisztításon résztvenni.

Stresszes életmódban élők számára mindig érdemes vacsoránál gyertyákat, mécseseket gyújtani. Ezt egy kis családi szertartás keretein belül is ellehet végezni.

A legtöbb családban a feleség teríti az asztalt, és teszi az elkészített ételeket is az asztal közepére, hogy mindenki egyformán élvezhesse a finomabbnál finomabb falatokat. A gyertyagyújtás szertartását pedig a férjek végezhetik, hiszen az elmúlt századokban is a férfiak mondták az étkezések előtt a családi áldást.
A gyertyagyújtás szertartása pedig ennek a modern kori megfelelője, kiegészítője.

A gyertyagyújtásnál elegendő annyit mondani:

„Szeretnénk kifejezni hálánkat a bőségért, melyben ismét részesültünk. Hozzon ez a kis láng fényével sok boldogságot, bőséget, szeretetet továbbra is otthonunkba.”

Egy ilyen hangulatú vacsora mindig megnyitja a szíveket, és az esetleges nézeteltérések is könnyebben elsimulnak. Legyen fontos számodra, hogy a napi gondok helyét átvegye a szeretet, és a jó hír ebben az, hogy csakráid energiája is javulni tud ez által.Aurád, és csakráid tisztítása B.Nagy Magdolnával


NAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT